Подать объявление

Киевлянам, отказавшимся платить за ЖКУ по новым тарифам, начислена задолженность

20 сен 2009 09:24

Киевлянам, оплатившим коммунальные услуги по старым тарифам, начислена задолженность.



Читать дальше >>

20 сен 2009 09:24
16 При умножении нечестивых умножается беззаконие; но праведники увидят падение их.
(Притчи.2916)Українські багатодітні батьки!Об”єднаємось і не допустимо на наступних виборах ні ющенківців, тимошенківців, яценюків,януковичів,литвинів,симоненків,тапасюків!Боже бережи нас від тягнибоків,тiгібко,богословських,пересунько!Тобі Господь, слава і хвала!Допоможи нам у нашому виборі, амінь!Українські батьки ви з нами ?!А як нас підвів Черновецький! Він живе життям що вже пройшло-бабусі!Господь з нами, багатодітними батьками!Тільки Він нас чує та оберігає!Депутатів, що сприяють алкогольному та ігровому «бізнесу» на Україні – до ганебного стовпа!!! Президент України,сам є багатодітним батьком, але жодного шагу на допомогу українським багатодітним батькам на зустріч не зробив!А янукович свого синочка ввів у депутати!ГАНЬБА!Соромно!А ціни ростуть!Господь,Ти все бачиш та знаєш,прости їх,вони не усвідомлюють, що роблять,бо так просто їм кривдити нас.А нам дай терпіння пережити це та прославити ім"я Твоє!Боже захисти Україну від брехунів-керівників!Діти-дар Божий!
20 сен 2009 10:10
НАСРАТЬ !!!
20 сен 2009 10:12
Мне эта сраная страна и моим родителям должна намного больше !!!
20 сен 2009 13:56
20 сен 2009 13:57
По предыдущой ссылке прочитаете как космос со своей молодой командой грабят киевлян и набивают через офшоры свои карманы.
20 сен 2009 20:33
Если бы правительство горело огромным желанием, сбросить с поста мера Черновецкого, и его молодую команду Голубченка,Яструбинского, Кильчинскую и посадить за решотку. Но нажаль этого не будет. потому что они с одного корыта жрут, и над нами смиются, и бабло приумножают за щет нас. Это еще не придел цены на комунал. услуги будут еще раз повышаться. Вот так киевляне, а особенно бабушки думайте своими мозгами, а не гречкой.
21 сен 2009 08:23
Люди, если вы быдло то заплатите побыстрей за новыми тарифами, а то Черновецкому на вертолет нехватает.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее