Подать объявление

Недвижимость: Несносные перспективы

11 ноя 2010 09:23

Жилье времен постройки 1950-1960 гг. будет дешеветь и в следующем году.



Читать дальше >>

11 ноя 2010 09:23
Почему продают "хрущевки", "гостинки" и т.п. хлам.
Эти "умники" поднакопили бабла, но на нормальную квартиру не хватает. Вот и ищут дураков на свои развалины. Ведь это офигеть можно 100 куе за 3-х комнатный хрущ. Человек явно с головой не дружит, как продавец, так и покупатель, который его купит.
11 ноя 2010 09:29
ВЫводы эксперты делают не совсем корректные - количество сделок минимально и цены стоят. При минимально, а по другому мизерном количестве сделок цены должны идти вниз. И в Харькове они идут. За два месяца падение %10,
это по выставленным ценам!!!!!
11 ноя 2010 16:15
Хто купує хрущовку, особливо у прицентральних районах, вчиняє дуже мудро. Це інвестиції, які за деякий час нададуть значні девіденди. Київ розвивається, з роками багатіє, і через кілька років просто вимушений буде позбутися хрущовок (біля центру Печерськ, Лук'янівка, Татарка, Солом'янка, частково Сирець тощо). Нове жмтло надаватимуть у тому ж районі з коефіціентом 1,5. Тобто за 30 метрову хрущовку - мінімум 45 квадратів. І коштувати ця квартира біля центру міста буде уже не як хрущовка. Значного падіння цін у Києві може чекати тільки мрійник або йолоп. Уся провінція прагнутиме мешкати у столиці. Нове житло не будується і за низьких цін будуватися не буде. Бізнесу не вигідно. Не може 1-к. квартира коштувати як автомобіль!!!
11 ноя 2010 17:25
Цитата:

Хто купує хрущовку, особливо у прицентральних районах, вчиняє дуже мудро. Це інвестиції, які за деякий час нададуть значні девіденди. Київ розвивається, з роками багатіє, і через кілька років просто вимушений буде позбутися хрущовок (біля центру: Печерськ, Лук'янівка, Татарка, Солом'янка, частково Сирець тощо). Нове жмтло надаватимуть у тому ж районі з коефіціентом 1,5. Тобто за 30 метрову хрущовку - мінімум 45 квадратів. І коштувати ця квартира біля центру міста буде уже не як хрущовка. Значного падіння цін у Києві може чекати тільки мрійник або йолоп. Уся провінція прагнутиме мешкати у столиці. Нове житло не будується і за низьких цін будуватися не буде. Бізнесу не вигідно. Не може 1-к. квартира коштувати як автомобіль!!!

согласен, не может высокотехнологичное изделие, напичканное последними разработками науки и техники, прошедшее массу тестов и сертификаций, стоить как куча песка, щебня, металла, сляпанная по технологиям прошлого тысячелетия низкоквалифицированными низкооплачиваемыми работягами.
11 ноя 2010 17:28
уважаемый! вот и покупайте сами своё
Цитата:
жмтло

:-B
11 ноя 2010 17:41
Перший експеримент з руйнуванням "хрущовки" та будівництвом на її місці висотного будинку буде проведений в Києві в наступному році.

Про це заявив міністр з питань регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба, повідомляє ТСН.

За словами Яцуби, в разі, якщо кияни не будуть переймати московський досвід, то вони ніколи не зможуть отримати зручне житло.

"Ми сюди запросили департамент, який займається проблемою знесення "хрущовок" і будівництвом нових приміщень, у яких людям буде комфортно жити. За досвідом Москви, ми домовилися з Олександром Поповим (перший заступник голови КМДА.) запросити сюди спеціалістів", - зазначив міністр

За його словами, жителі "хрущовок" отримують квартири у новозбудованих будинках з зразковим коефіцієнтом 13 за рахунок нових коридорів, туалетів, ванних.

"За нашими нормативами, ці "хрущовки" вже ніхто не будує. Тому людина отримує повністю облаштовану оброблену квартиру поряд з колишнім будинком", - наголосив Яцуба.

Він підкреслив, що згідно з нормативами, розташування новозбудованого будинку має коливатися в межах 300 м від старої будівлі.

"Найголовніше, що він (мешканець) отримує за розмірами таку ж квартиру, тому що якщо ми підемо шляхом прописки, збільшення, пільг, ми ніколи це питання не вирішимо", - зазначив міністр.

На питання про те, скільки коштів знадобиться на реалізацію даного проекту, Яцуба конкретної відповіді не дав, однак підкреслив, що це буде залежати від ціни 1 кв. м і від того, яку участь у цьому буде приймати держава.
11 ноя 2010 17:46
Навіщо мені його купувати? Я - власник чотирьох квартир у столиці, дві з яких 1-к. хрущовки у прицентральному районі. А вам, приїзжому лімітнику якраз й потрібно зайнятися цим процесом через 30-тирічну іпотеку з усіма її "принадами".
11 ноя 2010 18:01
Важко з вами не погодитися (іронічно, звісно). Цей високотехнологічний виріб через добу після виїзду із автосалону втрачає 20% своєї вартості. Через рік експлуатації втрачає вже 50%. Чи спостерігаються такі темпи падіння вартості у житла??? Ні, як правило, вартість житла тільки зростає або залишається на стійкому рівні. Окрім того, цей високотехнологічний виріб має високі шанси перетворитися у купу металобрухту, бути викраденим, подряпаним хуліганом, врешті - просто зламатися. А ремонт авто вартістю 35-40 тисяч доларів коштує ой як недешево. Тому краще не кажіть дурниць і більше думайте перед будь-якою заявою.
11 ноя 2010 19:44
Озвученные Яцубой планы крайне невыгодны государству. Яцуба будет уволен.
На самом деле вопрос сноса хрущёвок нужно решать так поскольку дома являются собственностью государства (коммунальной собственностью), а квартиры в этих домах частично приватизированы, - то для выселения жителей хрущёвок нужно произвести обратный выкуп (реприватизацию)квартир. 21м2 на каждого прописанного государство забирает назад бесплатно, за оставшиеся м2 (если они есть), государство выплатит назад по 18 копеек. А также сделает отметку в паспортах совладельцев, что приватизированное ими жильё было реприватизировано и эти граждане снова имеют право на приватизацию.

После выкупа и сноса хрущёвки, - земельный участок будет отдан на потребности города (парки, скверы, дороги, автостоянки, прочие нужды).
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx