Подать объявление

Как установить газовый котел

27 июль 2010 08:01

Как установить газовый котел, и каких подводных камней стоит избегать.



Читать дальше >>

27 июль 2010 08:02
Чому жодного слова про ще один варіант опалення - звичайна піч, у топці якої розміщений газовий пальник. Така система досить поширена у містах Зх України. В самого така. Печі 5-ти канальні. Працюють у стаціорному режимі (цілодобово, постійно!), але із слабким потоком газу (приблизно середнє полумя пальника газової плити). Переважно вистачає однієї печі. У морози запалюємо другу. На 42 кв. м йде до 150 куб. м/місяць, але це разом з іншими споживачами (плита, колонка). Найчастіше до 100 куб.м/місяць.
27 июль 2010 08:06
Спасибо! Своевременная для нас информация, поскольку как раз у нас на дачах подводят газ!
27 июль 2010 08:08
"Чому жодного слова про ще один варіант опалення - звичайна піч, у топці якої розміщений газовий пальник."
Тоже спасибо!
27 июль 2010 08:39
Але ж існує ще приватний сектор. Преваги цієї системи простота, дешевизна (пічка сама не дорога, щось до 1000 грн за роботу. Можна скласти самому - літератури повно), надійність (нема чому ламатись!), можливість використання твердого палива (бо піч залишається піччю! Якщо пальник заважає - зняти його хвилин 5.). АЛЕ треба досить довго гратись із потоком газу і положеннями дверцят топки і піддувала, аби і полумя не здувало, і не було перевитрат газу. Проте справа цього варта.
Ще одне. НЕ руйнуйте такі печі при ремонті квартир, де вони вже є! Їх прекласти і налаштувати на оптимальний режим дешевше у рази, аніж монтувати водяну систему!
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее