Подать объявление

Мітинг 17.03.16 біля офісу КМБ(Позняки4а)

2
22 фев 2016 08:09
Шановні інвестори Позняків 4а!
КМБ корме нас обіцянками про бистре заселення будинків 4,5,а також будинкові "підкові". КМБ знають не тільки по тому,що він "будує", а й по тому,що він дуже довго здає будинки під заселення(не путайте в експлуатацію). Інколи від дати здачі будинку в експлуатацію до отримання інвестором ключів та можливістю розпочати ремонти проходить більше року!!! Вас це влаштовує? Вважаю що ні! Конкретно по 4му і 5му будинку мкр Позняки 4а,хто б з нас не питав менеджерів з продажу,наприклад весною 2015,про те коли здача будинку і коли ремонти можна робити,менеджери нагло вводили інвестора в оману,що здача йде за графіком 30.09.15 і ремонти на новий рік 2016 зможете розпочати робити. Результат по факту: повідомлення про введення в експлуатацію будинків 4 і 5 з'явилося на сайті КМБ в кінці січня. Це чотири місяці затримки і ніяких ремонтів під 2016 рік. З цим більшість інвесторів змирилися. Тепер КМБ хоче,щоб ми змирилися із затягуванням термінів присвоєння адреси та інших формальностей і можливості заїхати в свої квартири можливо до осені 2016, а можливо до весни 2017. При чому весна в КМБ розпочинається не в березні,а в травні,бо він не буде за свій рахунок опалювати будинок. До чого цей мітинг?? Подивіться на будинок підкову,йому вже четвертий чи п'ятий місяць тільки присвоюють адресу!!! Навіть якщо її завтра присвоять,пройде не менше трьох місяців до того часу,коли інвестори зможуть розпочати ремонти!!! А адреси ще не має!!! Хочу напомнити,що нам адресу також будуть присвоювати в тих самих кабінетах КМБ і Дарницької райадміністрації. І те,що нам менеджери КМБ знову нагло брешуть,що будинкам 4 і 5 адреса буде присвоєна "приблизно через місяць" і заселення в травні не витримує ніякої критики! Цього просто не буде! От побачите,позвоните до них в березні,вони вам скажуть "адреса скоро,заселення в травні". Позвоните до них в квітні коли вже буде зрозуміло,що адреси немає і травень це нереально,вони скажуть адреса на днях,заселення в липні. В липні позвоните,скажуть на осінь заселення! Чому так довго?! Це моя не перша новобудова,але перша в КМБ і я вам скажу,що будівельні фірми,про існування яких ви навіть не здогадуєтесь,будують і бистро віддають під заселення квартири із затримкою макс два місяці. А тут КМБ з усім своїм авторитетом,юристами,зв'язками і т.д роками затримуюють заселення! КМБ вчасно тільки своїх віце-президентів на сайті вітає з днем народженням! Чи це КМБ використовує своє монопольне становище... Робіть висновки самі з переваг цієї монополії для інвестора. Чому мітинг на 17.03.16? Це будній день,офіс КМБ працює. Також як раз спливає час,коли 4му і 5му будинку обіцяли "через місяць" адресу,можливо заворушаться і дадуть адресу підкові. І це як раз термін,коли в травні з адресою реально заїхати в квартири. Прошу прийти всіх небайдужих і тих,кому заселення вкрай необхідне в розумних рамках,а не осінь-весна 2016-17
22 фев 2016 08:27
😠🙌📣📣📣 Всем явка обязательна!
22 фев 2016 08:38
+
22 фев 2016 08:46
Во сколько собираться. Время. Мы за.Давно пора. :protest:
22 фев 2016 09:11
Простите, во мне живёт злостный "граммар наци" и я не смог осилить весь текст.
Может кто-то разъяснить - планируется кукование под офисом КМБ или будет занос тел вовнутрь с презрительными взорами на тамошних сотрудников с вопросами "дококоле" и "какого пса"? :)
22 фев 2016 09:12
только за! время сбора?
22 фев 2016 09:14
А какое конкретное наше требование на 17.03?
Если на 23.02 в Департаменте архитектуры будут готовы документы на оплату пая, и КГС быстренько получит договор и подпишет его не торгуясь, то к 17.03 бухгалтерия КГС максимум успеет разве что только произвести оплату за пай, возможно еще и получит справку об оплате. Хотя я сильно сомневаюсь в такой их оперативности.
Далее КГС должен заниматься подготовкой пакета документов на получение адреса. В данном моменте главное, чтобы архитектурное бюро-разработчик не стало в позу, как с домом Г, и дало от себя нужную им справку. Для этого застройщикам Ягуар и Ковальская надо максимально завершить имеющиеся недоделки в наших домах.
22 фев 2016 09:30
Житлоінвестбуд - УКБ адресу присвоїло за один місяць. 30.08 здали,30.09 вже була адреса на Милославські. Хтось вважає,що процедура отримання адреси КМБ і ЖІБ-УКБ відрізняється?? Кушнір і Ко тормозять все! Якщо 17.03 адреси не буде нам,зберемося і мирно будемо просити поговорити з одним з віце-президентів і хай нам дасть точні дати і пояснить затримку. Задамо питання чому в інших будівельників все робиться бистріше,а КМБ затримує до останнього. Якщо до 17.03 адреси не буде,про заселення в травні не може бути ніякої мови! На мітингу зробимо фото і вишлемо на всі форуми про затягування термінів сдачі кмб. Бо верхушка кмб зовсім розслабилась і нічого не хоче робити для якісної та швидкої роботи з інвесторами. Приміром,чому потрібно чекати аж три неділі на справку про 100% оплати?? Цей час до тижня легко скоротити можна. Час краще зранку для мітингу вибрати 10:00.

Недавно активні інвестори збирали підписи для подачі в кмб для пояснення термінів і т.д. Мені здається,що тому кому попало наше звернення,просто повісили ці бумажки в туалеті і використали як туалетний папір... Мітинг набагато дієвіший засіб на свідомість тих,хто тормозить процесом повноцінного заселення.
22 фев 2016 09:39
Ну я тоже думаю что местонахождение наших писем именно там где Вы сказали.
22 фев 2016 09:55
[quote="ОксанаВладелец"
Далее КГС должен заниматься подготовкой пакета документов на получение адреса. [/quote]


КГС 60 лет строит и каждый раз как в первый раз занимается подготовкой документов( по-моему, это уже должно быть отработано до механизма!
22 фев 2016 10:27
прошу прощения, на эмоциях писала - до автоматизма
22 фев 2016 10:34
Цитата "mamo4ka":
прошу прощения, на эмоциях писала - до автоматизма

КГС 60 лет, а "новi лиця" в радi каждый раз по новому метут. А может и не в раде. Кто знает с какой криминальной прослойкой каждый раз приходится иметь дело. В каждом районе, на каждой земле свои правила. А если "новi лиця" ещё и в КГС пробираются...
22 фев 2016 10:57
Проблема в тому,що в договорі хоть трохи,але написано про терміни здачі будинку і якась відповідальність. А про заселення ні слова... КМБ може робити справку про присвоєння адреси стільки,скільки йому захочеться і бті запрошувати коли захочеться,і справку про оплату 100% затримувати. Через це КМБ клав на своїх інвесторів свій...після здачі будинку. Я наприклад в КМБ інвестувати більше не буду. Будують так собі,терміни зривають реально і надовго. Сайт КМБ був створений не тільки для того,щоб продавати квартири,але і для feedback,зворотнього зв'язку з інвестором. На практиці інвестор залишається сам зі своїми догадками,коли ж все таки здадуть об'єкт,присвоять адресу,отримають ключі і т.д.
22 фев 2016 12:59
+
не знаю чи зможу, але докладу зусиль щоб прийняти участь.
24 фев 2016 07:40
мы тоже за!!!!я давно уже писала в ветке своего дома о том же,но никто не присоединился.мол не важно митинг или нет,на процесс это не влияет.может быть где то повесить объявление недалеко от отдела продаж на Драгоманова,чтобы люди,которые тут не сидят,тоже присоединились????
24 фев 2016 10:34
Цитата "mariusivna":
мы тоже за!!!!я давно уже писала в ветке своего дома о том же,но никто не присоединился.мол не важно митинг или нет,на процесс это не влияет.может быть где то повесить объявление недалеко от отдела продаж на Драгоманова,чтобы люди,которые тут не сидят,тоже присоединились????

Чудова ідея стосовно оголошення. Хто неподалік живе або часто буває поруч будівництва може розмістити?
24 фев 2016 10:40
Объявление никто читать не будет.Думаю и до 17.03.2016 ждать не нужно. Необходимо хоть десятку человек ( по несколько представителей от домой 1,4,5)собраться по офисом КГС уже в начале марта.Можно 3 или 4. Они проводят митинг Дайте строителям строить. Мы проведем "Дайте нам наше жилье".Ждать что откликнется много людей не стоит. Набрать бы хоть десяток и пойти в начале месяца. Дрипаный флагман строительства задолбал в натуре.
24 фев 2016 11:48
Цитата "ТетяМуся":
Объявление никто читать не будет.Думаю и до 17.03.2016 ждать не нужно. Необходимо хоть десятку человек ( по несколько представителей от домой 1,4,5)собраться по офисом КГС уже в начале марта.Можно 3 или 4. Они проводят митинг Дайте строителям строить. Мы проведем "Дайте нам наше жилье".Ждать что откликнется много людей не стоит. Набрать бы хоть десяток и пойти в начале месяца. Дрипаный флагман строительства задолбал в натуре.


+++
24 фев 2016 11:56
Ну что народ когда собираемся?
24 фев 2016 12:21
Добрый день, уважаемые будущие соседи!
Не знаю, использовали ли уже такую возможность, но на сайте КГС есть информация о записи на участие в рабочую группу, созданную как раз для оперативного решения проблемных вопросов.
Это могло бы увеличить дополнительно шансы быть услышанными.
//www.kmb-sale.com/rabochaya-gruppa/
Прием инвесторов проводится по вторникам с 15:00 до 17:00.
Чтобы записаться на участие в рабочей группе, необходимо отправить на электронный адрес investor@kyivmiskbud.ua письмо со следующей информацией:
• Фамилия, имя, отчество инвестора.
• Номер инвестиционного договора с ПАО «ХК «Киевгорстрой».
• Проблема.
• Контактный номер телефона.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
2
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее