Подать объявление

Мікрорайон "Поділля", Вінниця

16 июль 2015 12:16


Мікрорайон "Поділля"
Вінниця
8 черга будівництва: липень 2016


Мікрорайон «Поділля» наймолодший та найсучасніший житловий район міста Вінниці. Він межує з парком лікарні ім.Ющенка, а інфраструктура задовольнить потреби найвимогливіших мешканців. Розташування будинків утворює загальну архітектурно збалансовану картину з тротуарами, фонтаном, дитячими майданчиками в оточенні дерев і квітників. Для зручності батьків, у мікрорайоні побудовано два дитячі садки. Багатофункціональний торговельний комплекс допоможе домогосподаркам зайняти свій вільний час. Любителі активного способу життя оцінять спортивні майданчики та фітнес-клуби. Медичні центри, аптеки та клініки допоможуть мешканцям мікрорайону за необхідності покращити своє здоров'я.

Мікрорайон «ПОДІЛЛЯ» розташований в кількох кілометрах від центру міста. Від виїзду з мікрорайону до центральної вулиці Соборної час у дорозі займе 10 хвилин.
У 5-хвилинній пішохідній доступності знаходиться район ринку «Урожай».
27 окт 2015 21:04
Незабаром у мікрорайоні «Поділля» м.Вінниці з’явиться новий будинок. Він буде побудований з урахуванням двох найбільш важливих і принципових аспектів планування та дизайну – функціональності і енергоощадності. Тобто, будинок буде оригінальним і теплим. Для цього архітектори передбачили цікаве планування – будинок матиме 3 секції, в яких 61 квартира розташовуватиметься в чотири, п’ять та дев’ять поверхів відповідно.

Переваги: автономне опалення, зовнішнє утеплення стін, енергоефективні вікна, житловий будинок буде збудовано з високоякісних сертифікованих матеріалів з жорстким дотриманням будівельних норм та технологічних процесів. В будинок заведено кабельне телебачення, інтернет та можливість під’єднатися до міського телефонного зв'язку. Поруч – дитячий садок, ТРК «ПоділляСіті» в т.ч. підземний паркінг, громадський транспорт.

Будинок ІІ черги житлового будинку №4 VІ кварталу житлового району «Поділля» планується ввести в експлуатацію в 4 кварталі 2016 року.
13 ноя 2015 22:39
ТОВ «Вінінвестбуд» розпочав залучення коштів на будівництво житлового будинку.

Як і всі інші новобудови, що зводить Концерн «Поділля», будинок матиме сучасне планування та усі енергозаощаджуючі вигоди. Вирізнятиме будинок зручне місце розташування (в мікрорайоні «Поділля»), вбудований магазин. Також поруч сполучення громадського транспорту.

Десятиповерховий будинок, що об’єднає 156 квартир трьома під’їздами, з’явиться за адресою – місто Вінниця, вулиця Пирогова, 83.
25 ноя 2015 21:12
Новий, яскравий, оригінальний будинок введено в експлуатацію в мікрорайоні «Поділля». Розташований він на в’їзді в район «Поділля» зі сторони вул. Р. Скалецького.

Відрізняють новобудову так звані «французські» балкони, які надають особливого шарму зовнішньому вигляду об’єкту. Окрім цікавого архітектурного рішення, будинок має зовнішнє утеплення, індивідуальне опалення, зручне планування квартир.

Будинок введено в експлуатацію 19 листопада 2015 року. Цією подією завершено програму будівництва житла Концерном «Поділля» в 2015 році.
11 янв 2016 15:47
Нова сучасна школа з’явиться у мікрорайоні «Поділля». Зі слів генерального директора Концерну «Поділля» Тимофія Гіренка, її забудова передбачена проектом мікрорайону. Це спільне будівництво Вінницької міської ради та Концерну «Поділля».

Ця школа матиме просторі класи, сучасне планування, 3 спортивних зали та інші приміщення, що слугуватимуть повноцінному навчально-виховному процесу.
Навчатимуться тут 1200 школярів.
17 март 2016 21:03
Концерн «Поділля» розпочав залучення коштів для фінансування будівництва новобудови.

Житловий будинок №5 (І та ІІ черги будівництва) забудови VIII кварталу мікрорайону «Поділля» з’явиться вже у червні 2017 року.
Багатоповерхівка матиме найбільш затребувані вінничанами 1-, 2- та 3-кімнатні квартири, які зручно розташовуватимуться у п’яти під’їздах.
Всього новобудова об’єднає 188 квартир.

Як і передбачається проектом, будинок матиме свій майданчик для прогулянок з дітьми, а також чимало вигод розвиненого сучасного мікрорайону.
20 апр 2016 20:48
18 май 2016 21:28
Традиційно у весняно-літній період будівельники Концерну «Поділля» активно працюють над впровадженням в життя взятих перед інвесторами зобов’язань. Передбачається, що у 2016 році буде здано 5 будинків. З них 2 – планується до введення у червні 2016 року. Ці об’єкти поповнять палітру новобудов у мікрорайонах Академічний та Поділля. Загалом наразі триває будівництво на 12 об’єктах, більшість з яких – житлові будинки. У них проживатимуть 573 родини.
07 июнь 2016 21:21
Концерн «Поділля» будує європейські дороги.

Облаштування прибудинкової території – частина клопотів будівельників. За ініціативи генерального директора Тимофія Гіренка, вже три роки поспіль вирішується питання доріг. Їх будівництво здійснюється за європейською технологією. Спочатку здійснюється бетонування нижнього шару товщиною 15 см. Після цього нижній шар покривають асфальтовою сумішшю, товщиною 6 см. Ця технологія дає можливість суттєво збільшити термін експлуатацію доріг.

Такі дороги Концерн «Поділля» будує на прибудинкових та міжквартальних територіях.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее