Подать объявление

Потерять квартиру за долги ЖКХ – реально

17 окт 2010 08:48

Задолжали за жилищно-коммунальные услуги? Можете потерять жилье. Если не поторопитесь рассчитаться добровольно. Отредактированный Гражданский кодекс позволяет в случае несвоевременной уплаты за жилищно-коммунальные услуги и неуплаты пени изымать жилье граждан.



Читать дальше >>

17 окт 2010 08:53
ХЕРНЯ!!! Очередная страшилка для народа "какая злая власть!"
17 окт 2010 09:02
А может, скинуть этих брателл с народной шеи раньше, чем они всё у нас отберут?
17 окт 2010 09:10
А чи внесено у кодекс відповідальність ЖКХ за ненадання тих послуг за які вони нараховують гроші, а також справедливість їх тарифів? Чи як завжди - відповідальність в одну сторону, а ЖКХ та коперативи що хочуть те і роблять?
17 окт 2010 09:16
Как не платили-так и не будут платить!
17 окт 2010 09:18
знал бы ни когда не проголосовал за етих пидаров
17 окт 2010 09:23
От этой власти можно ожидать что хош. Скора просто так будут отбирать квартиры. Банда есть банда. Зарплату не платят, услуги не соответствуют. Народ позволяет себя щитать за быдло.
17 окт 2010 09:30
зделайти достойную зар\плату и не будет такой проблемы, а вместо етого, государстао поставило на колени и повернуло задом украинцев (етим законом воспользуються судьи и те у кому ети судьи должны на шару отобрать квартиру) - последнее суки заберут
17 окт 2010 09:37
люди зараз не в змозі платити а вони хочуть підняти комуналку за вимогами м.в.ф. ще утричі. це не міф. утричі!!! а ще пеня а ще штрафні санкції. словом заплатив за комунальні послуги і - на кладовище. бо у багатьох людей після цих проплат вже й на хліб грошей не вистачить. а на одяг? а на ліки?людей просто загнали у глухий кут.гроші м.в.ф. все одно украдуть до копійки і це усі розуміють а віддавати змусять людей.при цьому знищують малий і середній бізнес примножують безробіття. хочуть щоб пахали на них за тарілку супу .і здихали під парканом бо платити такі нереальні компослуги півкраїни не зможе.кровосісів на вила!!! уміють тільки брати кредити дерти з людей три шкури і друкувати грошові папірці примножуючи інфляцію.на вила!!! смерть провладним злочинцям! слава україні!
17 окт 2010 09:48
Здесь идёт цепочка!Ком.услуги надаются полноценно,человек не платит ком.услуги ЖКХ,соответственно у ЖКХ возникает задолженность перед Водоканалом,Киевэнерго,УЛС и т.д.....соответственно те,кому должны ЖКХ,блокируют счета и начинается конфискация имущества...а поскольку дома в основном кооперативные,то долги и взымаются за счёт Вас!!!
Замкнутый круг!Не думайте только о себе!!!
17 окт 2010 15:01
Так мы и есть БЫДЛО!!! раз такое правителство терпим.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее