Подать объявление

Галичане не торгуются. Львовский рынок жилой недвижимости не только не стабилизировался, как в других городах, но и демонстрирует очередные ценовые рекорды

23 май 2007 11:57
Дороговизна жилья во Львове все чаще заставляет местных жителей рассматривать возможность переселения за городскую черту. Тем более что сейчас по цене однокомнатной квартиры там можно приобрести участок и построить скромный дом. Учитывая, что проблема с дефицитом жилплощади в самом городе разрешиться не скоро, риэлторы прогнозируют настоящий коттеджный бум и стремительный рост стоимости земли в регионе.

Читать дальше >>
23 май 2007 11:57
Будують мало нових будинків, в старих будинках купляти квартиру - це не поважати себе. Такі квартири не гідні того , що за них просять. В центрі житло дійсно дороге, будинки красиві, разом з тим центр не гумовий. Як на мене краще будинок за містом, чим на даний момент і займаюся, земельку прикупив. А квартири нехай собі дорожчають - в панельному будинку на окраїні 60 т. у.о. і не комфортно і проблеми з транспортом.
23 май 2007 12:23
А на рахунок інвестицій в житло - як роблять заробітчани , на мою думку - злапають облизня, оскільки купляють переважно в кредит, після сплати відсотків вартість житла відповідно зросте і виникне проблема кому продати панель чи хрущовку за 60 000 у.о. + %% + вік будинку = захмарна ціна . Наскільки я знаю - квартирантів ці інвестори не сильно полюбляють.
23 май 2007 12:31
також той факт , що заробітчани відірвані від ситуації в Україні, оскільки більшість часу проводять на заробітках, відробляють %% )) і економічно неграмотні, оскільки переважного старшого віку і більшість часу прожили в СССР.
23 май 2007 16:23
Таріку Львівянину Конечно, в СССР люди были безграмотные, работали на Электроне, ЛАЗе, строили жилья в 5-10 раз больше, чем сейчас. Зато нынешние грамотные галичане выносят горшки за португальскими-итальянскими стариками, работают чернорабочими на стройках, домохозяйками, зарабатывают проституцией (тоже, конечно, люди "переважного старшого віку"). Тарік Львівянин, Ви пишите"Будують мало нових будинків, в старих будинках купляти квартиру -це не поважати себе." Чому ж це нацiонально свiдомi патрiоти не можуть себе житлом забеспечити на рiднiй батькiвщинi, будують в декiлька разiв меньше, нiж при окупантах, та пiдробляють на малоквалiфiкованiй працi? "Хто зараз заважае будувати у Львовi? Москалi? Чи жиди? Чи може поляки?
24 май 2007 04:47
Галичане - редкостные подонки, я бы с ними даже за бесплатно рядом не поселился...
24 май 2007 08:49
для los Звичайно сумно , що людям приходиться носити горшки маючи вищу освіту. На рахунок проституції - тут Західна частина України в одинаковому становищі , якщо не кращому від решти регіонів країни. Я ж не написав, що людям які зараз на заробітках легко і що вони дурні. Якраз навпаки. До речі, для порівняння працювати домохазяйкою (чи навіть виносити горшки) за 1000 євро і мати постійну роботу з медичним та пенсійним страхуванням і працювати на Україні за 200-300 євро (1300-2100грн.) з щоденними менінгітами і не бути впевненим чи тебе не скоротять найближчим часом - це різні речі. Нажаль поки нам до Европи далеко. А на рахунок того чи заважають будувати - так на заході дуже розвинутий приватний сектор, в цьому секторі кількість забудов надзвичайно велика і за попередні роки (коли не будувався тільки лінивий чи кому землю не вдалось придбати) і на цей час. "Во Львовской области ввели в эксплуатацию 19,4 кв. м жилья на 100 жителей. Для сравнения в Ивано-Франковской области этот показатель составил 28,3 кв. м, а в Киевской — 44,8 кв. м на 100 человек." - це стосується квартир і то міста Львова , який є багатонаціональний, і проживають тут різні люди. Франківсь, Рівне, Тернопіль, Стрий для порівняння будують більшу кількість житла. Крім того заводи по виробництву будівельних матеріалів на Західній Україні не належуть місцевому населенню, а в період кучмівської прихватизації продані у власність "великого бізнесу" (в переважній більшості російському). Так що цінова політика та доступність до ресурсів не є вільною і контролюється зі сторони того самого "великого бізнесу".
24 май 2007 09:25
Мститель - та ні ми добрі ... поки з нами по доброму ))) Та й безплатно і не пропонує ніхто , бачите ціни на житло і далі ростуть.
25 май 2007 05:09
To Тарік Львівянин. Это ты себе льстишь, дорогой ;) Я с галичанами жил очень долго... все на себе попробовал уровень культуры вобще никакой, из сел повылезали в город а ведут себя как будто в никуда и не уезжали... Обязательно найдется какая-то ведьма, которая будет лить тебе под дверь всякую гадость. При этом если с ними похорошему, то они начинают срать тебе на голову. А если по-плохому, то сразу все налаживается и тебя начинают уважать. Эта публика с психологией холопов и быдла.
25 май 2007 06:35
to Мститель. За себе можу сказати, що і сам двері не підливав гидотою і мені поки ще такі випадки не траплялися. Якщо не секрет скажіть де саме Ви проживали. Дійсно цікаво. Як в анекдоті - верх наглості - покакати під двері сусіда, подзвонити і попросити рулон туалетного паперу, щоб підтертися ) Тому я наголошую, що жити краще у власному будинку. Крім того останнім часом - вартість побудови котеджів практично зрівнялася з вартістю квартири. З.І. За село погоджуюсь.
25 май 2007 20:15
то Тарік Львівянин Жил я на ул. Левицького. А по поводу подливания - это не просто дерьмо подлить - это ворожба на смерть... это не шутки.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее