Подать объявление

Новые тарифы на ЖКУ в Киеве остаются в силе

22 дек 2006 14:00
Первый заместитель главы Киевской городской государственной администрации (КГГА) Анатолий Голубченко заявил, что новые тарифы на жилищно-коммунальные услуги, которые введены в Киеве с 1 декабря этого года, на сегодняшний день являются действующими.

Читать дальше >>
22 дек 2006 14:00
Не Голубченку оголошувати остаточні рішення болючого питання. Після того, як цим питанням переймалися Президент, Мінюст, Прокуратура і, врешті, Суд, не його це розуму і компетенції справа. Хай опублікують зведену думку усіх фігурантів, тоді подивимось - чи платитимемо!
22 дек 2006 14:05
Голубченко, любий. Не гай часу. Якщо бажаєш, щоб кияне повірили і почали сплачувати, опублікуй розрахунки, засвідчені всіма причетними до обговорення сторонами. Тоді буде видно. Ви повелись із киянами, як злодії, нахаби і шахраї. Лише після численних суспільних обурень ви всі почали щось казати, але, нажаль, не по темі. Досі нічого не зрозуміло. Не платитимемо, кияне, доки шановливо не переконають! Ганьба позиції сили!!!
04 фев 2009 07:32
В г.Киеве цены смешные на ЖКХ правильно и делают что повышают.ЭТО ВАМ ЗА ВАШУ ПОМАРАНЖЕВУЮ РЕВОЛЮЦИЮ.В других городах цены больше. чем сечас у Вас .А средняя зарплата и пенсии болльше чем у наших малиньких городах и селах. Луценко Ю. говорил.что будет розкуркуливать вот с г.КИЕВА и пускай начинает.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее