Подать объявление

Пенсионерам не дают деньги

13 янв 2010 11:23

На почтах в Киеве очереди из стариков, которые пришли за выплатами, но гривен нет.



Читать дальше >>

13 янв 2010 11:23
НАШ ЛИДЕР. Голосуйте за нашего кандидата. Вперше Янукович був засуджений за грабіж, а вдруге – за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості". Обидва рази йому було призначено покарання у вигляді позбавлення волі. Після відбуття покарання Янукович знову скоїв злочин – із групою осіб побив та зґвалтував жінку. Також Віктор Янукович організував в Єнакієвому стайку бандитів і видирав у жінок сумки та по живому видирав із вух у дівчат сережки вартістю 10 карбованців. СЛАВА ЛІДЕРУ та його помічнику ЮЩЕНКО.
13 янв 2010 11:23
Дейсвительно, пенсии задерживают. Моей маме должны были выплатить пенсию 10.01, но денег на почте не было. сказали "Ждите, позвоним, когда придут деньги." Среди соседей-пенсионеров тихая паника. Но где Юля возьмет деньги, если не напечатает? Праздники, выборы...
13 янв 2010 11:25
Дорогие пенсионеры, Голосуйте за нашего кандидата. Вперше Янукович був засуджений за грабіж, а вдруге – за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості". Обидва рази йому було призначено покарання у вигляді позбавлення волі. Після відбуття покарання Янукович знову скоїв злочин – із групою осіб побив та зґвалтував жінку. Також Віктор Янукович організував в Єнакієвому стайку бандитів і видирав у жінок сумки та по живому видирав із вух у дівчат сережки вартістю 10 карбованців. СЛАВА ЛІДЕРУ та його помічнику ЮЩЕНКО.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее