Подать объявление

Коллекторов приструнили

26 фев 2009 07:38
Все это не соответствует действительности т.к. каждый заёмщик заключил с банком договор в котором имеются такие условия
Кредитор має право
За власним рішенням, без необхідності згоди на те Поручителя, користуватися послугами інших осіб для забезпечення належного виконання Поручителем своїх зобов’язань, а також здійснювати операції, наслідком яких є перехід до третіх осіб прав вимоги Кредитора до Поручителя. У такому випадку Поручитель дає свою безумовну згоду на передачу таким особам інформації та документів (у тому числі й тих, що містять банківську таємницю) пов’язаних з виконанням зобов’язань Поручителем та переданими правами вимоги.
Звертатися до інших осіб та отримувати від них інформацію про Поручителя якщо це є потрібним Кредитору для встановлення, перевірки і аналізу дійсного фінансового стану Поручителя.
У випадку невиконання чи неналежного виконання умов Договору, Поручитель не заперечує і дає свою згоду Кредитору на розкриття та надання інформації та документів щодо Поручителя та його дій (у тому числі такі, що становлять банківську таємницю) правоохоронним органам, особам, що надають послуги пов’язані з забезпеченням виконання прострочених зобов’язань, а також іншим особам у обсязі та в формі, визначених Кредитором, якщо це може сприяти забезпеченню виконання Поручителем своїх зобов’язань перед Кредитором.
27 фев 2009 07:25
это всё не соответсвует действительности т.к. у каждого заёмщика в договоре имеется условие, что банк имеет право передавать информацию третьим лицамбез согласия заёмщкика.
27 фев 2009 16:36
И таким образом нарушить все законы плюс - конституцию!
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее