Подать объявление

ЖК Фортуна-2 | Ирпень, ул. Джерельная, ул. Г. Сковороды

ЗастройщикКарпенко Богдан Валерьевич
Сдача ЖК2015 - 2019 г.
Планировки
от 24 450 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
11/8%
13/9%
30/22%
33/24%
51/37%
1. . .204206. . .211
25 май 2019 19:07
Это вот так у нас прошёл дождь 👌🏿
26 май 2019 06:31
Який жах. 😮
27 май 2019 06:08
Скажем так, если у вас высокое давление или есть какие-то неврологические проблемы, то вам однозначно не стоит покупать квартиру у нас, так как прямо в центре ЖК, между домами на расстоянии метров 10, установили футбольное поле, которое обнесли железной сеткой. Это поле открыто с самого раннего утра и до заката солнца. Игра на нем совершенно никак не регламентируется, поэтому постоянно кто-то долбит в эту железную сетку, что есть дури. учитывая то, что поле находится в аккурат между домами, то от стен домов отражается этот ужасный звук и разносится по всем окраинам. Так что вы никак не спасетесь от этого постоянного долбящего шума, проникающего в самые недры вашего сознания настолько глубоко, что спустя неделю жизни в нашем ЖК, вы даже ночью будете вздрагивать, так как вам начнет казаться, что опять кто-то долбит о железную сетку мячами на этом поле. Такая вот веселая жизнь у нас началась с введением этого поля в эксплуатацию.
27 май 2019 20:48
Цитата "Nikitach40":
Всем привет , сегодня 25 ого мая в фортуне 2 по адресу джерельна 6 затопило весь подъезд начиная с 5 этажа позвонил в осбб Людмила на морозе выключен телефон , второй номер ответил что будут разбираться в понедельник и никто ничего делать не будет ну топит и топит , и вообще он выходной что вы от нас хотите .... наглость и безалаберность осбб просто зашкаливает , когда я сказал где мне вызвать комиссию что бы запечьчатлели мою мокрую стену и потолок мне сказали ниче не знаем прошёл дождь что вы хотите .... наглость и безразличие просто капец


Доброго вечора.
Хотіли б надати офіційні пояснення, щодо ситуації, яка стосується "затоплення під'їзду", за адресою Джерельна 6, 25.05.2019 року. Причиною затоплення стала тріщина у водостічній воронці. Причини тріщини можуть бути дві: або механічні пошкодження, або дефект виробництва. Пошкоджену водостічну воронку буде демонтовано та передано дилеру виробника для подальшого уникнення подібних ситуацій. Наразі вже придбана нова воронка, яка буде встановлена найближчим часом. Хочемо донести до відома, що дана водостічна воронка була встановлена в 2015 році, але нажаль всі механізми та обладнання виходять з ладу, а іноді й раніше відведеного терміну. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви жили в комфортних умовах.
З повагою, відділ продажу ЖК "Фортуна".
28 май 2019 15:11
Доброго дня. А дайте нам краще відповідь про 25-й будинок. Коли буде введення в експлуатацію???
31 май 2019 04:57
Мені здається, що відділ продажу ЖК "Фортуна" не можуть дати відповідь про введення в експлуатацію 25-го будинку, томущо самі нічого не знають, або знають но боятся говорити, щоб не налякати потенційних покупців.
31 май 2019 20:18
Цитата "Tyoma2":
Доброго дня. А дайте нам краще відповідь про 25-й будинок. Коли буде введення в експлуатацію???


Доброї ночі, "Tyoma2". Будинок за адресою вул. Г. Сковороди 25 вважатиметься введеним в експлуатацію після отримання відповідного Сертифікату. В ЖК "Фортуна" широкий вибір квартир як за плануванням, так і за ступінню готовності будинків і наявності сертифікату готовності. І обираючи певний варіант квартири, кожен покупець робить для себе свідомий вибір, виходячи з критеріїв, які задовольняють саме його потреби та можливості.
01 июнь 2019 08:20
При купівлі квартири в даному комплексі ми звертали увагу на термін введення в експлуатацію будинку, в ЖК і в документах стоїть дата до 31.12.2018,сьогодні вже 1.06.2019 і коли будинок все-таки здається ніхто не говорить ((Не гарно виходить зі сторони забудовника,ми ж на щось розраховували,а Ви так підводите. Як платити гроші ,то Ви наполягаєте, що потрібно терміново, а виконувати свої зобов'язання не поспішаєте. Розчарована.P.S.Всю суму за 2 кімнатну квартиру, було внесено рівно рік тому
01 июнь 2019 21:17
Доброї ночі, "Ksenka88".
В договорі вказана дата завершення будівництва, а не дата здачі об'єкту в експлуатацію.
04 июнь 2019 19:27
Доброго часу доби! Будь ласка, представники забудовника не пишіть рекламні гасла, а дайте чіткі відповіді на такі запитання:
1) коли будинок буде введено в експлуатацію;
2) які причини відтермінування.
Місяць тому ви говорили, що не засідає ДАБІ. Яку відмовку придумаєте на цей раз?
05 июнь 2019 05:03
Я так розумію, що не тільки 25 будинок ще не ввели в експлуатацію, а також і будинки, ключи на яких видавали теж в жовтні?
05 июнь 2019 08:38
Хотел бы поставить вопрос другим образом, поданы ли все необходимые документы для ввода домов в эксплуатацию а именно до 21,23,25. То что в отделе продаж говорят о том что в даби не заседают или еще что то это полный бред, если зайти на сайт даби то в поиске сертификатов по многоквартирным домам видно что сертификаты выдавались по ирпеню но по другим жк. Просьба ОП дать ответ каким образом мы инвесторы по данным домам можем получить информацию (не о дате ввода) а о том в принципе запущен ли процесс ввода домов в эксплуатацию, потому что когда застройщик говорит что не от него зависит сроки это одно дело, но вот подготовка и подача всех необходимых документов зависит именно от него и хотя срока ввода в договорах нет, есть обязательство застройщика осуществить сам ввод и провести все необхлдимые процедуры для получения документов. Так просьба ответить каким образом получить информацию относительно в принципе подачи докумиентов в ДАБИ(если мы их подали) а если не подали то по каим причинам? Инвесторы по домам неужели Вас не смущает то что Вы по сути делаете ремонты вклдадываете сейчас дополнительные деньги в недвижимость которая фактически Вам не принадлежит?
07 июнь 2019 06:17
.... и тишина. Наверное нечего ответить застройщику.
07 июнь 2019 12:24
Це дуже сильно розчаровує.
07 июнь 2019 12:36
Почекаємо до понеділка. Може ( хоча навряд чи) дадуть якусь відповідь.
А з`ясувати у самій ДАБІ що не так?
Чи там відповідь не дадуть?
В кого які думки???
07 июнь 2019 14:33
Ладно думаю стоит набраться терпения и подождать, но хоть немного обратной связи было бы совсем не плохо.
07 июнь 2019 22:18
Цитата "Відділ продажу ЖК Фортуна":
Доброї ночі, "Ksenka88".
В договорі вказана дата завершення будівництва, а не дата здачі об'єкту в експлуатацію.

Хто пише від імені ВП? До кого мені підійти?
12 июнь 2019 19:33
Всім доброї ночі!
Хочемо ще раз роз'яснити ситуацію, яка склалась з отриманням Сертифікату про готовність об'єкта будівництва до експлуатації (надалі Сертифікату) по будинкам за адресами вул. Г.Сковороди 21-25. Процес здачі будинків в експлуатацію залежить не тільки від можливостей та бажання замовників будівництва, а також від державних органів влади (зокрема ДАБІ). Потрібно пройти ряд процедур та надати певний перелік документів. Станом на сьогодні цей процес триває і доходить до свого логічного завершення. Просимо всіх вас набратися терпіння та дочекатись позитивного результату, який обов'язково буде.
Крім того, будь ласка, перестаньте панікувати та висловлювати свої негативні емоції. Хочемо нагадати вам ВКОТРЕ, і це не є рекламні гасла, а констатація факту - кожен із вас при остаточному виборі квартири в ЖК "Фортуна", мав можливість обрати квартиру на тому самому поверсі і того самого планування в будинках за адресами вул. Г.Сковороди 17,19,27,29, які на момент прийняття вами рішення мали Сертифікат готовності, але ви зупинилися саме на будинках по вул. Г. Сковороди 21-25 для того, щоб заощадити власні кошти. Тим самим ви погодились з можливістю затримок в термінах отримання Сертифікату. Також, хочемо зазначити, що Замовник будівництва готовий зустрітись з кожним, хто потребує додаткових роз'яснень особисто у відділі продажу, для цього необхідно попередньо домовитись про зустріч з вашим менеджером.
Ми так само ДУЖЕ очікуємо на отримання Сертифікатів і вдячні тим, хто з розумінням ставиться до ситуації, що склалась.
13 июнь 2019 08:14
Відділ продажу ЖК Фортуна это вы разрешаете такую установку конд. и сушилок для белья?? Почему разрешаете портить внешний вид домов?

Когда будет решена эта проблема?
на некоторых домах по 5-6 таких "красавцев"!!
19 июнь 2019 10:04
Доброго дня, шановний "Cospel".
Щодо встановлення зовнішніх блоків систем кондиціонування на фасадах будинків ЖК "Фортуна" - є чітко розроблені правила. Для виведення систем на фасад будинку, мешканцям необхідно подати заяву до Управляючої компанії, та отримати відповідь з дозволом, який включає чітко зазначене місце розміщення зовнішньої блоку кондиціонування на фасаді будинку та схему підключення кондиціонеру (зокрема забороняється виведення трубки для конденсату на фасад будинку, тільки в центральну каналізацію), що в свою чергу максимально дозволить зберегти цілісність фасадів та зовнішній вигляд будинків, а також загальний вигляд комплексу вцілому. Нажаль, для багатьох мешканців є проблемою дотримуватись правил проживання в багатоквартирних будинках і зберігати майно надане їм в загальне користування. Наразі Управляючою компанією вивчається Законодавча база, щодо демонтажу зовнішніх блоків та систем підключення кондиціонерів, встановлених без дотримання правил.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .204206. . .211
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее