Подать объявление

ул. Теремковская, 3 - "Спецжитлофонд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 69.
8/12%
0/0%
27/39%
22/32%
12/17%
1. . .6062. . .68
28 июнь 2017 16:37
Недочеты неисправляли причину подрядчик не обьяснил, думаю расчет на то что все наплюют и на все согласяться лижбы дали ключи? Друзья думаю в середине следующего месяца из-за не придерживания Спецжитлофондов сроков эксплуатации, и бесконечных обещаний с прошлого года нужно будет нам объединится и навестить Спецжитлофонд и пусть отывечают за слова. Ситуация накаляеться скоро и лето закончиться.
28 июнь 2017 18:07
Спецжитлофонд уже навещали, это не имеет никакого смысла.
Они своих обязательств по срокам в договоре не выполняют!
Так что, потенциальные инвесторы, прибавляйте к срокам ввода в эксплуатацию в договорах еще годик - не ошибетесь(((
Обещаний СЖФ тоже не выполняет - постоянно обманывают на тему сроков(((


Просто любопытно, когда это закончится и сколько послушный наш гражданин инвестор готов терпеть?
29 июнь 2017 06:16
Щодо отримання ключів.
Інвестор, який бажає отримати ключі від майбутньої своєї квартири для виконання будівельно-ремонтних робіт, повинен придбати електролічильник (навіть б/в) та укласти договір з СЖФ, який для здійснення обліку спожитої Інвестором електроенергії забезпечить належне встановлення в новобудові цього приладу, на підставі показів якого СЖФ виставлятиме Інвестору платіж на сплату за тарифами, що передбачено для юридичних осіб.
В цьому полягає сутність пропозиції, яку озвучив представник Продавця на зустрічі з Інвесторами, маючи на меті можливість компенсувати витрати за електроенергію, яку СЖФ щомісячно сплачує постачальнику - Київенерго.
Щодо недоліків.
Недоліки існують лише тоді, коли виконані роботи не відповідають: а) вимогам проектних рішень; б) вимогам ДБН; в) вимогам СНіП. В усіх інших випадках можна говорити лише про особисту точку зору Інвестора, з якою Продавець (представник) вочевидь не має бажання погодитись.
Факт №1. Не кожен Інвестор володіє необхідним обсягом знань, який дозволяє йому виявити недоліки, обґрунтовано зазначити про це в акті та переконати (!) в їх наявності іншу сторону (представника), яка також підписує акт огляду квартири. Саме підписаний сторонами акт огляду з недоліками (п.6.3 ДКП) є підтвердженням наявності недоліків та правовою підставою для їх усунення.
Факт №2. Укладений між сторонами договір максимально захищає інтереси Продавця, а не Інвестора.
Ці два факти гарантують Продавцю, що актів з недоліками майже не буде. За відсутності двостороннього акта з недоліками – не існують і самі недоліки, а отже Продавцю нічого виправляти. Не потрібно себе тішити розписками, мейлами, розмовами, дзвінками та подібним – на це ніхто реагувати не буде.
Щодо можливостей.
Інвестор має лише три варіанти дій: 1) Самостійно виявляє недоліки і переконує в цьому Продавця (представника) – це не просто; 2) Діє через спеціаліста з будіведьно-технічних досліджень – це не дешево; 3) Залишає усе без змін – це додаткові витратив подальшому.
Щодо вводу будинку в експлуатацію.
Представник СЖФ на зустрічі з Інвесторами не назвав граничного строку щодо вирішення даного питання, але з його пояснень випливає, що будинок раніше вересня 2017 року не здадуть. На сьогодні затримка вже становить 6 місяців з огляду на те, що в договорі купівлі-продажу прямо зазначено плановий строк вводу будинку в експлуатацію – IV квартал 2016 року.
Щодо інженерних мереж.
В будівництві не існує проблем, які не можливо вирішити, тому будинок буде забезпечено електро- та водопостачанням, водовідведенням, а також опаленням. Доречі, належне функціонування опалення, яке на стадії передачі-прийняття майнових прав на квартиру відноситься до «прихованих недоліків», не можливо виявити шляхом огляду і це не є завданням Інвестора.
03 июль 2017 08:01
Уважаемые инвесторы , Кто в первой очереди !!???
03 июль 2017 08:02
кто в 1-й очереди ?
03 июль 2017 09:30
День добрый всем. Кто в первой очереди на получение ключей ?
03 июль 2017 18:30
Добрий вечір, хто знає, коли роздають ключі?
04 июль 2017 06:38
Я попередньо записався на четвер на отримання ключів
04 июль 2017 07:26
Цитата "Romanse":
Добрий вечір, хто знає, коли роздають ключі?


Уже должны давать. Надо звонить в СЖФ и уточнять. Там придумана какая то система очерёдности - якобы так решил подрядчик (для удобства). Интересно кто в 1-й очереди ???
05 июль 2017 07:24
Дзвонив в спецжитлофонд, сказали що я ще не в черзі, оскільки я писав недоліки, а як виправлять, то і дадуть ключі, щоб робити ремонт... Чекатиму тоді
10 июль 2017 05:08
Всім привіт! Хтось уже отримав ключі? Після їх отримання встановлений певний термін на оплату додаткових м2 згідно з замірами БТІ? Ми досі нічого не платили.
10 июль 2017 06:07
Я ключі отримав. Обов'язково повинна бути довідка про 100% оплату (від їхньої бухгалтерії), інакше ключів точно не дадуть
10 июль 2017 13:32
Цитата "Igoresha55":
Я ключі отримав. Обов'язково повинна бути довідка про 100% оплату (від їхньої бухгалтерії), інакше ключів точно не дадуть

А Ви в акті вказували недоліки?
10 июль 2017 13:59
Цитата "Drulka":

А Ви в акті вказували недоліки?

Наскільки я зрозумів, тим, хто вказував про недоліки, спочатку їх мають усунути, потім логіка каже, скласти акт про їх усунення, а вже тоді будуть давати ключі.
10 июль 2017 14:51
То введений будинок в експлуатацію чи ні?
12 июль 2017 14:44
Цитата "Valdemar ":
кто в 1-й очереди ?

всем доброго дня. Мне в СЖФ озвучили, что первая очередь - это окна на республику, мотивируя это подключением стояков и коммуникаций. Ключи второй очереди ждать не ранее конца июля я так понял и после согласования по недочетам, которые особо исправлять никто не будет, если они не обоснованы юридически. как-то так...
18 июль 2017 16:07
Сьогодні розмовляв з прорабом, домовились, що він дасть мені 4 мішки штукатурки та пару літрів грунтовки, для вирівнювання несучої стіни у основній кімнаті, який завалений(фото раніше було). Сказали на офісі, що ключі даватимуть в серпні. Бачу що прораб відповідальна людина, раз хоч якось іде на зустріч, щоб виправити помилки робочих, хай і не своїми силами, але чекати не можу, потрібно якнайшвидше починати ремонт, бо я в другій черзі, а там хто зна як здача може затягнутись, не хочеться в мороз робити все *)
18 июль 2017 21:52
Сегодня расстроился по полной после общения с СЖФ :faceoff:
Есть ощущение что ремонт в этом году и не начнется, так как с таким получением ключей и вводом в эксплуатацию топить и эту зиму не будут, потому что назревает вопрос, а кто оплатит это самое отопление??? Если половина людей до отопительного сезона получит доступ а квартиры то хорошо.
Значит какая ситуация складывается. Сейчас ключи дают исключительно левой половине, т.е. той что выходит на акадению и только тем кто не указал претензий. Кто указал тем будут или не будут, это уже как выйдет, их устранять. Теперь те кто получил ключи должны купить счетчик и побегать за электриками, а потом сантехниками, что бы дали воду и свет.
Те у кого квартира в правой половине, т.е. на магелан будут получать ключи где-то в августе, когда отстреляется левая половина и то сразу только те кто доволен всем и ничего не писал при просмотре. Но зная как у них выполняются сроки......((((
Не понимаю когда тот ремонт делать??? В сентябре уже начнет холодать, дожди, влажность, для отопления еще рано, как все сохнуть будет????
Люди, кто получил ключи, кто начал делать ремонт??? Отпишитесь плиззз. Как прошла сама процедура? Как подключили свет и воду??? А то я вообще что то сильно приуныл :'(
19 июль 2017 10:55
Ключи получили, Житлосервис на баланс дом не взял, но предварительный Договор и расписки составляют по умолчанию. Никто ничего не устраняет, если вы хотите получить ключи, то соглашайтесь со всем и приступайте. По поводу недоделок... здесь даже вопрос другого типа - можно ли считать, например, недоделкой пару окон, которые невозможно открыть на проветривание по причине того, что в установленном окне это даже не предусмотрено. И понятное дело, что никто это переделывать не будет, а если и будет, то учитывая вопрос бюрократический, это затянется минимум на пару месяцев... Здесь нужно для себя решать - или ключи сейчас в таком виде, или ключи осенью в таком же виде. P.S. Уже получили ключи порядка 40 человек, на момент получения мной.
19 июль 2017 13:14
ключи получил позавчера)
если нет претензий, + Свой Счетчик, из доп затрат:(электрику 250 грн, консерж 60 грн. ремонт можно делать с 9.00 до 17.00, просили до ввода дом в экспл. = перепланировки и балконы не трогать),
из плюсов: до ввода дома в эксплуатацию: нет квартплаты)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .6062. . .68
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее