Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
46из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .441443. . .515
09 авг 2019 07:40
можно сюжетную линию развивать как угодно. была бы фантазия :)
09 авг 2019 10:51
Если подали повторно, то учли, вероятно, высказанные замечания ГАСИ. Иначе нет смысла в подаче.
09 авг 2019 12:36
ЖЕК підготував архітектурне рішення, схему розміщення і керівництво по встановленні кондиціонерів. Точки розміщення позначені чорними плямами, правила установки видаватимуть на підпис разом з ключами. Висилаю на ознайомлення.

Відмова ДАБІ як уже всі знають, все-таки була, попередні дані підтвердились. Подають повторну заявку і очікуєм Сертифікат в 20х числах. Сподіваюсь після цього нарешті почнеться поступова окупація інвесторами перших двох секцій і відновлення роботи по 3-4.
09 авг 2019 14:26
Документи повторно подати не могли, тільки вчора появилась відповідь, але про неї ми знали ще 1-го серпня, правда важко було її сприйняти та всім повідомляти, чекали офіційного документу - відмови.
Помилку виправили і будуть подавати повторно 13-го вересня. Мені ЖІБ має повідомити (скинути фото з відміткою про подачу), обовязково викладу сюди.
Сьогодні зустрічались з керівництвом ЖІБ.
- Цього разу мають більше впевненості отримати сертифікат, якщо знову якась інша нехороша людина не захоче оновити свій автопарк та не буде ставити палки в колеса.
- Будівництво стоїть, головний підрядник Фундамент завершує будувати школу на Хорольській, і всі сили направив на завершення цього проекту. Але на будинку працюють кожен день до 10-ти будівельників (не найкращі професіонали). Дітки маю піти в школу 1-го вересня, тому у вересні будівельники повернуться до нас і мають покращитись темпи.
- У всьому Києві провисли продажі квартир, це нормально для літа, а також люди не знають чого очікувати від нової влади. Тому зараз ЖІБ напрягає Толоку/Траєкторію взяти в банку кредит на 30 млн. Хочуть осінню в 3-4 секції засклити вікна, встановити ліфти, закрити питання з дахом, загалом загрузити на повну кран і підтягнути хвости.
- ЖЕК готовий працювати, ми вже вичитали договір між інвестором та ЖЕКом.
- Опалення в цьому році буде 100%.

Чекаємо змін, вони вже поблизу
09 авг 2019 16:46
Были сегодня на стройплощадке-без изменений,абсолютная тишина и на территории и в доме.Территория поросла бурьяном,даже те рабочие,что работали на благоустройстве давно свалили,укладку ФЭМки так и не закончили.Внутри 2-ой секции 9 этаж имеем:
-в квартире добавился только электрощиток.
ЭЛЕКТРИЧЕСТВО:
-не протянуты стояки электрические (серьезный объем работы)
-не укомплектованы шкафы электрические коридорные
-не заведены кабеля питания в квартиры
-не выполнена разводка электрики в квартире
САНТЕХНИКА:
-радиаторов в МОПах нет
-не укомплектованы коридорные шкафы по воде и отоплению (гидравлика не делалась,воды в доме нет)
-нет разводки воды в санузлах.
Поэтому сертификат -это хорошо (если будет),но маловероятно,что к этому времени подтянут все работы,а без воды и электричества на ремонт никого не пустят.
И кстати,причем здесь ремонт школы,не говорите ерунду-не работают ни сантехники,ни электрики в доме только по причине отсутствия материалов.
Те малочисленные рабочие,которые появляются на территории,с утра уходят работать на Донца.В доме работы не ведутся, и ждать молча и безропотно еще месяц до повторной подачи на сертификат,а потом месяц ответа-это даже не смешно,а просто глупо.А ИГ почему то спокойна...
09 авг 2019 16:53
Цитата "makar47":
Документи повторно подати не могли, тільки вчора появилась відповідь, але про неї ми знали ще 1-го серпня, правда важко було її сприйняти та всім повідомляти, чекали офіційного документу - відмови.
Помилку виправили і будуть подавати повторно 13-го вересня.


13 августа или 13 сентября?Если 13 сентября, то у вас какой-то ,мягко говоря, странный оптимизм.
09 авг 2019 17:32
Цитата "Часс":
А ИГ почему то спокойна...

Хельсинский синдром. Нельзя серьезно воспринимать сообщения в стиле - "замечательная новость, передача будет через месяц, а потом еще через месяц".
09 авг 2019 18:11

Виконавча документація - схоже на цей перелік:
ПЕРЕЛІК
виконавчої та іншої документації,
що надається приймальній комісії
при прийнятті в експлуатацію закінчених
будівництвом об'єктів
1. Акт приймання геодезичної розбивочної основи для будівництва.
2. Акт прийняття нульового циклу.
3. Акт прийняття зовнішньої каналізації.
4. Акт технічного прийняття зовнішнього водопроводу.
5. Акт прийняття внутрішньоквартальних, внутрішньомайданчикових теплових мереж і гарячого водопостачання.
6. Акт прийняття зовнішнього електропостачання.
7. Акт прийняття внутрішньоквартальних, внутрішньомайданчикових систем водозливу, дренажу.
8. Акт прийняття теплопункту.
9. Акт прийняття системи опалення.
10. Акт прийняття внутрішніх систем водопостачання.
11. Акт прийняття систем і випусків внутрішньої каналізації.
. . .
Далі тут: https://www.stroy-expert.dp.ua/content/view/36/27/

09 авг 2019 19:18
Цитата "Ramms_eta0":
ЖЕК підготував архітектурне рішення, схему розміщення і керівництво по встановленні кондиціонерів.

Я так понял, что кондиционеры отмечены под окнами. В этом случае возникает проблема на верхних этажах с большими окнами. Конструкция окна такова, что при монтаже и обслуживании кондиционера необходимы будут высотники, так как по другому добраться к наружному блоку будет проблематично.
Удобнее разместить наружный блок на лоджии.

И еще:
1. Крепление и крепеж для наружного блока лучше использовать нержавеющий, иначе через некоторое время на фасаде начнут образовываться ржавые потеки.
2. Дренажные трубки лучше соединенить с канализацией. Будет более презентабельный вид, и не будет постоянно капающей на голову воды.
09 авг 2019 19:25
Цитата "Часс":

13 августа или 13 сентября?Если 13 сентября, то у вас какой-то ,мягко говоря, странный оптимизм.


Помилився, 13-го серпня подають на сертифікат.
На школі гарний був бюджет. Такі як Непоп зі своїм Фундаментом хапанули гарний шмат бюджету.
За невиконання обов'язків їх КМДА вжарить, а у нас в договорі штрафних санкцій немає.
Які ми можемо зараз примінити міри до ТОЛОКИ? Мітинг чи просити Сулугу нас заморозити? Якого ми результату від них очікуємо, заморозити будівництво?
Роботи для запуску людей багато, але вони зможуть її доробити паралельно з нашим ремонтом.
09 авг 2019 21:51
Цитата "makar47":

Якого ми результату від них очікуємо, заморозити будівництво?


Так будівництво по факту вже давно заморожено. Змін нуль. Здача третьої секції на даний момент вже затримується на 20 місяців, і що найгірше, там просто нічого не робиться. Прогнозувати зараз взагалі нічого не можна. Я очікував затримки на рік по досвіду донця, але тут пішли набато далі.

Я не знаю звідки в людей береться оптимізм, але я, як його не шукай, все ж приводу для оптимізму не бачу. Я радий що є ІГ, це круто що ви хоч щось робите, і за це вам велике спасибі!

Але який оптимізм? Нас тримають за дурнів за наші ж гроші. І найгірше що й зробити нічого нормальними методами не можна. Шини палити? Цирк якийсь. Правда зовсім не смішно.
10 авг 2019 10:16
Необходимо поддерживать в себе позитивное мышление. Потому мне кажется, что не все так плохо. В моей жизни где-то лет десят назад был случай ожидания по срокам в разы продолжительней.
Сейчас, слава Богу, нет кризиса. Немного мешают покупкам решения НБУ, понижающие курс валют. В следствие этого, покупки переместились в сферу долларовых приобретений недвижимости.
А у нас есть выход. Во-первых, скорый ввод в эксплуатацию первых двух секций. Во-вторых, возможность, как можно быстрее, организовать переход в обслуживании комплекса в руки ОСББ. Тогда, мне кажется, перспектив достройки будет больше. ОСББ сможет требовать от подрядчиков повышения ответственноти за свои действия. Ведь даже брошенные, не про нас будет сказано, стройки люди доводят до кондиции таким образом.
Проблема Толоки была еще в том, что они не тратились на рекламу изначально, надеялись лишь на ценовую политику. Отсюда и потеря темпов строительства.
10 авг 2019 11:42
Цитата "АН-135":

Я так понял, что кондиционеры отмечены под окнами. В этом случае возникает проблема на верхних этажах с большими окнами.

Звучить кваліфіковано. Спробую вияснити ці моменти.

Цитата "fr2e":
Я очікував затримки на рік по досвіду донця, але тут пішли набато далі.

Чому набагато, теж на рік. Орієнтувались на осінь 2018. Третю секцію затримали більше, але там і ціни були відповідні.

Цитата "fr2e":
Я не знаю звідки в людей береться оптимізм, але я, як його не шукай, все ж приводу для оптимізму не бачу. Я радий що є ІГ, це круто що ви хоч щось робите, і за це вам велике спасибі!

Але який оптимізм? Нас тримають за дурнів за наші ж гроші. І найгірше що й зробити нічого нормальними методами не можна. Шини палити? Цирк якийсь. Правда зовсім не смішно.

Шини/мітинги це вже відпрацьовані варіанти, схожі ідеї ще іноді лунають але для зовсім інших цілей.
Оптимізм є, бо не зважаючи на низький долар за участі ЖІБ пішли продажі квартир (а це фінансування) і нарешті вийшли на фініш з сертифікатом. Робіт по 1-2 залишилось небагато, будуть доробляти разом з початком ремонтів, всеодно приступить відразу відсотків 8-10 інвесторів не більше (до нового року).
10 авг 2019 18:33
Цитата "Ramms_eta0":

Чому набагато, теж на рік. Орієнтувались на осінь 2018. Третю секцію затримали більше, але там і ціни були відповідні.


Якось дивно ви рахуєте. Можливо квартиру пізніше брали? В мене в договорі з Толокою був кінець 2017. Тому орієнтувався я на кінець 2018, вже з урахуванням затримки в рік. Зараз вже 20 місяців затримки від початково заявлених термінів.

Цитата "Ramms_eta0":

Оптимізм є, бо не зважаючи на низький долар за участі ЖІБ пішли продажі квартир (а це фінансування) і нарешті вийшли на фініш з сертифікатом. Робіт по 1-2 залишилось небагато, будуть доробляти разом з початком ремонтів, всеодно приступить відразу відсотків 8-10 інвесторів не більше (до нового року).


Як давно доллар низький? Місяць-два? Як давно будівництво стоїть? Візально - із січня(7 місяців). Я от не розумію, навіщо ви самі якісь виправдання забудовнику придумуєте? То зима, то батареї на кордоні стоять, то школу якусь будуємо, тепер вже долар низький. Ви мене вибачте, але це маячня якась.

Якщо продажі пішли - де зміни? Взагалі не розумію проблеми з продажами. Якби будівництво йшло - по 21500 за м2 ці квартири б розлетілись як гарячі пирожки.

Можливо б я був більш оптимістичний якби мої метри були в 1-2 секції. Але вони в 3-й. Залишається лише сподіватись на шкидкий ввід в експлуатацію перших двох, а там побачимо.
11 авг 2019 05:59
Да видимо кто то кого то попросил не писать тут правду.Вот они и пишут с оптимизмом.А 3-4 сек непонятно чего ждать.
12 авг 2019 16:06
Приветствую всех . Инвестор первой секции, 100% оплата . По поводу доплаты за 2,5м2 по текущей цене из-за того , что будет остекляться лоджия . Если кто-то может мне объяснить как это возможно и на каких основаниях . Спасибо !
АГ на прошлой неделе упрекнула , что из-за таких , как я нехороших людей , которые не платят за окна , остановилась стройка :)
P.S. А Где окна ? 🧐
12 авг 2019 18:37
Цитата "Безхатченко":
Приветствую всех . Инвестор первой секции, 100% оплата . По поводу доплаты за 2,5м2 по текущей цене из-за того , что будет остекляться лоджия . Если кто-то может мне объяснить как это возможно и на каких основаниях . Спасибо !
АГ на прошлой неделе упрекнула , что из-за таких , как я нехороших людей , которые не платят за окна , остановилась стройка :)
P.S. А Где окна ? 🧐


Квартира какая у Вас?

А вы не упрекнули А.Г. за задержку в стройке на 20 месяцев?
12 авг 2019 20:34
Квартира в 1-й секции , 3-х комнатная .
12 авг 2019 20:38
Цитата "Безхатченко":
Квартира в 1-й секции , 3-х комнатная .


А номер квартиры какой?


13 авг 2019 02:11
Цитата "Безхатченко":
АГ на прошлой неделе упрекнула , что из-за таких , как я нехороших людей , которые не платят за окна , остановилась стройка :)
P.S. А Где окна ? 🧐

У АГ не все хорошо со здоровьем. Столько врать на протяжении стольких лет далеко не каждый сможет, тут особые способности нужны. Ей все мерещатся окна, которых в реальности нет, но у неё навязчивая мысль, что они есть, и за этот мираж кто-то должен платить😆😆😉 Просто не обращайте внимания🤯 Ждем официальных писем, что дом введён в эксплуатацию, и согласно данных БТИ площадь квартиры увеличилась на столько-то метров. И если окна уже будут установлены, и метраж на бумаге совпадет с фактическим, тогда можно будет задуматься все ли законно, и соответственно об оплате доп метров. Ждём-с.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .441443. . .515
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее