Подать объявление

Спасаем наш район!

07 авг 2016 21:49

Уважаемые друзья,инвесторы,будущие соседи,не остаёмся в стороне от сложившейся проблемы,объединяемся и спасаем наш район вместе,за нас это никто не заделает....Не поленитесь и подпишыте петицию это займёт 2 минуты вашего времени,а ваш голос может стать решающим ........
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=4256

08 авг 2016 03:30
уже
08 авг 2016 07:43
+1
но,как-то мало голосов (((
08 авг 2016 11:36
Норм тема, я петицию тоже подписал!
31 авг 2016 18:54
Дублирую сообщение одного из жильцов нашего района из основной ветки форума.

Пару слів про наболілі питання інвесторів – квартира-ключі-адреса-правовстановлюючі документи-iнфраструктура.
Після появи інформації стосовно сплати пайової участі, я, як інвестор ЖК«Патріотика» та декілька інших інвесторів звернулись до забудовника та Аркади за роз’ясненнями з питань введення в експлуатацію побудованих будинків.
Забудовник та банк Аркада, погодились провести зустріч з нашою ініціативною групою, за результатами проведення якої, зрозумілим стало те, що в будь-якому випадку вони виконають свої зобов’язання, а саме, введуть в експлуатацію будинки та передадуть квартири інвесторам.
Поруч з цим, на сьогодні, Київська міська рада просто шантажує Забудовника питанням сплати пайової участі.
Зокрема, відповідно до вимог закону «Про регулювання містобудівної діяльності» у випадку будівництва садків, шкіл та інженерних мереж, Забудовник звільняється від сплати пайової участі.
Але, Київська влада ігнорує закон, та змушує сплатити пайову участь, а випадку не сплати не надає документи та поштову адресу будинкам що є необхідним для ведення їх в експлуатацію.
Саме головне те, що під тиском хочуть змусити забудовника сплатити грошові кошти, які б пішли на розвиток соціальної інфраструктури нашого житлового комплексу. Начебто влада сама бажає організувати будівництво садків, шкіл, тощо.
З огляду на те, що всім відомо як влада «вміє» витрачати бюджетні кошти та «будувати» садки та школи, не відомо коли ми це все побачимо у реальності.
З цих підстав, пропоную об’єднатися та домогтися виконання закону, а саме того, щоб забудовника звільнили від сплати пайової участі, з метою отримання якнаймога більшу кількість якісно побудованих садків, шкіл, спортивних майданчиків.
Також, поруч із наявною петицію на сайті Київради, додатково було підготовлено відповідне письмове звернення на адресу мера.
У разі підтримки таких прагнень, прошу підтримати звернення та підписати його, проект звернення для зібрання підписів знаходиться у консьєржа будинку Поділля та Диканька.
Також, пропоную разом вирішувати питання шляхом відповідної комунікації, які виникають та виникнуть як під час будівництва комплексу так і у майбутньому, коли ми всі станемо сусідами.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее