Подать объявление

Мамині забаганки

14 май 2008 12:34
Після смерті батька залишились мати і я. Спадщину поділили на двох. На мою частину придбали новобудову, яка скоро добудується і потрібно буде оформляти документи. Я маю дівчину, ми разом вже 4 роки, живемо у її батьків (1,5 роки), до цього жили у мене (1 рік). Плануємо одружитися через рік після переїзду до нової квартири і завезти дитину. Мати, з метою оберегти квартиру від посягань моєї дівчини (а у майбутньому законної дружини), у випадку розтавання (розлучення) пропонує оформити квартиру на себе. В такому випадку, як підказав їй юрист, не буде ніяких проблем щодо розподілу квартири, оскільки вона взагалі мені не належатиме. Мене такий варіант не влаштовує 11 з трьох причин
1). Існують певні занепокоєння, щодо зручності проживання мене, моєї дружини, і дітей без прописки у квартирі, з огляду на необхідність медичного догляду за дружиною під час вагітності, та й звичайного виклику лікаря на дім.
2). У випадку моєї смерті, дружина та діти автоматично не отримають право власності на квартиру, а все залежатиме від доброї волі моєї матері ( .
3). Спокійніше спати у своїй квартирі.

Прошу роз’яснити питання щодо
1). Яким чином може здійснюватиметься реєстрація мене, дружини і дітей в квартирі, що належить моїй матері?
2). Чи можливе застосування альтернативних варіантів (окрім того, що лише мати буде власником), задля досягнення цілі матері по збереженню квартири у випадку розлучення, як то
- підписання договору (можливо шлюбного контракту) між мною та дружиною, в якому зазначатиметься що квартира, у випадку розлучення, не ділитиметься.
- спочатку мати оформляє право власності на себе, а потім дарує мені квартиру (на скільки мені відомо, подарована власність не буде вважатись сумісною власністю подружжя).
- ваш варіант вирішення проблеми.
Прошу врахувати, що ми проживатимемо у новій квартирі як у статусі співмешканців так і подружжя.
Дякую за роз'яснення хоча б деяких моментів.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее