Подать объявление

Отзывы о застройщике Спецжитлофонд

Ваше впечатление о застройщике:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 3.
1/33%
0/0%
0/0%
2/67%
0/0%
26 фев 2015 16:19
Отзывы о застройщике Спецжитлофонд


08 ноя 2021 14:34

Компанія про себе:


"Комунальне підприємство з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» створене рішенням Київської міської ради від 01 березня 2001 року № 217/1194 на комунальній  власності територіальної громади української столиці та підпорядковується Департаменту будівництва та житлового забезпечення Київської міської державної адміністрації.


Предметом діяльності підприємства є: здійснення функцій замовника ремонту, реконструкції, будівництва житлових будинків та споруд, залучення в установленому порядку інвестицій для фінансування ремонту, реконструкції, будівництва житлового та нежитлового фонду, паркінгів тощо, утримання житлового фонду згідно з вимогами діючих правил і норм технічної експлуатації.


Першочергове завдання комунального підприємства «Спецжитлофонд» - створення якісних житлових умов для мешканців міста. Діяльність побудована на принципах відповідальності, прозорості, соціальної справедливості, економічної ефективності та створенні комфорту для киян та гостей міста. Одним із пріоритетів КП «Спецжитлофонд» є збереження історичного вигляду та неперевершеної атмосфери Києва. Компанія надає своїм клієнтам самий широкий спектр будівельних послуг, що якісно реалізовані в чітко встановлені терміни. З КП «Спецжитлофонд» ви завжди будете впевнені в кінцевому результаті!


З 2001 року і по сьогоднішній день КП "Спецжитлофонд" проводить роботи по реконструкції міських гуртожитків, а саме: проведення капітального ремонту аварійних будинків, переобладнання об’єктів в житлові приміщення з квартирами. 2004 рік – робота над першими проектами по будівництву житлових будинків. 2011-2012 роки – участь у міських проектах по удосконаленню інфраструктури, створенню об’єктів історико-культурного значення (в тому числі будівництво Музею історії Києва). 2008 – 2012 роки – КП «Спецжитлофонд» включений до державних програм пільгового придбання житла. 2004 – 2015 роки - вихід на показник в 40 успішно реалізованих будівельних проектів. 2008, 2010, 2014 роки - КП "Спецжитлофонд" визнано кращим комунальним підприємством року за даними державної статистики.


За роки роботи КП «Спецжитлофонд» вчасно реалізовано понад 45 успішних об’єктів. Серед яких будівництво житлових будинків, реконструкція і капітальний ремонт будівель гуртожитків. Декілька гуртожитків, що знаходилися в аварійному стані, довелося знести. На їх місці були побудовані нові комфортні житлові будинки, де квартири отримали не лише мешканці гуртожитків, а і громадяни нашого міста, котрі перебували на квартирному обліку. Окрім житлового будівництва КП «Спецжитлофонд», на замовлення міської влади, займається прокладанням зовнішніх інженерних мереж, спорудженням розподілювальних пунктів і трансформаторних підстанцій, реконструкцією котелень. КП "Спецжитлофонд" залучає кошти інвесторів для зведення об'єктів будівництва, а також реалізує нерухомість об'єктів будівництва через найнадійніших партнерів. Один з них

- ККУП "Фінансова компанія «Житло-інвест».


В своїй діяльності КП «Спецжитлофонд» керується Конституцією і законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, декретами, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, рішеннями Київської міської ради, розпорядженнями Київського міського голови, розпорядженнями Київської міської державної адміністрації, наказами Департаменту будівництва та житлового забезпечення Київської міської державної адміністрації та власним Статутом. Контроль якості будівництва здійснюється на державному рівні. Кожний об’єкт КП «Спецжитлофонд» проходить внутрішній контроль на етапі будівельних та будівельно-монтажних робіт, а також зовнішній контроль на етапі будівництва та після його завершення."

08 ноя 2021 14:57

На текущий момент типа строит два объекта. Оба заморожены "игрой" в тендеры.

Принцип такой: к тендерам изначально допускаются прокладки с 1000 грн уставного фонда. После проигрыша они типа пишут жалобы и результаты тендера отменяются. И так по кругу. Строительство можно морозить до бесконечности.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее