Подать объявление

Мешканці львівських гуртожитків стали жертвами війни директорів ЛОРТА та «Полярону» з мером міста

12 авг 2008 19:36

«У нас є проблеми з житловими об’єктами, що перебувають у власності підприємства ЛОРТА. Не хоче керівництво заводу передавати свої житлові будинки у комунальну власність Львова. Керівник концерну – пан Чаус каже, що за відомче житло відповідає спеціальний ЖЕК ЛОРТА, а там нас відсилають знову ж таки до керівництва. Крім того проблеми є з заводом «Полярон» і ЛАНТ. Нині ввечері ми з міським головою проведемо зустріч з керівництвом ЛАНТу», – про це на засіданні Львівського прес-клубу реформ розповіла директор департаменту житлово-комунального господарства Львівської міської ради Марія Желіско.



Читать дальше >>

12 авг 2008 19:36
Державне підприємство ВО "Полярон", на балансі якого перебував будинок по вул. Угорська, 2 ліквідовано наказом №78 від листопада 2004 року за підписом Генерального директора цього підприємства Олександра Чауса. Згідно Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду" будинок має бути передано у власність міської громади Львова. Ніколи цей будинок не був власністю ВО Полярон, чи іншиших підприємств з ідентичною назвою. А їх безпідставно претендувало на нього ще ДП завод "Полярон" та ДП НВК "Полярон" - створене значно пізніше ліквідованого ВО. Тут має місце афера "Трьох юридичних наперстків", яку відмовляються розглядати львівські суди та відверто покриває Львівська прокуратура. А тим часом проти мешканців застосовано найжорсткіші методи, від спроб фізичного впливу для виселення до позбавлення комунальних послуг. Будинок після ліквідації ВО у 2005 році ніхто не обслуговує взагалі. Комунальні послуги не надаються. Мешканцям вдалось домовитись з місцевою владою та Обленерго, якому вони списком збирають і платять непомірні кошти за електропостачання, за напівзнеструмлений будинок. І краю цьому бєспрєдєлу немає. Підприємства немає. Будинок ніхто не обслуговує. Але з'являються нові юридичні наперстки з ідентичною назвою Полярон з претензіями на правовласництво, якого не має і бути по закону не може! Які регулярно залякують мешканців, звернення яких багаторічно ігнорують львівські суди, міністерство промполітики та прокуратура. Ганьба корумпованим суддям та прокурорам Львова!
12 авг 2008 20:01
Ще раз підкреслюю! Вже багато років немає ніякого "Полярону"! Державне підприємство ВО "Полярон" давно пошматовано та розпродано. Ще у жовтні 2005 року комітетом з питань архітектури та містобудування Львівської міськради було прийнято протокол №5 забудови колишнього підприємства. В ньому зазначено, що вся територія поділена між сіма фізичними та юридичними особами. У ньому мова йде про ліквідацію виробництва та забудову усієї території.
Більшість юридичних наперстків ліквідовано. Серед них і ДП завод "Полярон". Стварене значно пізніше ДП НВК "Полярон" з його трудовим колективом і адміністрацією та іхньою профспілкою не мають жодного відношення до гуртожитку по Угорській, 2.
ДП НВК теж готують до приватизації у цьому році. Тому, претензії на цей будинок теж суперечать чинному законодавству України, навіть, якби його і передали на баланс НВК. Він все одно підлягає передачі на баланс міста!
12 авг 2008 20:08

Форум мешканців гуртожитків тут //zplv.mybb2.ru

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее