Подать объявление

Новая война: Бютовец Портнов заявляет, что у Ющенко большие шансы сесть в 2010 году

29 дек 2009 10:08

Президент заявил, что нардеп от БЮТ Олег Ляшко трижды судим, а на Портнова было дело. Ющенко пообещали сделать подсудимым за банкротство банка "Украина".



Читать дальше >>

29 дек 2009 10:08
Как гадко, когда политики перед выборами превращаются в обыкновенных базарных баб, пытаясь как можно больше грязи вылить друг на друга. И это так называемая "элита"???. Мне стыдно, что я живу в такой стране.
29 дек 2009 10:11
Независимо от моего личного отношения к главе государства, не думаю, что он озвучил непроверенные факты, тем более, имея полное влияние на службу безопасности Украины.
29 дек 2009 10:12
Чи закриє хто небудь хайло цьому "гаранту"...вже просто неможливо терпіти !!!
29 дек 2009 10:16
Всех ржавых на гиляку!
Не выбраться из грязи,
Пока у власти М.Р.А.З.И!!!
Она-Вона-Вон на..!!!
29 дек 2009 10:19
Як ще нижче може людина опуститися !!!!Повірте в історії України не було і не буде такого президента,як це позорище !!!Та порівняно з ним кучма - золотий !!!Невже в нього немає нічого людського ???
29 дек 2009 10:21
Шановний ДИБІЛОЇД Ляшко, то ті ж скажи правду людям. Що тільки по одній справі був Европейський суд, а за інший злочин тиж получив термін з конфіскацією майна. Тобі потрібно нагадати про це ))))
29 дек 2009 10:21
Що зробив Ющенко для Украіни-
1.Договорився з Европою щоб наші студенти мали змогу навчатися в найкращих вузах Европи, ввів обмін опитом поміж студентами.
2.Заставив незгарбних чиновників по освіті підтягнути украінську освіту до освіти Европейськоі, тобто щоб наші украінські дипломи не відставали при оцінці дипломів в Европі від таких же европейських дипломів.
3.Ющенко відкрив кордон для Европейців і Американців- щоб вони ввозили своі гроші в Украіну,щоб вони давали нашим украінським людям заробити гроші в Украіні.
4.Ющенко-хотів відкрити кордон Европи безвізовий для Украінців, проте представники росіі в Европі йому помішали це зробити.
5.Ющенко підняв статус Украіни як нормальноі держави в світі, чим досить насолив путіну і росіян тим що проживають за кордоном.
6.Ющенко підняв статус украінськоі мови в світі і в Украіні.Це теж дуже не подобається росіянам проживаючим за кордоном.Вони не навчилися акцептірувати ще що украінська мова, це мова Украіни і народу який проживає в Украіні.
7.Ющенко підняв питання украінського геноциду штучно створеного росією в Європі і Украіні.
8.Правда він трохи безхарактерний, але в тому парламенті що зараз там зібрався зробити для Украінців щось більше було неможливо,бюо вони всі тільки гроші народні ділять.
29 дек 2009 10:22
Сотни тысяч чиновников-казнокрадов неприкосновенности НЕИМЕЮТ и что?
29 дек 2009 10:23
Те, що ти, я маю на увазі Ляшка, за доллари порішав питання в ОСО РНІІЦ і тебе нема в списку раніше засуджених нічого не значить. есть рішення судів шановний )))
29 дек 2009 10:23
Документов об их делах, их обвинениях и их выигрышах в судах мы не увидим. Точно так же, как и Обком с Райкомом вместе. А то, что они рассказывают друг о друге,- народная советская привычка. Гнать всех НХ СРной метлой! Уже поруководили. Мне стыдно, что народ Украины этого не понимает.
29 дек 2009 10:24
Кто бы сомневался, что в нашей стране президентом может стать только тот, кто привлекался у уголовной ответственности и по каким то причинам избежал наказания. Итальянская и американские мафии отдыхают.
29 дек 2009 10:27
Читаю коментарии ...капец какой то. действительно Украина превратилась в нацию ДЕБИЛОИДОВ. Неужели можна верить Ющенку, Януковичу тимошенко тигибко и прочей швали интерестной национальности. За ними всеми стоит или медведчук или ище кто-то из щирих украинцев. А эти ДЕБИЛОИДЫ верят в харошего царя. Позорище..будьте наконец хохлами имейте гордость за себя за своих детей наконец. или уже все....))))
29 дек 2009 10:31
Перестаньте скигліти що в Украіні поганий президент, що Юлька погана і що Украіна бідна , бо це все неправда.
Не будете мати віри, не будете пишатися перед світом собою, своіми дітьми, свою державою- будете вічно рабами в себе в державі і поза іі межами.
Росіяни наприклад обожнюють свого медведева і путіна за кордоном за те що він підриває імідж Украіни в світі, за те що Украіну тероризують тим непотрібним дешевим газом. А якщо у Украіни- не буде індивідуальності, спільних ідеалів, спільноі украінськоі історіі(яку росія присвоіла собі і переписувала на свій бік століттями),якщо ви знищете украінську культуру і украінський менталітет, якщо ви не навчите своіх дітей поважати себе, Украіну, украінську мову- Ви будете рабами Европи .В Европі тільки те і роблять,що транслюють про Украіну погані кадри і погані розмови.
29 дек 2009 10:34
Ющенко 17,04,2008г. толкал людей и клялся,что Евро- Финанс ЛТД построит сталепрокатный завод в г. Белая Церковь вопреки Закону Украины ст.18 о Чернобыльской катастрофе.
29 дек 2009 10:38
Серьёзно уже говорить на подобные темы не хочется. Лучше как в фильме "сядуть усе".
29 дек 2009 10:40
Голосуем за Гриценко.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее