Подать объявление

Как Янукович Киев перекрывает

01 апр 2010 07:46

Чем позже президент Янукович выезжает на работу, тем меньше пробок возникает на столичных дорогах – такой вывод сделали мы, понаблюдав за кортежем президента.



Читать дальше >>

01 апр 2010 07:46
Вчера по той же причине стояли долго в пробке на ул.Саксаганского из-за чего опоздала в школу за ребенком и мой первоклассник сидел с дежурной чуть ли не в слезах.Как объяснить ребенку что проезд важного дяди важнее чем забрать вовремя дитя со школы?????От такое от
01 апр 2010 07:51
Стійте пан їдуть! 29.03.10р особисто я простояла в пробці 2 години, їхали пан, а мої діти чекали мене в садочку. Пів Києва зупиняється, хіба ж так можна. В ранці половина Києвлян запізнюється на роботу, тому що пан їдуть. Читала статью, він працює, а люди, яких він затримує не працюють. Скільки можна знущатися над народом????????????
01 апр 2010 07:57
А ще хочу добавити, що він допрацюється, колись дочекається, що його заплюють і замордують і не допоможе та швидка яка його сопроводжує. Невже так важко подумати про наших дітей, та в принципі нам уже нічого не потрібно від них, тільки би не заважали жити. Український народ сильний, Він все витримає, тільки елементарно не заважайте!!!!!!!!!
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx