Подать объявление

Голландцы придумали речную виллу. Фото

30 ноя 2010 14:22

Голландское архитектурное бюро +31 Architects завершило работу над проектом Water Villa Omval (Водяная вилла в Омвале, Амстердам) – двухэтажного здания, площадью 200 кв.м с благоустроенной террасой, расположенного непосредственно в русле течения реки Амстел.



Читать дальше >>

30 ноя 2010 14:22
Що означає голландці придумали річкову вілу? В Голландіі ще з 13 століття віли-замки ( украінський переклад) на воді будують.Сама дорожча хата- на воді.
А фото -це просто фургончик на воді. Ще може розкажете людям ,що Голландія краіна 200 на 180 кілометрів, якій належить 2 найкрупніших порти в світі і через які проходять всі товари в Европу і Америку,кожен корабель платить з свого карману податки Голландіі щоб проіхати ці ворота.Ще можете дабавити , що маленька Голландія мала колись 15 колоній які на нею робили. А ще напишіть яка техніка стоіть в Голландіі під водою і які дороги проіздні збудовані в центрі моря.А ще- можете написати про те що Голландці висушили море і побудували там міста і мають найкращу техніку по відкачуванні води в світі.І ще можна добавити- політики і міністри іздять на велосипедах на роботу, а в казні стоять стільки злитків золота державного, що в нас на Украіні його вже давно б злодійські руки присвоіли.
Це так- для всебічного розвитку, щоб люди задумалися , в які руки і кому Украіну довіряти можна.
30 ноя 2010 21:39
В продолжении голландской темы. Голландский звук "х" очень похож на харкание ) Вчера лично наблюдал как два француза начали продолжительно харкать, а потом слюнули, увидев группу голландцев )
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx