Подать объявление

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2015 - 2023 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
196из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .9193. . .117
21 сен 2020 07:22
Что в Голосе, что в Ударе есть жильцы Атланта, причем вполне адекватные
21 сен 2020 08:29
Добрый день! Просьба к инвесторам дома №10, тем у кого однокомнатная квартира 50 кв. метров. Не могли бы вы сообщить размеры выступов вентканала в ванной и кухне. Я - инвестор дома №8. Сейчас делаю дизайн-проект, нужны эти размеры. Менеджер из отдела продаж не может их сообщить. Заранее спасибо!


Добрый день
Вентканал в кухне : 145х35 см
Вентканал в санузле : 25Х35 см, + рядом стоящая труба ф110 см канализационного стояка, по факту после зашивки трубы гипсокартоном получился короб 60х35 см
21 сен 2020 08:52
Midiel, спасибо!
21 сен 2020 11:25
Ребята,как подключить интернет в 10-м доме????.....уже неделю звоню по всем номерам,что дал жек и консьержка - и -тишина......как подключить?Очень надо!Спасибо!
21 сен 2020 13:39
Q: <<Ребята,как подключить интернет в 10-м доме?>>
- - -
Неодноразово зустрічав інфо/скарги, що в ЖК монополія на провідний інтернет. В Києві користуюся київстарівським пакетом "Все разом" = Домашній інтернет (провід+роутер) + Мобільний пакет (нещодавно картку 3G безплатно обміняв на 4G) за 225грн/міс. Але плата, яку підняли до цього рівня з лютого, мені здавалася зависокою і зараз випробовую мобільні варіанти 4G як альтернативу стаціонарному. В цьому випадку WiFi-джерелом інтернету для ноутбука служить смартфон або планшет в якості роутера (включаєте опцію Точка доступу WiFi). Якщо не дивитись відео і не тягнути щось важке на сотні-тисячі Мб, то мобільного пакету з 100-400Мб/день може вистачити.

В мережі можна переглянути і вибрати собі спеціалізований мобільний роутер 3G/4G (WiFi) приблизно від 500 до 1500 грн. Є варіанти USB-Модемів. За моєю оцінкою-передбаченням вже через півроку-рік з"являться 5G роутери і пропозиція домашнього інтернету через таке підключення. Провідний стаціонарний інтернет почне відмирати. (Також Ілон Маск щомісячно нарощує угрупування інтернет-супутників StarLink і якось воно колись запрацює.)

Щойно глянув на сайті Київстару, у них є рішення "Міський інтернет за містом" - "Тариф для дачі" (300грн/міс) [kyivstar.ua/uk/wttx]:
_ домашній інтернет
* 4G - безліміт домашній
* 4G/WiFi роутер за 1999грн
_ мобільний
* 3G/4G інтернет - безліміт
* дзвінки в Київстар - безліміт
* дзвінки на інших операторів - 180хв
[чи буде цей роутер по вхідному сигналу прив"язаний до певної території/станції не вказано - уточнюйте]
21 сен 2020 13:42
Ребята,как подключить интернет в 10-м доме????.....уже неделю звоню по всем номерам,что дал жек и консьержка - и -тишина......как подключить?Очень надо!Спасибо!


В жеке дали контакты интернет провайдера 0503238117
22 сен 2020 07:25
мобильный 4G от всех 3 операторов по вечерам очень сильно проседает по скорости.
Днём вполне комфортно пользоваться, вечером как повезёт.
Тестировал в начале сентября
22 сен 2020 08:02
а модемы смотрели?https://3gstar.com.ua/huaweik4203-p-1288.html такого плана....может другого....не знаю,если все неочень хвалят местного монополиста,может и не подключать его?
22 сен 2020 08:03
не знаю правда для работы как они 1С програму тянут?
23 сен 2020 07:15
Ребята,у нас 1 к. кв. сама комната 16 кв.м.....подскажите,может есть тут такие,кто планирует или уже сделал......как комнату 16 кв. сделать для школьника и родителей зону,еще это будет и гостинная,потому,что однокомнатная квартира.Спасибо!
24 сен 2020 13:52
Ребята, я инвестор 9 дома, До сдачи еще конечно много времени, но душа уже планирует и планирует будущий ремонт. Если кто не против, поделитесь фото Ваших ремонтов (очень интересует дизайн комнат). У меня квартира 40кв.м.
25 сен 2020 21:56
Уважаемые соседи!
Сегодня наблюдали очень интересную ситуацию которой возмущения нет придела😡🤬Соседка вроде с 5го этажа 10 дома с окна выбрасывала мусор а в придачу еще и вылела воду!!!!Я конечно все понимаю но это вообще нивкакие рамки не лезит,придомовую територию облагораживают стараются чтобы все было красиво и чисто,а соседям ниже то вообще не позавидую,с таким подходом будем жить как свиньи но зато в новострое.Откуда вы такие экземпляры беретесь????то стояк забили то с окна мусор.....что будет дальше....????
26 сен 2020 06:14
Я инвестор 9 дома и я в шоке! За подобные деиствия нужно наказывать. Выписали бы счет из жека за уборку придомовой територии.
26 сен 2020 10:33
💯 таке свинство це назавжди, потрібно боротися штрафами.
26 сен 2020 10:53
Це точно жах. Думаю в УК повинні взнати від """вдячних""" сусідів номер квартири мешканці якої таке виробляють.

Ситуація як в анекдоті - Галю вивезти з села можна, а село з Галі ніяк.

Правда не смішно зовсім від такого.
26 сен 2020 15:47
Уважаемые соседи!
Сегодня наблюдали очень интересную ситуацию которой возмущения нет придела😡🤬Соседка вроде с 5го этажа 10 дома с окна выбрасывала мусор а в придачу еще и вылела воду!!!!Я конечно все понимаю но это вообще нивкакие рамки не лезит,придомовую територию облагораживают стараются чтобы все было красиво и чисто,а соседям ниже то вообще не позавидую,с таким подходом будем жить как свиньи но зато в новострое.Откуда вы такие экземпляры беретесь????то стояк забили то с окна мусор.....что будет дальше....????
Підтримую—свині житимуть в 10домі((((прикро дивитися,як курять та смітять в коридорах,а ще навіть мало хто живе—ремонтні бригади—просто жах,забивають стояки всім,чим бачать—в коридорах дим від сигарет,на відкритому балконі—окурки та мусор......сором і срам
27 сен 2020 10:34
Ребята,у нас 1 к. кв. сама комната 16 кв.м.....подскажите,может есть тут такие,кто планирует или уже сделал......как комнату 16 кв. сделать для школьника и родителей зону,еще это будет и гостинная,потому,что однокомнатная квартира.Спасибо!

Добрий день, якщо розмір площі кухні дозволяє то можна зробити кухню-гостинну. Ми наприклад розглядаємо в себе такий варіант. А кімнату розділити на дитячу та спальню)))
27 сен 2020 15:13
Уважаемые соседи!
Сегодня наблюдали очень интересную ситуацию которой возмущения нет придела. Соседка вроде с 5го этажа 10 дома с окна выбрасывала мусор а в придачу еще и вылела воду!!!! [...] с таким подходом будем жить как свиньи но зато в новострое. [...] то стояк забили то с окна мусор.....что будет дальше....????


З повідомленого припускаю, що викидали-виливали на східну частину прибудинкової території, яка поки що огороджена. Або на парадну (західну), але вже в темноті, коли внизу немає припаркованих авто і ймовірність фіксації менша.

"Екземпляри" (визначення з початкового повідомлення) цю тему з ймовірністю >99% не читають. Думаю що й УпрКмп - також. За законом - хоч є кооператив інвесторів-власників або ОСББ, хоч немає формалізованого об"єднання, - будинок і територія є спільною власністю власників житла.

Замість емоційних сплесків й оцінок краще обговорювати які спільні проблеми виникають і як їх вирішувати. Відпрацьований метод - створення ОСББ. Для обговорення активні співвласники мають якось встановити між собою зв"язок. Форум.Домік не надає можливості обміну внутрішніми повідомленнями. Тож потрібна якась інша точка "кристалізації" активу. Можливо через консьєржів (але вони на утриманні УпрКмп, а їм конкурентна ОСББ не потрібна), можливо через Відділ продажу (потрібно у них запитувати). Хтось скаже - готовий бути координатором і через себе зв"язувати, буде погоджена форма мережевої комунікації.

Якщо створиться ОСББ, для діяльності потрібне якесь приміщення для голови, бухгалтера, спілкування активу, прийому мешканців. Наприклад на тепер на першому поверсі крп.10 з 4-х нежитлових приміщень ще залишились на продаж 2...

Що можна робити спільними зусиллями?

Була тема квартирного інтернету (можливо і ТБ) і є монополія яку бажано подолати. Для прикладу в моєму будинку в Києві є ОСББ і від імені мешканців здає в оренду власникам кабельних мереж внутрішній простір будинку, кошти йдуть в бюджет ОСББ.

Викидання сміття з вікон. Можливе вирішення. Розмістити достатню кількість камер відеоспостереження і свій договір від ОСББ з компанією, яка займається дистанційною охороною. Наприклад може бути камера на даху Дитсадка на парадний (західний) фасад і камера на "Будинку для будівельників" з протилежної ще закритої території на східний фасад.

Вивіз квартремонтного сміття. Замість того щоб кожний власник квартири вирішував питання самостійно і за порівнянно великі кошти, спільно домовитись про оптовий вивіз в конкретні дні/години з гарантією вивезення в призначене для скидання місця. Є достатньо фактів, коли сміття вивозиться й висипається в лісі недалеко від просік.

Далі будуть проблеми вчасної подачі показників лічильників електрики, води, лічильників тепла (хто встановить). Проблеми з проривами води. Лічильник електрики можливо вже обладнаний системою дистанційного знімання. Існують лічильники води й тепла з можливістю електронного знімання/контролю показників. Теоретично за програмами державної та міжнародної підтримки (ЕС) можна встановити такі системи дистанційного контролю і в підсумку всім разом буде дешевше ніж поодинці, а може і взагалі без додаткової оплати з бюджету ОСББ у випадку його ефективності.

Якщо трапиться прорив води (якась інша халепа) надвечір/вночі - як швидко зможете дотелефонуватися до УпрКмп і як швидко вони відгукнуться? Голова ОСББ або інженер навіть вночі будуть зобов"язані самостійно перекрити відповідний стояк і приступити до ліквідації аварійної ситуації.

Вже на сьогодні ймовірно є проблема з паркуванням в обмеженому просторі поруч парадного фасаду. Спільно можна наполягати від "Атланта" надання доступу до прибудинкової території на зворотній стороні
29 сен 2020 07:37
Добрый день.
Подскажите, пожалуйста, если кто-то знает, размеры балкона в однушке на 50 кв. м.
Не площадь, а конкретно размер. Заранее благодарен!
29 сен 2020 15:24
появилось решение антимонопольного комитетета, где ЖЭКу выставлен штраф 68 тыс грн за недопуск других провайдеров.
И там сказано, что в течении 10 дней обязаны впустить провайдера Бест и еще каких-то малоизвестных
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .9193. . .117
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее