Подать объявление

Право на спадок після передачі акта на землю третій особі?

17 авг 2007 22:50
Право на спадок після передачі акта на землю третій особі?Ситуація наступна після смерті людини (? чи то1997 чи то 1999) залишився будинок в сільський місцевості(+ 30 соток), свідоцтва про смерть відсутьне. Донька пише відмову від спадщини на брата. Син (він же брат) погоджується продати мені землю, але будинок не підлягає ремонту. Мої дії по домовленості Син пише заяву в БТІ про оформлення будинку під зснос, ... оформили, потім він пише відмову в сельщну раду/я пишу заяву, туди ж ... сесія селищної ради надає мені землю, на руках АКТ, ... пройшло пів року, але я документи на приватизацію ще не подав (жостко замотався, да і підзаспокоївся) ... і тут ... дзвоник голови селищної ради виявляється там була ще одна сестра, яка сиділа у в'язниці і ніби-то на момент смерті Батька була прописана в колишньому вже будинку, а зараз вийшла і збирає документи до суду для оскарження передачі мені землі. На участку є кольодязь та погреб, але в плані вони відсутні (по плану \"гола\" ділянка). Питання наскільки обгрунтовані претензії однієї із сестер? чи можуть неоформлені погреб та криниця бути об'єктом спадку і повпливати на ситуацію?

Да і ще по акту мені виділили 30 сотих (згідно земельної книги), по факту там всі 60, напевно невірно записали (заносили років 25 назад), да і сусіди підтверджують межі де по факту під 60. Як їх оформити?

Наперед вдячний!
20 авг 2007 06:40
Зараз в екстренному режимі подаю документи на приватизацію, ніби знайшов "кінець" в землевпорядній організації. І зрозумідо, що у разі наявності вже приватизованої ділянки проблем небуде, а от якщо виникнуть проблеми до цього; можливо все ж хтось оріентується яким чином регламентується данна ситуація?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее