Подать объявление

Полтава, ул. Первомайская, 18

30 июнь 2015 13:23


Полтава, ул. Первомайская, 18
Первая очередь: I квартал 2016
Вторая очередь: III квартал 2016


Элитный жилой комплекс расположен в центральной части города Полтава рядом с «Парком Победы» в начале Первомайского проспекта (напротив памятника Келину). Уютное место расположения, большое разнообразие планировочных решений квартир различных площадей с шикарным видом из окон .
02 июль 2015 06:21
Был там недавно. Ближе к парку и правда невозможно. Но есть проблема: до супермаркетов далековато, да и детских садиков рядом не видел.
13 окт 2015 17:29
//www.dabi.gov.ua/index.php/pres-sluzhba /novini/1515-u-poltavi-zabudovnik-splati t-shtraf-za-nedostovirni-dani-u-deklarat siji

Полтавський окружний адміністративний суд підтвердив законність дій працівників Департаменту ДАБІ у Полтавській області про накладення штрафу у розмірі 109,6 тис. грн. за недостовірні дані, наведені у декларації про початок виконання будівельних робіт щодо будівництва об’єкту у м. Полтава по проспекту Першотравневому, 18а.

В червні-липні 2015 р. на вказаному об’єкті здійснена позапланова перевірка. За її результатами встановлено, що будівельні роботи виконуються за відсутності належно затвердженої проектної документації.

У декларації замовник зазначив, що йому надані містобудівні умови та обмеження від місцевого Управління з питань містобудування та архітектури від 12.04.2013 року. Разом з тим, у наданому замовником проекті зазначено, що містобудівні умови та обмеження видані 31.10.2013 року, тобто після реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт. Крім того, сам проект будівництва виготовлений у 2014 році.

Таким чином, замовник у декларації про початок виконання будівельних робіт зазначив недостовірні дані. За дане правопорушення він був оштрафований на 109,6 тис. грн.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее