Подать объявление

"RIUS", Львів, вул.Наливайка, 4 - "ІнтерГал - Буд"

12 авг 2013 10:48
Багатофункціональний комплекс «RIUS»
м. Львів, вул.Наливайка, 4



Багатофункціональний комплекс «RIUS» розташований в історичному центрі м. Львова, поруч з головною вулицею міста – проспектом Свободи.

Загальна площа будівництва – 9 596, 9 кв м
Загальна площа офісних приміщень – 5 107, 1 кв м
Загальна площа торгових приміщень – 775,9 кв м
Кількість готельних апартаментів – 52
Підземний паркінг – 49 машиномісць
12 авг 2013 10:49
На кінець липня 2013 року зведений повністю каркас 7-ми поверхової будівлі багатофункціонального комплексу RIUS, що на вул. Наливайка, 4 (м. Львів).

Купол з оглядовою терасою панорам історичної частини Львова знаходиться в процесі будівництва.

Крім того, вимуровано зовнішні стіни та внутрішні перегородки поверхів, завершені штукатурні роботи. Триває монтаж систем вентиляції та кондиціювання, прокладання електрики.

На етапі підготовчих робіт знаходиться перекриття даху та ліфтові шахти. В апартаментах готельного типу на 6-7-ому поверхах встановлюють сантехніку.

Відкриття багатофункціонального комплексу RIUS, який включає офісний центр класу А, торгову галерею преміум-класу та апартаменти готельного типу, заплановано у 1 кварталі 2014 року.
30 янв 2014 11:50
Введен в эксплуатацию бизнес центр RIUS по адресу: г. Львов, ул. Наливайко, 4

Компания «Интергал-Буд» получила Декларацию о готовности объекта к эксплуатации. Согласно документу, на объекте исполнены все требования, предвиденные проектной документацией в соответствии с государственными строительным нормами, стандартами и правилами работы. Оборудование установлено в соответствии с актами о его принятии после тестирования в определенном порядке. Мероприятия по охране труда, обеспечению безопасности при взрывах, пожарной безопасности, охране окружающей среды и антисейсмические мероприятия, предвиденные проектом, исполнены в полном объеме.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее