Подать объявление

Информация о свободных участках

08 окт 2007 19:27

Здраствуйте.Большое спасибо еще раз за Ваши ответы!!

Недавно нашел сайт www.dzk.gov.ua на котором была такая инфа
Презентація першого етапу запуску Єдиної автоматизованої системи земельного кадастру України була проведена 5-го березня цього року. Нині створювана система розбудовується за взірцем кадастру м. Києва.

Проте, вже через 3 місяці цей досвід буде поширено в масштабах країни. Якщо, звісно, не будуть заважати певні „темні” зовнішні сили, які не зацікавлені у встановленні прозорих правил на ринку землі.

Проте, залишаймося оптимістами при збереженні існуючих тенденцій вже через три місяці будь-який громадянин України зможе отримати інформацію про земельну ділянку, котра його зацікавить. Отриману інформацію громадянин зможе прагматично використати, наприклад, для придбання ділянки чи навпаки для того, щоб відмовитися від придбання конкретної ділянки. Для цього є свобода вибору, що підкріплена правом на отримання повної та всебічної інформації.

При цьому, слід зазначити, що для отримання такої інформації громадянинові зовсім не потрібно буде сплатити „багато грошей”, обмежившись лише невеликим державним збором.

На сайте также содержиться инфа о ценах и порядке предоставления информации из земельного кадастра.

На сколько это реально с Вашей точки зрения,возможно ли получение из такой базы данных информации о свободных участках и в дальнейшем их получение в порядке безоплатной приватизации?Действует ли эта система на данный момент?

12 дек 2007 20:53
Пока заработает какаято информационная система на все хорошие участки уже напишут умные- заявы и через взятки, связи или суды отведут,или возьмут в аренду много-много гектаров под застройку котеджей например, а потом продадут котеджи Вам и Вы используете своё "бесплатное" право, заплатив в тридорога за котедж...Подобная практика уже працює с лёгкой руки местых органов самоуправления , а тем кто ждёт останется лузга. Так что не ждите манны небесной берите в архитектуре ген.план(зоны застройки),находите зоны усадебной застройки и ищите в этом районе свободные земли. Инструкция на форуме- Получение земли согласно норм безоплатной приватизации.И СТУЧИТЕСЬ,СТУЧИТЕСЬ.СТУЧИТЕСЬ...
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx