Подать объявление

Интернет - ЖК "Ярославичи"

Тема закрыта

1. . .5254. . .60
19 янв 2017 14:08
Только что дозвонился до ЖИВОГО оператора, говорит - Злобные хакеры....
Понятно что врет
19 янв 2017 14:18
Цитата "plc1977":
Пользователям Беста сделали возврат денег за 4 дня, но это ситуацию не спасает.

Как за 4, у мне за 3 всего.
19 янв 2017 14:19
Общались с ген.директором Беста, сейчас работает бригада по востановлению линии. На узле срезаны замки беста, перерезаны все провода и стоят новые замки, которые повесили неизвестные личности. Завтра в 10.00 состоится встреча директора беста с мером Вышгорода. На линии ведутся ремонтные работы.
19 янв 2017 14:22
Цитата "Dimon4enko":

Как за 4, у мне за 3 всего.

Оператор сообщила что за 4 дня, но мы ещё не проверяли.
19 янв 2017 14:23
Цитата "alien_zp":
Только что дозвонился до ЖИВОГО оператора, говорит - Злобные хакеры....
Понятно что врет

Не врёт.
19 янв 2017 14:25
[quote="plc1977"]Бест. Продолжение вчерашнего ничего не работает ни ТВ, ни интернет !!! Может кто-то посоветует нормального провайдера? Ну 5 дней, это уже просто достало!!![/quote
К сожалению у нас кроме Беста еще только один какой-то оператор, он дороже беста вроде. Полико или Поликом, что-то такое...
19 янв 2017 14:32
Цитата "Dimon4enko":
[quote="plc1977"... Поликом, что-то такое...


Так вроде ж оно все срослось в один Бест ?
19 янв 2017 14:47
Цитата "alien_zp":


Так вроде ж оно все срослось в один Бест ?


Точно сказать не могу. Знаю, что когда подключал себе, то был выбор с 2х. Еще мне рассказывали, что в одном из наших комплексов запустили еще какого-то оператора, который в разы круче наших. Но кого и каким образом не знаю. Может кто-то подскажет с жильцов этого комплекса? Это или 1й или 2й.
19 янв 2017 15:35
А полистать эту ветку слабо? Здесь отписывались ранее представители обоих провайдеров нашего ЖК.
19 янв 2017 15:54
Цитата "alp2":
А полистать эту ветку слабо? Здесь отписывались ранее представители обоих провайдеров нашего ЖК.


И что даст перечитка ответов за 2015 год?? Как-то решит вопрос с отсутствием интернета?
19 янв 2017 16:01
В першому та другому корпусах ще є МТМ. В третьому та четвертому не знаю чи він є
19 янв 2017 16:17
Цитата "Dimon4enko":

Были бы тоже благодарны , за подсказку другого прлвайдера
19 янв 2017 17:57
Цитата "Dimon4enko":


И что даст перечитка ответов за 2015 год??

За конец 2016. Ну да ладно. Полликомм который уже называется Lumina.
19 янв 2017 19:28
Дозвонилась в Бест, сегодня ничего не будет, завтра обещают включить.
19 янв 2017 21:02
Я вот не понимаю людей постоянно чтото не нравится..
Был полликом не нравится. Теперь бест тоже не нравится.
Вы что думаете если пр йдет тот кто прийдет не совсем честным путем будет предоставлять дешевый и качественный интернет... ну-ну...
Про корыто кто-то выше правду написал.
И еще меня ентересует кому мало скорости?
Ни на поликоме ни на бесте дискомфорта не вызывало чтоже вы такое делаете что вам мало?!!! Лично просмотр фильмов и сесфинг вполне ок.
Все ИМХО. Корпус 2 е ли что.
19 янв 2017 23:13
Цитата "rio5":
В першому та другому корпусах ще є МТМ. В третьому та четвертому не знаю чи він є

В четвертом MTM есть. Месяц пользуюсь, пока все отлично.
Хотел Полликом, но их вроде бы не пустили в наш корпус.
Еще интересное наблюдение- когда-то дауншифтнул, перешел с КС 100Мбит на КС 40Мбит и не заметил никакой разницы. Кроме даунлоада некоторых торрентов, 5МБ/сек вместо 10.
В Вышгороде пошел еще дальше- 12Мбит и снова никакой разницы в серфинге. Да и фильм в HD720 за час- вполне устраивает, редко их качаю.
20 янв 2017 04:25
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1368706629817585&id=100000347830533

ЩОДО СИТУАЦІЇ З ПРОВАЙДЕРОМ "БЕСТ" (наразі спробую висловлюватися максимально стримано):
З моменту, коли виконуючим обов’язки директора КП «Управляюча компанія» було призначено Виталий Сардак, він одразу розпочав роботу з усіма провайдерами, яких у місті налічується 6. Вів переписку, пояснював, що створена нова компанія і потрібно переукласти договори, впорядкувати мережі, проекти та позалатувати в під'їздах будинків набиті отвори. Листи з різною періодичністю дублювалися і розсилалися усім фімам, а у відповідь була тиша.
У Вишгороді по шести будинках, зокрема й по Київській, 5 сталися надзвичайні ситуації – перегоріли електрощитові. Причиною стало те, що провайдери пробили дірки для кабелю з дахів, і під час дощу через ці отвори до електрощитів потрапила вода. Управляюча компанія за власний кошт відновила роботу всіх шести щитових, після чого було створено комісію, складено акти та розіслано усім провайдерам з метою ідентифікації кабелів та хто врешті повинен відповідати за завдані збитки. Але знову – реакції нуль. І лише коли Віталій Сардак почав особисто телефонувати директорам компаній-провайдерів, вести постійний діалог з робітниками цих підприємств, то питання потроху зрушило з місця. Але не дуже гарно йшло спілкування з компанією ВEST - то їхній власник за кордоном, то захворів, і так було доти, поки не склалася наступна ситуація…
Кілька днів тому за адресою Дніпровська, 3 у підвалі в теплопункті, в елеваторному вузлі біля лічильника тепла де знаходяться всі комунікації, було виявлено металеві ящики з електронікою, підключені до електромережі. Співробітники колишнього КПЖ і КГ бачили ці ящики ще з десяток років тому, але не надавали цьому значення. Розібравшись у ситуації і дізнавшись, що це власність провайдера ВEST, Віталій Сардак звернувся до керівництва компанії повідомивши, що їхнє обладнання не може розміщуватися в теплопункті чи біля електрощитової з наступних причин: при пориві труби може відбутись коротке замикання, що може спричинити пожежау на цьому обладнанні (таке вже ставалося), яке встановлено без відповідних дозволів, проектів і висновків експертних служб. Основними вимогами директора Управляючої Компанії було – забрати обладнання з приміщення підвалу та впорядкувати кабелі у місцях загального користування згаданого будинку. Передбачуваним було, що ВEST проігнорує прохання й цього разу. Тоді було прийнято рішення від’єднати від мережі цю апаратуру. Але, як виявилось, через щити були під’єднані споживачі згаданого провайдера по всьому місту.
Далі всі події розвивалися стрімко за сценарієм детективного жанру - вночі представники ВEST без попередження і без відповідного дозволу УК, проникли в приміщення підвалу. Виявивши незаконне проникнення до приміщення де знаходяться теплопункт та електрощитова будинку, що перебувають на балансі УК, керівництво комунального підприємства звернулося до поліції. Даючи пояснення правоохоронцям представники ВEST стверджували, що у них є всі дозвільні документи на вільний доступ до приміщення та ключі, але хто їм дав ключі і той дозвіл - не відповіли. Дочекавшись поки поліція та керівництво УК роз'їдуться, бестівці знову проникли до підвалу і підключили все своє обладнання, причому на пряму поза лічильником, без запобіжників. Після цього випадку комунальники змінили замок на вході до підвалу, представники провайдера намагалися його демонтувати. Довелося знову викликати поліцію…
Крім того, вчора ввечері на офіційному сайті ВEST було опубліковано особисті дані Віталія Сардака та Олега Кучмія, та подано викривлену інформацію, буцімто у провайдера всі документи є, а винен у всьому вишгородський ЖЕК, який незаконно відключив провайдера. Тож споживачі тепер телефонують саме керівництву УК і вимагають повернути інтернет в квартири. Також надходять телефонні дзвінки з лайкою і навіть погрозами. Власник компанії, який раптово з'явився, теж не гребував нецензурщиною і погрожував фізичною розправою Олегу Кучмію, про що написано відповідну заяву до поліції (телефонну розмову записано).
19 січня до КП «Управляюча компанія» приїздила велика делегація у складі головного інженера ВEST, їх регіонального представника, адвоката Київської колегії адвокатів та інших. Гості апелювали договорами, що були укладені з КПЖ і КГ, проектами, які до речі підписані тільки головним інженером ВEST, ні з ким не узгоджені і мають абстрактний вигляд - без зазначення будинків, під’їздів, та ін. Крім того, в старих договорах прописано, що в користуванні ВEST слаботокові канали, що не потребує окремого розміщення обладнання в підвалах.
Основною причиною конфлікту є те, що провайдер ВEST, по перше: краде електроенергію в обхід лічильників (за що в ітозі сплачують мешканці), не хоче переносити своє обладнання в інше приміщення, по друге: не хоче переукласти договори з Управляючою компанією, зсилаючись на застарілі угоди з КПЖ і КГ.
О 10:00 ранку 20.01.17 у мене відбудеться зустріч за участі представників КП «Управляюча компанія» та ВEST. Маю надію, що ми знайдемо порозуміння і конфліктну ситуацію буде вирішено .

Судя по этому если сегодня не договорятся можно смело искать нового оператора.
20 янв 2017 07:46
Цитата "Лялека":


Потому что у всех "домашних провайдеров" ограничение по тарифу работает только за пределы Украины, внутри доступ к ресурсам на скорости физического подключения

поэтому пользуясь в основном Украинскими ресурсами Вы и не почутствуете разницу в тарифных планах
20 янв 2017 08:01
Ситуация с Бестом понятно, что не понятная.
Есть конфликт с Жэком, который отключил подачу питания в серверные Беста по всему Вышгороду. Представители беста заверяют, что все договора выполняются, все счета оплачены и у них всё законно. С представителями Жэка (не понятно какого правда) у меня разговаривать желания нет. Возможно присутствующий здесь на форуме Savri сможет разъяснить нам ситуацию, если он имеет к этому отношение.
Тем не менее до 11 часов сегодня обещают вернуть интернет в наши дома. Српаведливости раде надо отметить, что провайдер вернул на счет за вчерашний день компенсацию в размере 3 суточной абонплаты.
На всякий пожарный прозванивал МТМ. В 3 корпусе если что он заведен. С заявлением на Мазепы 5 и в порядке живой очереди вас подключают в течении недели.
Кто-то писал, что он в разы круче и дешевле. Судя по тарифам он незначительно дороже и выдаёт приблизительно ту же скорость. На практике не сравнивал.
20 янв 2017 09:23
Откупился бы уже Бест поскорее от всяких рейдеров и депутатов... не хочется геморроится с переходом к другому провайдеру... Но и не хочется выходные без инета проводить (
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .5254. . .60
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx