Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .311313. . .901
15 май 2017 18:38
Черга 1 - будинок В
15 май 2017 18:39
Это не совсем очередь. Там большая часть машин стоит целый день. Копают - похоже воду тянут. У нас (напротив 3 очереди) перекопали единственный заезд к домам. Правда на этом месте они регулярно что-то латали, но сейчас расширили область копания, да и слишком долго они там копошатся.
15 май 2017 18:45
Цитата "Uzhviy":
Черга 1 - будинок В

Дякую
15 май 2017 18:52
Ретровиль
15 май 2017 19:04
Взгляд из-за забора
15 май 2017 19:07
Цитата "Uzhviy":
Ретровиль



На Ретровиле движений 0?
15 май 2017 19:08
Сегодня в рабочий день, рабочих не наблюдалось.
15 май 2017 19:10
А подскажите кто знает - на фото много где есть места где строят и с оранжевого кирпича... в чем азница мест где строят с белого и где с оранжевого? не понимаю чего так, а в ОП говорили что строят только с белого все, такая технология :umnik:
15 май 2017 19:11
Цитата "Uzhviy":
Черга 1 - будинок В


А окна открываются только на проветривание?
15 май 2017 19:17
По идее должны открываться и полностью т.к. в случае загрязнения снаружи их же надо как-то помыть, не вызывать же каждый раз альпинистов.
15 май 2017 19:19
Цитата "magelan123":
А подскажите кто знает - на фото много где есть места где строят и с оранжевого кирпича... в чем азница мест где строят с белого и где с оранжевого? не понимаю чего так, а в ОП говорили что строят только с белого все, такая технология :umnik:

Красный и оранжевый более экологичные из глины, белый силикатный больше фонит и дешевле.
15 май 2017 19:22
Цитата "Uzhviy":

Красный и оранжевый более экологичные из глины, белый силикатный больше фонит и дешевле.


Это понял, но не понимаю чего некоторые стены белые а некотоыре оранжевые :protest:
15 май 2017 19:25
В каком доме?
15 май 2017 19:44
Цитата "Uzhviy":
В каком доме?


ВТорая фотография на сайте ход строительства за Май, там видно хорошо оранжевый кирпич
15 май 2017 20:16
Цитата "magelan123":


ВТорая фотография на сайте ход строительства за Май, там видно хорошо оранжевый кирпич

Вентканалы делают из красного
15 май 2017 20:28

На наше глибоке переконання, потенційний інвестор має сам зробити аналіз і осмислення тих документів, які оприлюднює забудовник чи будь хто інший, ми лише звернемо увагу на деякі моменти, на які можуть не звернути увагу люди без юридичної освіти, а саме такими є більшість інвесторів.
1. Кадастровий номер земельної ділянки: 8000000000:91:066:0097, площа – 80,2877 га; Цільове призначення згідно Містобудівного кадастру м. Києва – багатоквартирне житлове будівництво. Тобто, будівництво здійснюється згідно цільового призначення землі.
2. Якщо до наявності загально дозвільних документів, особливих претензій юридичного характеру немає, бо вони у забудовника наявні і ми їх оприлюднили вище, то щодо правовідносин забудовника з громадянами інвесторами є серйозні питання.

Статтею 1 Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю» встановлено, що саме цей Закон - «Встановлює загальні принципи, правові та організаційні засади залучення коштів фізичних і юридичних осіб в управління з метою фінансування будівництва житла та особливості управління цими коштами.....» //zakon3.rada.gov.ua/laws/show/978-15/pr int1453393184504432
Цим Законом та Законом України «Про інвестиційну діяльність» визначено 2 законних способи залучення інвестицій громадян у житлове будівництво – це фінансування через так звані Фонди фінансування будівництва та шляхом емісії цінних паперів.
Є правда ще один архаїчний спосіб – будівництво через житлово-будівельний кооператив, але він має свої значні недоліки, тому я завше говорю, що в Україні існує два з половиною законні способи фінансування багатоквартирного будівництва.
На жаль, даний забудовник не використовує жодного із цих законних способів.
На сайті забудовника, на сторінці «Умови придбання» вказано перелік договорів, які даний забудовник укладає з громадянами. Ці договори можна побачити на офіційному сайті об’єкта //www.varshavsky.com.ua/ua/buyers/8
Основними договорами, по яким працює даний забудовник – є договори купівлі-продажу майнових прав та договори інвестування, законність яких, на нашу думку є сумнівною і, відповідно, вони не гарантують належно права інвесторів.
.
А) Почнемо, з договору інвестування.
Ст. 4 Закону України «Про інвестиційну діяльність» встановлено, що – Інвестування та фінансування будівництва об'єктів житлового будівництва з використанням недержавних коштів, залучених від фізичних та юридичних осіб, у тому числі в управління, може здійснюватися ВИКЛЮЧНО через фонди фінансування будівництва, фонди операцій з нерухомістю, інститути спільного інвестування, а також шляхом емісії цільових облігацій підприємств, виконання зобов'язань за якими здійснюється шляхом передачі об'єкта (частини об'єкта) житлового будівництва. Інші способи фінансування будівництва таких об'єктів визначаються виключно законами» (а такий спеціальний закон є лише один – «Про кооперацію», яким передбачено Житлово-будівельні кооперативи.
Тобто, законними (а відповідно захищеними) - є лише інвестиції здійснені через фонд фінансування будівництва або фонд операцій з нерухомістю.
Визначення цих фондів наведено у ст. 2 Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю»:
- фонд операцій з нерухомістю - кошти, отримані управителем ФОН в управління, а також нерухомість і інше майно, майнові права та доходи, набуті від управління цими коштами, в тому числі майнові права та права вимоги, набуті за договорами про участь у фонді фінансування будівництва;
- фонд фінансування будівництва - кошти, передані управителю ФФБ в управління, які використані чи будуть використані управителем у майбутньому на умовах Правил фонду та договорів про участь у ФФБ;

Інвестиційний договір, який забудовник пропонує укласти з ним, не підпадає під жодне із цих визначень, бо у разі інвестування під вищезазначені законні фонди, інвестор мав би укладати з Управителем ФФБ і це мало б бути зазначено у договорі.
Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «БІЗНЕС-ГАРАНТ», з яким громадянам пропонується укласти інвестиційний договір, взагалі не може бути таким Управителем, тому що статутний капітал цього ТОВ складає – 8 млн.грн. (що підтверджується витягом з Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців), а згідно ст. 4 Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю» - «Управителем може бути фінансова установа, статутний капітал якої становить не менше одного мільйона євро (це майже 30 млн.грн.), який повинен бути повністю сплачений виключно грошовими коштами до початку залучення коштів від установників управління майном.
Таким чином ТОВ «Компанія з управління активами «БІЗНЕС-ГАРАНТ» немає статусу Управителя, а відповідно інвестиційні договори, які з ним укладаються не є інвестиціями ні через фонд фінансування інвестицій ні через фонд операцій з нерухомістю – та й такі договори інвесторам і не пропонуються.
Тобто, кошти громадян, за такими інвестиційними договорами залучаються попри пряму заборону закону.
.
Б) Договори купівлі-продажу майнових прав.

Тут ситуація не краща. Верховний суд України, в своїх судових рішеннях за останні три роки, сформував сталу і єдину практику, щодо можливості судового захисту майнових прав. І вона не втішна.
Процитуємо витяг з Постанови Верховного суду України від 16.03.2016 у справі № 6-290цс16, з текстом якої можна ознайомитись на сайті Верховного суду //www.scourt.gov.ua/clients/vsu/vsu.nsf/ %28documents%29/861E612FA592744BC2257F81 003CE534
Цитуємо: - «У справі, яка переглядається, позивач виконав свої грошові зобов’язання за договором купівлі-продажу майнових прав, повністю сплативши вартість об’єкта будівництва, установлену цим договором, тобто вчинив дії, спрямовані на виникнення правових передумов, необхідних і достатніх для набуття права вимоги переходу права власності на об’єкт будівництва або для набуття права на майнові права на цей об’єкт.
Проте право власності на спірну квартиру в позивача не виникло. Порядок оформлення права власності на об’єкт інвестування після прийняття такого об’єкта до експлуатації врегульовано чинним на час укладення договору купівлі-продажу майнових прав законом «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю» від 19.06.2003 №978-ІV та законом «Про інвестиційну діяльність» від 18.09.91 №1560-ХІІ. За змістом договору купівлі-продажу майнових прав позивач отримав лише право на набуття права власності, а не саме право власності на нерухоме майно.
Ураховуючи зазначене, апеляційний суд, з висновком якого погодився суд касаційної інстанції, обґрунтовано відмовив у задоволенні позовних вимог про визнання за позивачем права на майнові права на об’єкт інвестування на підставі стст.331, 392 ЦК».
На жаль, саме такою є наразі позиція Верховного суду України, якою мають керуватись всі суди України.
Звичайно, це не означає, що забудовник не передасть вам такі майнові права на проінвестовану вами квартиру, він має повне право це зробити – якщо виявить бажання, але не зобов’язаний, якщо такого бажання у нього не буде.

ЗАГАЛЬНИЙ ВИСНОВОК:
Даний забудовник має дозвільні документи на будівництво, проте у своїх відносинах з громадянами-інвесторами не використовує законні форми правовідносин, передбачені чинним законодавством, що, як підтверджує практика Верховного суду України, не породжує гарантій судового захисту та визнання прав на об’єкт інвестицій, якщо забудовник відмовиться виконати свої зобов’язання перед інвестором.
Як це не парадоксально, але якщо забудовник відмовиться виконувати свої зобов’язання перед вами, за такими договорами, суд буде на його боці.
Залишається лише просто надіятись, що забудовник не відмовиться від своїх зобов'язань.

15 май 2017 20:32
Цитата "Hotlion":
Сожалею, но я не понял, как к нему можно подобрать ближе. Завтра буду идти домой, попробую зайти с другой стороны.

Спасибо за свежие фото)
15 май 2017 21:50

А ПИТАНЬ СТАЄ ВСЕ БІЛЬШЕ

Досліджуючи об’єкт, помітив деякі незрозумілі моменти, на які раніше не звернув увагу.
Містобудівні умови та обмеження, які нами оприлюднено вище, видані на земельну ділянку з адресом: проспект Правди, навпроти перетину з вулицею Василя Порика у Подільському районі міста Києва, за цим же адресом видано дозвіл на будівництво, проте Містобудівні умови та обмеження видані на забудову земельної ділянки з кадастровим номером 8000000000:91:066:0097 площа якої дійсно 80,2877 га, але якщо глянути на офіційну публічну кадастрову карта Держгеокадастру України //map.land.gov.ua/kadastrova-karta то ми побачимо, що фактично забудова здійснюється на сусідній земельній ділянці, з кадастровим номером 8000000000:91:066:0096 площа якої 40 га.
Незрозумілість посилює той факт, що на офіційному містобудівному кадастрі м. Києва //monitor.mkk.kga.gov.ua така забудова як ЖК «Варшавський мікрорайон» взагалі не існує. У цьому містобудівному кадастрі на ділянці на якій фактично будується ЖК «Варшавський мікрорайон» - пусте місце – немає інформації про те, що на забудову цієї ділянки з кадастровим номером 8000000000:91:066:0096 коли небудь видавались містобудівні умови та обмеження чи дозвіл на будівництво і що тут взагалі ведеться якесь будівництво.
Крім того, по вул. Межовій, нижче ЖК «Варшавський мікрорайон» здійснюється будівництво ЖК «П’ятий квартал», сторінка якого також є на «Доміку», проте, якщо зайти в розділ «дозвільна документація» на сторінці забудовника «П’ятого кварталу» то ми побачимо той же самий дозвіл на будівництво № ІУ 115152671059 від 24 вересня 2015 року, за яким здійснюється будівництво і ЖК «Варшавський мікрорайон».
Тобто, за одним і тим самим дозволом будуються два зовсім різних житлових комплекси, різними забудовниками.
Хоча і щодо «5 кварталу» в містобудівному кадастрі м. Києва відсутня будь яка інформація – ні в переліку законних, ні в переліку незаконних, її просто начебто не існує.
Складається враження (хотілось би надіятись помилкове), що забудовнику видані документи на забудову однієї ділянки, а фактичне будівництво здійснюється в зовсім іншому місці, хоча і поряд.
При цьому, по одному і тому ж дозволу – різні забудовники будують різні ЖК – чорт ногу зламає.
Можливо представники забудовника внесуть ясність?

16 май 2017 06:04
Цитата "magelan123":
А подскажите кто знает - на фото много где есть места где строят и с оранжевого кирпича... в чем азница мест где строят с белого и где с оранжевого? не понимаю чего так, а в ОП говорили что строят только с белого все, такая технология :umnik:


Красним кладут там где будет закрытый балкон и там где вентиляционные шахты. Это то что вы видели.
16 май 2017 06:08
Цитата "GunSTEEL":


Красним кладут там где будет закрытый балкон и там где вентиляционные шахты. Это то что вы видели.


Спасибо за информацию :thanks:
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .311313. . .901
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx