Подать объявление

Раскрыты схемы хищения ЖКХ Киева

21 авг 2009 07:28

Перетасовка жилищно-коммунального хозяйства столицы позволяет районным администрациям произвольно манипулировать порядком оплат за коммунальные услуги, канализируя космические потоки вполне «белого нала».



Читать дальше >>

21 авг 2009 07:28
то что наши деньги уходят благодаря черновецкому на избирательную компанию регионов и его лично ,это уже всем понятно .... Эти бендюжные лавки (ЖЭКи) вообще нах закрыть ... и ввести криминальные статьи с строгим надзором за их деятельностью.. ...НАРУШИЛ-СРОК ...НАРУШИЛеще раз -ДВОЙНОЙ СРОК на урановых рудниках . Только так порядок и воровство можно изжить а не сопли таким как черновецкий утирать ...
21 авг 2009 07:38
Наконец-то дошло!
Возникает вопрос почему к примеру Укртелеком может заключить прямые договора с миллионами абонентов (и физлицами в том числе), а Киевводоканал и Киевэнерго нет, извините но "Це просто х...ня якась"
Готов подписать договора хоть сегодня.
21 авг 2009 07:40
Дай бог нам Пеночета -очень прошу,ибо скаты и всякая сволочь нелюдская уже зае-ли .Срочно отстрелять на-й 30 % как минимум , и только тогда наступит порядок,появятся права у людей , а также проснется уважение не только к своей жопе а и к людям !!!!!!!!!
21 авг 2009 07:45
Ну и кроме того, раз мы видим нарушение гражданских прав населения, то сразу вспоминанем, что имеется должность Гаранта реализации этих самых прав... Нельзя не признать, что гарант если не самоустранился, то просто не всилах (сколько там у него процентов поддержки )... Всех менять! только вот на кого ?...
21 авг 2009 07:47
Пока у нас будут безнаказанными мажоры,депутаты ,и прочая шваль.До тех пор будут воровать.Я не припомню ни одного случая,чтобы кого-нибудь из этих уродов посадили.Поймал на воровстве,взятке и т.п.,отрезали руку или ногу,я думаю,мигом перестанут воровать.В китае за взятки расстреливают.А у нас ловят шестерок,показывают по ТВ,а дальше, догадайтесь сами...Вот и правят столицей Украины всякие Лени - дебилы,и Аделаджи - вуддисты.А все от безнаказанности.Да и народ у нас не совсем адекватный.
21 авг 2009 07:47
По Урицкого,40-большой дом, где сосуществуют, "обслуживая "его, жек№902 и кп Зализнычне, ничего не делая, за что и кому идут деньги с 90 квартир?!
21 авг 2009 07:49
Мелочные вы люди...
21 авг 2009 07:49
кого-то "обслуживает"какой-нибудь жек? что ж мы идиоты такие, за какие такие услуги платим?
21 авг 2009 07:53
А я и не плачу.Пытаюсь с ЖЕКом уже 3 года договор заключить , нифига...,ну я ине плачу.Вот написал очередную жалобу в прокуратуру на отсутствие договора,посмотрим...
21 авг 2009 07:56
Водоканал не может заключить прямой договор с физ лицами потому что население платит по "заниженым" тарифам так называемые социальные тарифы, а разницу доплачивают ЖЕКи, которые в свою очередь получают эти деньги с городского бюджета. И тем более Если водоканал будет отслеживать каждого должника то пол-киева будет там работать, и это по-сути обязаности ЖЕКов, которые вместо того что бы боротся с неплательщиками просто раскидывают их долги по жильцам которые платят, мы этого не замечали потому что суммы были не большие (1-2 грн).
21 авг 2009 07:57
по поводу гаранта он молчит потому, что Леня-космос отстегивает ему ежемесячно по 1 млн.грн., чтобы он не трогал его, ведь раньше же он, гарант, отстаивал, хоть немного, интересы народа, а сейчас молчит т.к. рейтинг его упал ниже плинтуса - стимула нет
21 авг 2009 07:57
И еще, почитайте не поленитесь,закон про ЖК послуги,очень полезно.Все оплаты только на основе договора,в котором должны быть прописаны температура теплоносителя,температура воды,ответственность сторон и многое другое,а не только обязанности потребителя!
21 авг 2009 08:01
Этот закон все прекрасно знают, ну вы наивный Владимир, неужели вы правда думаете что в нашей стране закон для всех и все перед ним равны!!
21 авг 2009 08:02
Почему из-за того что "выше" уроды немогу разобраться с деньгами нам должны отключать воду, простым смертным и мы должны из-за них страдать?
21 авг 2009 08:07
страна посредников, консультантов, сектантов, торгашей и спекулянтов...
21 авг 2009 08:28
Інформаційна довідка щодо необхідності прийняття Закону
України (реєстр № 0954)
“Про засади функціонування Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і житлово-комунальні послуги”
(Перше доручення Президента України Л.Д.Кучми щодо необхідності впровадження ЄДСМ в державі з метою створення реального енергобалансу в економіці для поліпшення національної безпеки України було дано Прем’єр-міністру України В.А.Ющенку 28.09.2000р за №480/28864-01).
В умовах кризових явищ в економіці Україні, що призвели до зростання соціальної напруги в суспільстві, надмірного зростання енергоємності ВВП держави при його падінні, критичного стану в житлово-комунальному господарстві, украй важливим є отримання Верховною Радою України, Урядом України достовірної оперативної інформації щодо фактичного стану справ в енергетичному комплексі і житлово-комунальному господарстві для прийняття виважених законодавчих та управлінських рішень.
Відсутність такого державного інструменту отримання оперативної достовірної інформації, як ЄДСМ, не дозволяє безпосередньо з’ясувати справжні параметри використання та розрахунків споживачами теплової енергії, води, гарячої води, газу, електроенергії і житлово-комунальних послуг, що виведе з тіні кримінальні схеми отримання надприбутків, попередити необ’єктивне зростання цін на споживчі і промислові товари, тарифів на послуги з енерго-, тепло- і водопостачання, що призводить до зростання грошової складової енергоресурсів в формуванні собівартості внутрішнього валового продукту та загрожує національній безпеці держави.
Через те, що діючі моніторинги з основних видів енергоресурсів та надання житлово-комунальних послуг, які здійснюються профільними міністерствами, відомствами, місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування, неузгоджені та мають розрізнені інформаційні бази даних, методологічні розбіжності, ведуться для забезпечення різних цілей і не контролюються державою, що негативно комплексно впливає на рівень національної безпеки України, міжкомітетсько-урядовою робочою групою було прийнято рішення внести на розгляд Верховної Ради України проект Закону України «Про Національну комісію України з контролю за впровадженням, функціонуванням та удосконаленням Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 3335, н.д. Куйбіда В.С., Александровська А.А., Петросов В.А., Сербін Ю.С., Савосін Г.А., Шаго Є.П.).
17.05.2007р. ВРУ Закон було прийнято в першому читанні - 242 голосу. Доповідач – народний депутат України Александровська А.А.
З метою запровадження такого державного інструменту на розгляд Верховної Ради України у другому читанні було внесено проект Закону України реєстр. № 0954 “Про засади функціонування Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і житлово-комунальні послуги” (попередню назву змінено з урахуванням пропозицій народних депутатів України - Добряка Є.Д.,Оробець Л.Ю., Тулуба С.Б., Деркача М.І.,Сухого Я.М.,Зарубінського О.О.,Шаго Є.П.).
Р І Ш Е Н Н Я № 8
засідання Опозиційного уряду України від 5 червня 2008 року. Головував ЯНУКОВИЧ В. Ф. Члени Опозиційного уряду АЗАРОВ М. Я., АКІМОВА І.М., БОГОСЛОВСЬКА І. Г., БОЙКО Ю. А., ДЖИГА М. В., КІНАХ А. К., КОЗАК В. В., КОРЖ В. П., КУЗЬМУК О. І., ЛАВРИНОВИЧ О. В., ЛЬОВОЧКІН С. В., ПАПІЄВ М. М., ПОПОВ О. П., СЛАУТА В. А., ТАБАЧНИК Д. В., ТОЛСТОУХОВ А. В., ТУЛУБ С. Б., ШУФРИЧ Н. І., ЯЦУБА В. Г. /…/підготувати необхідні зміни та доповнення до Закону України “Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу” для завершення розв’язання боргової проблеми у вугільній промисловості; - розглянути питання утворення Національного агентства з питань реструктуризації галузі з наділенням його статусом центрального органу виконавчої влади; - організувати розроблення та впровадження моніторингу показників єдиного енергетичного балансу. До 01.07.2008 організувати розгляд Верховною Радою України проекту Закону України “Про засади функціонування Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування та оплати за паливно-енергетичні ресурси і житлово-комунальні послуги”; - підготувати та внести на розгляд Верховної Ради України законопроект щодо переоцінки основних фондів всіх підприємств паливно-енергетичного комплексу. /…/
Голова Опозиційного уряду України В. ЯНУКОВИЧ
Проект Закону України “Про засади функціонування Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і житлово-комунальні послуги”, зважаючи на його суттєвий позитивний вплив на рівень економічної, соціальної, енергетичної та екологічної безпеки держави неодноразово включався до розгляду на засіданнях Верховної Ради України (17.04.2008, 15.05.2008, 22.05.2008, 05.06.2008, 19.06.2008), проте не був розглянутий.
На засіданнях парламентських фракцій Партії регіонів, Комуністичної партії України, фракції “Блок Литвина”, напередодні розгляду вказаного законопроекту у сесійній залі, були прийняті позитивні рішення щодо його прийняття. Фракції БЮТ та “Наша Україна” також підтримують прийняття вказаного законопроекту.
Розглядаючи згаданий законопроект як такий, що забезпечить впровадження реального державного механізму подолання наслідків кризових явищ в економічній, соціальній, енергетичній та екологічній сферах держави, Народні депутати України від більшості фракцій, представлених в парламенті, Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики звернулись до Голови Верховної Ради України щодо включення його до порядку денного IV сесії з метою недопущення відкладення розгляду та прийняття такого важливого для країни питання на невизначений термін.
27.03.09р. Головою ВРУ було надано доручення підготувати матеріали щодо законопроекту №0954 для розгляду питання на засіданні Погоджувальної ради. 30.03.09р. під час засідання Погоджувальної ради матеріали по законопроекту було вручено членам Погоджувальної ради.
21 авг 2009 10:52
Ми, представники групи розробників "Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси та житлово-комунальні послуги" (далі ЄДСМ) являємось ініціаторами створення першого транзитного рахунку банківської системи в Україні, лише на загальнодержавному рівні по всій вертикалі (від селища, регіону, області...)Метою створення транзитного планувалося надходження коштів та їх розчеплення на складові за паливно-енергетичні і та житлово-комунальні послуги у відповідності до Регламенту ЄДСМ. Транзитний рахунок в рамках функціонування ЄДСМ дозволяє здійснювати контроль за фактично поставленими геокалоріями, а не нарахованими нормами споживання, тобто на метри кв., чи на людину, та контроль за економічною обґрунтованістю тарифів та оплати за них. Проведені експерименти показали, що економічно необґрунтовані тарифи і норми призводять до того, що нараховані платежі до сплати у 5-6 разів перевищують фактично надані об’єми та послуги.
1. «Ручне» управління на рівні регіонів через незаконно відкриті транзитні рахунки, без необхідної інформаційної підтримки по їх управлінню призведе до повного дисбалансу та некерованості ситуації, наслідком чого стане повне банкрутство компаній та підприємств, що надають енергетичні та ЖКП, а населення буде сплачувати за наданими платіжками невідомо кому, а головне за відсутність будь яких послуг.
2. Подібні дії призведуть до ще більшої розбалансованості економіки регіонів та суттєво зменшить через 3-4 місяці ліквідність всієї банківської системи України.
3. Призведуть до суттєвого зменшення надходжень платежів від всіх категорій споживачів.
4. Дуже небезпечним явищем стане розбалансованість економіки на рівні регіонів у випадку регулювання та встановлення тарифів на послуги ЖКГ не місцевими а центральним органом від влади із-за відсутності повної інформації по об’єктам управління.
5. Таке рішення по використанню транзитного рахунку є не кроком по створенню ринку енергоресурсів та ринку послуг ЖКГ, а кроком назад в період ще до планової економіки (військовий комунізм).
Дана пропозиція по використання транзитного рахунку нагадує недавню аналогію в «Бозе почивший» Тендерній палаті, однак масштаб та наслідки будуть набагато страшнішими.
Впровадження ЄДСМ навпаки сприятиме мінімізації наслідків впливу світової економічної кризи на економіку України, а також дозволить безпосередньо, у короткий термін, створити ефективний ринок енергоресурсів країни та прозорі ринкові механізми зниження енергоємності ВВП; збільшити надходження до бюджетів усіх рівнів; створити умови залучення інвестицій в енергетику та комунальне господарство України та економіку вцілому; зняти соціальну напругу; вивести з тіні кримінальні схеми отримання мільярдних надприбутків; відслідковувати цінову політику при формуванні тарифів на житлово-комунальні послуги.
Впровадження в Україні ЄДСМ як сучасної, об’єктивної, постійно діючої державної інформаційно-комунікаційної системи, подібні до якої успішно функціонують у країнах з розвинутою ринковою економікою, дозволить забезпечити суттєвий позитивний вплив на рівень економічної, соціальної, енергетичної та екологічної безпеки держави.
Основна причина всіх негараздів – що за такими транзитами стоять власники від різних впливових партій і груп.
Не змінивши систему управління паливно-енергетичного комплексу та ЖКГ В КОМПЛЕКСІ уже цієї зими ми отримаємо повний розвал інфраструктури, а значить і холодні домівки, а ще страшніше судові рішення по звільненню житла за несплату холодних квадратних метрів.
21 авг 2009 11:31
Дорогая ИрЭна ЛЕОпольдовна! Не сочтите это за "пидлабузныцтво", НЕПРИМЕНЕМ пРоздравить безДвозДмезДно та интЭрЭсно! Желаем вАм, чтобы все-таки не все деньги горбюджета "стекались" в ваши с вашей же "молодой командой" кармаШки, но и оставалось что-то КИЯНАМ, "ради которых" вы все и "трудитесь" и которые для всех вас "не только площи, будынки та вулыци", як колысь "изрек" Леня - КОСМОС-навт! На том и "порешили"! Дуже дяку-ку-ку-куем! И, как сказал "почти" вАш "тезка" "РОБЯТЫ! Давайте жить дружно!"
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее