Подать объявление

Кабмину нужно выяснить, кто в Украине - малоимущий

13 авг 2010 13:03

Меморандум с МВФ не коснется пенсионеров и малообеспеченных, говорят в Кабмине. Их, якобы, должны обеспечить адресной помощью. Напомним, правительство с апреля следующего года должно повысить цены на газ еще на 50%. В то же время, начинается повышение пенсионного возраста для женщин.



Читать дальше >>

13 авг 2010 13:03
Партия регионов быстро стала на цырлы, быстро побежала и стала в "позу" перед МВФ,вас сегодня трахать будут за невыполнение.
13 авг 2010 13:11
Весь бизнес окончательно уйдёт в тень, на том и закончится. А драть будут бюджетников с пенсионерами.
13 авг 2010 13:23
Я уже пенсіонер, але на мою думку щоб все це зробити необхідно спершу підняти рівень життя як у країнах на які посилається курівництво завдячуючі регіонам що вибрали на свою голову.
13 авг 2010 13:30
Шановні, навіть попри надзусилля кабміну компенсувати зростання ціни на газ, це все обман,- бо по перше багато людей не мають можливості з різних причин офорляти субсидії, по друге в розмір субсидіїї не враховано розмір інфляції, по третє, якщо у вас якісь копійки до подорожчання газу залишалися на маневри, купити щось необхідне чи опалювати житло до необхідної температури, то зараз придеться економити на теплі, бо потрібно допомогти державі розрахуватись за начебто газ Бойка-Фірташа, вони з нас заберуть останні штани,бо то одна компанія котра зараз владою зветься та дуже "турбується" про Україну та українців.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее