Подать объявление

Львів, вул. Зарицьких, 5

24 июнь 2015 13:49


Львів, вул. Зарицьких, 5
Термін сдачи: 1 квартал 2016

Вулиця Зарицьких розташована в центрі Львова, в зеленому районі неподалік Парку Культури та Стрийського парку. Цей район поєднує престижне проживання у центрі Львова, близьке розташування аж двох перлин паркового дизайну, та зручний заїзд і виїзд, не обмежений специфічними рамками центру.

Вишуканий житловий будинок на вулиці Зарицьких – новий проект компанії ТзОВ «Бізнес-Вектор ДК». Розташована новобудова у центральному районі Львову поруч з мальовничими парками Культури та Стрийським. Вдале місцерозташування дозволить мешканцям будинку залишатися у пішій доступності до всієї необхідної інфраструктури, живучи при цьому в тихому та спокійному місці.

Новобудова на вулиці Зарицьких – це шестиповерховий цегляний будинок на один під’їзд. Відносять дім до класу елітних будинків. Кількість квартир в будинку на вулиці Зарицьких – 14. На сходовій клітці розташовано не більше чотирьох помешкань.

Однокімнатні квартири в новобудові не передбачені, тут запроектовані двох- та трьохкімнатні квартири площею від 81 та від 90 квадратних метрів відповідно. Також є одна чотирьохкімнатна квартира, її площа становить понад 143 квадратні метри.

Майже всі квартири оснащені лоджіями. Кожне житло в будинку має добре продумане планування. До комплектації квартир входить встановлення систем автономного опалення, газифікація та підведення комунікацій.

Оригінальний дизайн та вишукана кольорова гама будинку на Зарицьких роблять його одним із найпрестижніших житлових об’єктів міста. Квартира у цьому будинку допоможе підкреслити ваш вишуканий смак та високий соціальний статус.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее