Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
46из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .448450. . .515
11 сен 2019 04:53
Тут 2 варианта: либо всё плохо либо все уже получили ключи и заняты ремонтом :)
11 сен 2019 07:24
по вчорашній зустрічі:
інформацію надавали керівники Фундаменту і ЖЕКа.
На будівництві робота кипить, до 2.10 прогон води, з 10.10 готові запускати на ремонт. Лічильники до того часу вже будуть стояти. Тепло в цей опалювальний сезон буде подано. 3тю секцію до кінця року пофарбують, 4 засклять, утеплять і поставлять ліфт, зроблять дах на обидві секції.

ЖЕК очікує документи з ДАБІ і починає роботу по підписанню постійних договорів на воду/електрику. Вже набирають додатковий штат обслуг.персоналу для нашого будинку (електрик/сантехнік/консьєржі). Вирішується питання про централізоване вивезення будівельного сміття. При підписанні Договору з ЖЕК потрібно буде оплатити порядка 1000 грн з квартири за цю послугу. Хороша і вигідна для інвесторів ініціатива :up:

Зроблено групове фото з сертифікатом на фоні незасклених лоджій в 1-2 секціях. Паралельно залучаються БТІ, юридична допомога та інші методи для протистояння махінації з примусовим заскленням лоджій.
11 сен 2019 07:27
Звіт по зібранню 10.09.2019
1. Поштова адреса. Готують документи, не вистачає фотофіксації розміщення будинку. На цьому тижні мають подати.
2. Фундамент (ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПІДРЯДНИК): до 2.10 прогон води, з 10.10 готові запускати на ремонт. Лічильники до того часу вже будуть стояти. 3 секцію до кінця року пофарбують, 4 утеплять і поставлять ліфт, зроблять дах на обидві секції.
3. ЖЕК: чекають документи з ДАБІ і починають роботу по підписанню постійних договорів на воду/електрику. Вже набирають додатковий штат обслуг. персоналу для нашого будинку, є вже електрик і "інженерний склад", в процесі консьєржі.
4. По ініціативі ЖЕКа - швидше за все будуть прописувати додатковим пунктом в договір централізоване вивезення будівельного сміття. При отриманні ключів потрібно буде заплатити приблизно 1000грн з квартири і ЖЕК займеться цією справою.
5. Направлено запит на публічну інформацію в ЖІБ:
 Обсяг виконаних робіт по будівництву Будинку, а саме по ІІІ та ІV секції.
 Вартістю виконаних робіт по будівництву Будинку, а саме по ІІІ та ІV секції.
 Обсяг робіт, які ще не виконанні по будівництву Будинку, а саме по ІІІ та ІV секції.
 Вартістю робіт, які ще не виконанні по будівництву Будинку, а саме по ІІІ та ІV секції.
 Надати копію затвердженого кошторису будівництва Будинку, а саме по ІІІ та ІV секції.
6. По вікнах - зробили групове фото з сертифікатом на фоні незасклених лоджій в 1-2 секц. в якості доказу, що їх на момент введення будинку в експлуатацію не було. Фото будуть направлені супровідним листом ІГ на Толоку, Траєкторію, НАУ, ЖІБ.
11 сен 2019 07:28
Лохотрон по вікнах:
- проєкт на 1 і 2 секції без змін, з моменту отримання дозволу на будівництво;
- інформування інвесторів про зміну архітектурних рішень не було, обов’язок Толоки по договору. У кожного в договору є додаток з проектом квартири та коефіцієнтами балконів/лоджій;
- на момент отримання сертифікату на об'єкті мають бути виконані всі будівельні роботи, передбачені проектною документацією;
- історія з датою початку встановлення вікон вже має щонайменше місячну давнину, але час іде і вікон як не було, так і немає;
- якщо наразі хтось готовий підписатися для Толоки під додатковими метрами за нібито засклені балкони, то це справа кожного. Але вимагайте оформлення це додатковою угодою, в інакшому випадку Вам навішають ще додаткові метражі. Фактично обміри БТІ всіх квартир не проводило, заміри співпадають з проектними.
Цікавий факт. В Сертифікаті житлова площа співпала з проектною площею, яка була на момент отримання дозволу на будівництво. Це означає що Сертифікат виданий без урахування вікон на балконах/лоджіях.
11 сен 2019 11:43
Ramms_eta0 "ЖЕК очікує документи з ДАБІ і починає роботу по підписанню постійних договорів на воду/електрику. "
Нам не нужны Договора с ЖЕКом на воду и электрику! Для этого есть Киевэнерго-ДЕТЕК и Водоканал!И заключаются прямые договора!!!!
11 сен 2019 13:56
Цитата "makar47":
При отриманні ключів потрібно буде заплатити приблизно 1000грн з квартири і ЖЕК займеться цією справою.


Т.е. это будет разовая оплата и больше за строительный мусор платить не нужно будет? Будет специальный строительный контейнер?
11 сен 2019 19:07
Это т.н.оптимизация ЖЭКом не желаемых последствий "куч мусора" недобросовестных инвесторов.По опыту Донца 2-а, из блокнота, вывоз мусора - 3500грн. при долл. 24. Считаю очень выгодным предложением ЖЭКа, уверена, что оно будет краткострочным, потом или поднимится цена, или самовывоз.
12 сен 2019 05:57
Толока сказала, что не даст ключи тем, кто не заплатит за остекление. Обмеры бти у неё и якобы они с учетом лоджии по коэффициенту 1. Документы по бти показать отказалась, сказала сообщится позже квадратуру по тех паспорту.
12 сен 2019 11:00
Мы зафиксировали отсутствие окон на балконах после получения сертификата ДОКУМЕНТАЛЬНО! Также был проведен анализ проекта - окон на балконах и лоджиях по нему нет. Если Толока продолжит гнуть свою неправомерную линию по окнам - получит приличный отпор. Я принципиально не оплачу окна. Моя квартира по обмерам БТИ даже меньше, чем по проекту, поэтому от меня они не получат ни копейки.
Если им так хочется стеклить балконы - пожалуйста! Приму это в качестве моральной компенсации за затягивание сроков.
Говорить с ними начинаю так как и подобает с подобными - в ультимативном тоне, так как уже подготовлен сценарий борьбы и привлечения к ответственности конкретных лиц за дачу недостоверной информации, которая привела к убыткам (проще говоря - за мошенничество).
Просьба ко всем инвесторам не платить за то, чего Вы не заказывали.
12 сен 2019 14:16
Проблема в тому, що Толока боїться виставити рахунок за засклені вікна та оформити додаткові угоди (на площу чи вікна). Тому обов’язку платити не виникає, ще й вікон самих не має.
АГ виставляє платіжки згідно договору, який Ви підписували ще з 2016 року, а по ньому є сертифікат про 100%. Тому при оплаті потрібно вимагати новий договір.
12 сен 2019 14:18
Цитата "holman":

Т.е. это будет разовая оплата и больше за строительный мусор платить не нужно будет? Будет специальный строительный контейнер?

Я думаю, що ЖЕК ще сам до кінця не розуміє як це має виглядати. В жовтні будемо уточнювати подробиці.
12 сен 2019 14:53
Ну так Толока говорит про лоджии, они застеклены. А балконы нет. Лоджии и идёт по коэффициенту 1, в экспликации.
13 сен 2019 07:01
Да поезд ушел гаск принял без остекленных лоджий,да и бумажки есть
13 сен 2019 12:20
aleksbroker, ну если Вы будете переуступать свою квартиру, а я так полагаю, Вы брали квартиру на перепродажу, то Вас заставят заплатить за балон. А.Г. не делает переуступку без оплаты балкона. Общалась на днях, с инвестором который делал переуступку, так вот как он не крутил, а за балкон пришлось доплатить.
14 сен 2019 04:32
Нет не угадали продавать мы не будем,ждем ключи и будем делать ремонт, и как все здесь платить за воздух не собираемся нас много и вместе мы СИЛА!!!.После ГАСКА кулаками не машут)))
14 сен 2019 13:03
Так и пахнет ст 189 УК Украины. Документируйте все действия.
15 сен 2019 10:04
Цитата "ANDRUHA12":
Так и пахнет ст 189 УК Украины. Документируйте все действия.

Да, нас попытаются прогнуть за эти окна! Но если ни кто не согласится платить-ничего у них не получится!
15 сен 2019 10:15
Цитата "Lakrids":
Мы зафиксировали отсутствие окон на балконах после получения сертификата ДОКУМЕНТАЛЬНО! Также был проведен анализ проекта - окон на балконах и лоджиях по нему нет. Если Толока продолжит гнуть свою неправомерную линию по окнам - получит приличный отпор. Я принципиально не оплачу окна.
Просьба ко всем инвесторам не платить за то, чего Вы не заказывали.

Есть ли новости по договорам с жэком? Кто-то один написал, что все ОК! А может для других и не ОК?
15 сен 2019 11:42
Прочитав, що збираються до 2025 року збудувати шляхопровід на Відрадний. Це одна з добрих новин за останній час. Це додасть привабливості нашій будівлі.
"Будівництво нового шляхопроводу через залізничні колії та продовження вулиці Суздальської до Повітрофлотського проспекту (1 млрд);"
16 сен 2019 06:52
Цитата "nechypor":

Есть ли новости по договорам с жэком? Кто-то один написал, что все ОК! А может для других и не ОК?


На этой неделе должны быть новости по подписанным договорам ЖЭКа с коммунальщиками. Ждем...
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .448450. . .515
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее