Подать объявление

"Дом на Пожарского", Троещина, ул. Пожарского, 26в - "Интерстрой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 48.
7/15%
8/17%
21/44%
11/23%
1/2%
1. . .8385. . .111
21 июль 2016 14:33
А тем временем уже два дня как должна была быть подана корневая папка и должны были обзванивать первых инвесторов для подписания актов. Кому-нибудь уже звонили?
21 июль 2016 14:55
Нужно звонить самим. Самый действенный способ)
21 июль 2016 15:10
Звонила, по словам Виктории корневая папка подана, записалась на завтра на подписания акта.
21 июль 2016 15:13
Подскажите кто знает, какие документы нужно подавать в рда для оформления прав собственности? Звонила в администрацию, они по телефону такой информации не дают
21 июль 2016 15:36
Цитата "hastuxa89":
Вот как проходит реестрация в Киеве
Документы которые подаются для получения права собственности:

- заяву встановленої форми;
- копiю документа, що посвiдчує особу заявника (паспорт громадянина України, посвiдка на проживання особи, яка мешкає в Українi, нацiональний, дипломатичний чи службовий паспорт iноземця або документ, що його замiняє);
- копiю реєстрацiйного номера облiкової картки платника податку згiдно з Державним реєстром фiзичних осiб – платникiв податкiв (iдентифiкацiйний код) (крiм випадкiв, коли особа через свої релiгiйнi переконання вiдмовляється вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податку, офiцiйно повiдомила про це вiдповiднi органи державної влади та має вiдмiтку в паспортi громадянина України);
- документ, що пiдтверджує внесення плати за надання витягу з Державного реєстру прав (квитанцiя);
- документ про сплату державного мита (квитанцiя) (крiм випадкiв, коли особа звiльнена вiд сплати державного мита);

Документы которые выдаются застройщиком:
- справка о присвоении почтового адреса
- 2 Гос Акта на земельные участки
- Приказ на директора
- Декларация про готовность объекта к эксплуатации;
Оригиналы:
- Справка о оплате (получать в ОП)
- Список покупателей квартир дома (получать в ОП)
- Акт приёма-передачи
- Технический паспорт

Из всего этого списка нужно сделать только копию Тех паспорта, и написать на ней "Копiя вiрна", остальное готово для сдачи.

//www.drsu.gov.ua/show/10317 - Квитанции
1. Квитанція на сплату державного мита за проведення державної реєстрації права власності на нерухоме майно 119 грн, вибирється квитанція з району в якому подаються документи.
2. Квитанція на оплату отримання витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно 120грн.
//www.drsu.gov.ua/show/10163 - Заявления

Нашла на форуме, может кто-то дополнит или исправит.
21 июль 2016 15:38
Спасибо!!!
21 июль 2016 16:20
Присоединяюсь, спасибо!
21 июль 2016 16:23
Анастасия, понятно! Буду тоже звонить) спасибо!
21 июль 2016 17:43
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 25 грудня 2015 р. № 1127
Київ
Зверніть увагу: п.62 це перелік документів, які надає забудовник в реєстраційну службу, п.63 перелік документів інвестора.

Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень
62. Для державної реєстрації прав на новозбудований або реконструйований об’єкт нерухомого майна, будівництво якого здійснювалося з 1 січня 2013 р. із залученням коштів фізичних та юридичних осіб або у результаті діяльності житлового, житлово-будівельного, дачного, гаражного чи іншого кооперативу, особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, відповідним кооперативом після прийняття об’єкта нерухомого майна в експлуатацію подаються:

1) документ, що відповідно до вимог законодавства засвідчує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта;

2) документ, що підтверджує присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси (крім випадків державної реєстрації права власності на реконструйований об’єкт нерухомого майна);

3) затверджений особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, перелік фізичних та юридичних осіб, кошти яких залучалися на інвестування (фінансування) об’єкта будівництва, або затверджений загальними зборами кооперативу список членів кооперативу;

4) документ, що посвідчує право власності на об’єкт нерухомого майна до його реконструкції, - у разі державної реєстрації права власності на реконструйований об’єкт нерухомого майна (крім випадків, коли право власності на такий об’єкт вже зареєстровано в Державному реєстрі прав або коли законодавством не передбачено оформлення та видачу документа на такий об’єкт нерухомого майна).

Документи, передбачені цим пунктом, подаються суб’єкту державної реєстрації прав або нотаріусу через веб-портал Мін’юсту шляхом формування заяви в електронній формі з долученням до неї електронних копій оригіналів документів, виготовлених шляхом сканування, або оригіналів таких електронних документів з обов’язковим накладенням власного електронного цифрового підпису.

Уповноважена особа суб’єкта державної реєстрації прав, нотаріус або його помічник в день формування заяви в електронній формі за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав реєструє її в базі даних заяв та після накладення власного електронного цифрового підпису надає таку заяву заявникові шляхом надіслання її на електронну адресу, зазначену ним у відповідній заяві.

Державний реєстратор здійснює розгляд документів в електронній формі та за відсутності підстав для відмови у їх прийнятті вносить відомості про такі документи до відомостей про земельну ділянку, на якій розташований об’єкт нерухомого майна, що містяться у Державному реєстрі прав, з обов’язковим долученням до відомостей про документи електронних копій оригіналів таких документів, виготовлених шляхом сканування, або оригіналів таких електронних документів.

У прийнятті документів може бути відмовлено виключно у разі, коли у Державному реєстрі прав відсутні відомості про зареєстровані речові права на земельну ділянку, на якій розташований об’єкт нерухомого майна.

Документи, подані особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, відповідним кооперативом, сформовані державним реєстратором за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав під час розгляду заяви, зберігаються в електронній формі у цьому Реєстрі.

Документи, подані особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, відповідним кооперативом використовуються державним реєстратором під час державної реєстрації права власності на окремий індивідуально визначений об’єкт нерухомого майна в новозбудованому або реконструйованому об’єкті нерухомого майна, будівництво якого здійснювалося із залученням коштів фізичних та юридичних осіб, у результаті діяльності житлового, житлово-будівельного, дачного, гаражного чи іншого кооперативу.

63. Для державної реєстрації прав на окремий індивідуально визначений об’єкт нерухомого майна (квартира, житлове, нежитлове приміщення тощо), будівництво якого здійснювалося із залученням коштів фізичних та юридичних осіб або у результаті діяльності житлового, житлово-будівельного, дачного, гаражного чи іншого кооперативу, подаються:

1) документ, що підтверджує набуття у власність особою закріпленого за особою об’єкта інвестування, передбачений законодавством (інвестиційний договір, договір про пайову участь, договір купівлі-продажу майнових прав тощо), або довідка житлового, житлово-будівельного, дачного, гаражного чи іншого кооперативу про членство в кооперативі та внесення таким членом кооперативу пайового внеску в повному обсязі.

У разі участі у фонді фінансування будівництва документом, що підтверджує набуття у власність закріпленого за особою об’єкта будівництва, є видана управителем такого фонду довідка про право довірителя на набуття у власність об’єкта інвестування.

У разі придбання безпроцентних (цільових) облігацій, за якими базовим товаром є одиниця нерухомості, документами, що підтверджують набуття у власність закріпленого за особою об’єкта будівництва, є договір купівлі-продажу облігацій та за наявності документ, згідно з яким здійснилося закріплення відповідного об’єкта інвестування за власником облігацій (договір резервування, бронювання тощо).

У разі придбання майнових прав на об’єкт нерухомості документом, що підтверджує набуття у власність закріпленого за особою об’єкта будівництва, є договір купівлі-продажу майнових прав;

2) довідка (виписка) з переліку осіб, які брали участь в інвестуванні (фінансуванні) об’єкта будівництва, видана особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, про участь особи, державна реєстрація права власності якої проводиться, в інвестуванні (фінансуванні) об’єкта будівництва (крім випадків, коли перелік фізичних та юридичних осіб, кошти яких залучалися на інвестування (фінансування) об’єкта будівництва, подано особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, відповідно до пункту 62 цього Порядку, або копію такого переліку подано відповідно до підпункту 4 цього пункту);

3) технічний паспорт на окремий індивідуально визначений об’єкт нерухомого майна;

4) завірені особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, відповідним кооперативом копії документів, передбачених пунктом 62 цього Порядку (у разі, коли такі документи не подано особою, що залучала кошти фізичних та юридичних осіб, відповідним кооперативом).
22 июль 2016 15:20
Сегодня разговаривал с охранником, Николай Алексеевичем, 3 года в нашей охране. Сказал, что если договимся на охрану с Интерстроем, он будет не против)
Кроме того, поделился интересной информацией:
начиная с утра 5-00, с села Троещина, идут люди на работу. У каждого второго с собой мусорный пакет. Носили в контейнеры через дорогу, пока жители не взбунтовались. Даже дошло, до того, что начали их с воздушки расстреливать.
Информация к размышлению...
22 июль 2016 15:31
Подъезды убрали, но не до конца. Обещали все выгрести до понедельника.
Началась выдача документов Интерстроем.
Кто решит воспользоваться услугами нотариуса, для оформления прав собственности, в понедельник будет известно на счет ближайшего к объекту по ул.Драйзера дом 5. Сегодня был у неё, к сожалению не работал Реестр. Многие нотариусы отказывают в регистрации "ссылаясь на некомпетентность в данном вопросе". По предварительной договоренности, стоимость услуг (включая все платежи) составит 1700 грн. В понедельник отпишусь.
22 июль 2016 18:26
Цитата " all right":
Подъезды убрали, но не до конца. Обещали все выгрести до понедельника.
Началась выдача документов Интерстроем.
Кто решит воспользоваться услугами нотариуса, для оформления прав собственности, в понедельник будет известно на счет ближайшего к объекту по ул.Драйзера дом 5. Сегодня был у неё, к сожалению не работал Реестр. Многие нотариусы отказывают в регистрации "ссылаясь на некомпетентность в данном вопросе". По предварительной договоренности, стоимость услуг (включая все платежи) составит 1700 грн. В понедельник отпишусь.

Саша, напишите, пожалуйста по нотариусу обязательно! Спасибо) и контакты если можно!
Как кстати прошло подписание актов? На Пожарского?
22 июль 2016 21:37
На подпись очередь) Виктория предложила только вторник.
22 июль 2016 21:46
hastuxa89 (Анастасия), завтра подает документы через гос.регистраторов. Говорит уплата 2-х платежек, 210 грн или 410 грн точно не помню! Кому не к спеху, может сэкономить. Если доки примут, я просил отписаться и скинуть реквизиты для уплаты гос пошлин.
23 июль 2016 13:36
Сегодня была в администрации, людей мало, действует электронная очередь- поэтому комфортно и удобно. Подала документы:
1.Подается пакет документов от застройщика:
-акт-приема передачи;
- справка о полной оплате;
- справка выписка из списка инвесторов;
От меня документы:
- договор имущественных прав;
- копия паспорта и ИНН;
- копия адресной справки
- 2 квитанции на оплату 140 и 35 грн.(сразу стоит терминал на оплату и регистратор помогает оплатить, терминал берет комиссию в районе 20 грн за 2 платежа, вообщем получается 195 грн)
Подаются документы оригинал всех документов и обязательно сделать копии со всех документов.
Все заняло минут 10. Сказали 04.08.2016 приходить и забирать доки без очереди.
Регистратор сказала что я не первая кто подает документы из нашего дома.
Вообщем процедура мне понравилась :yes: :yes: :yes:
Крестим пальчики чтоб вышло все проблем!
23 июль 2016 15:03
Настя, желаю чтобы все получили без заминок!!!!
Судя по вашему комментарию все действительно очень просто! Честно, удивлена!!!!!
23 июль 2016 15:36
Александр, мы тоже на вторник :)
23 июль 2016 19:52
Цитата "hastuxa89":
Сегодня была в администрации, людей мало, действует электронная очередь- поэтому комфортно и удобно. Подала документы:
1.Подается пакет документов от застройщика:
-акт-приема передачи;
- справка о полной оплате;
- справка выписка из списка инвесторов;
От меня документы:
- договор имущественных прав;
- копия паспорта и ИНН;
- копия адресной справки
- 2 квитанции на оплату 140 и 35 грн.(сразу стоит терминал на оплату и регистратор помогает оплатить, терминал берет комиссию в районе 20 грн за 2 платежа, вообщем получается 195 грн)
Подаются документы оригинал всех документов и обязательно сделать копии со всех документов.
Все заняло минут 10. Сказали 04.08.2016 приходить и забирать доки без очереди.
Регистратор сказала что я не первая кто подает документы из нашего дома.
Вообщем процедура мне понравилась :yes: :yes: :yes:
Крестим пальчики чтоб вышло все проблем!

Спасибо за такую обнадеживающую информацию! Прямо не верится!
23 июль 2016 21:02
Забыла ещё написать, что техпаспорт ещё нужен 😊
Александр, ссылки на реквизиты о которых я говорила, оказались не актуальны!
24 июль 2016 08:14
Анастасия, а договор купли продажи оригинал нужен и копия? Или только копия?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .8385. . .111
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее