Подать объявление

ЖК Desna Residence | Десна Резиденс | Альпійське Містечко | с. Зазимье

ЗастройщикDesna PRO
Сдача ЖК2016 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 99.
7/7%
6/6%
8/8%
24/24%
54/55%
1. . .132134. . .145
30 июль 2019 12:57
Цитата:
Где отключены комментарии


Для того щоб не замилювалися важливі повідомлення було прийнято рішення про надання інформації в одному з чатів.

Всі скарги оформлюються в письмовому вигляді особисто в офісі КК, або залишаючи електронну заявку (пошта, Idom). І тільки так, других варіантів НЕ ІСНУЄ! Тому і коментарі відсутні! Треба заміна лампочки – заявка, треба відремонтувати щось – заявка. Для того щоб вирішувати проблеми, треба мати, що вирішувати. Заявка — це офіційне звернення, яке ефективніше, ніж переписуватися у чаті.

Цитата:
Как вам идея сменить управляющую компанию?


Були пропозиції від наших мешканців по заміні Керуючої Компанії. Замість чинного тарифу пропонувався більше 19 грн за м² з майже таким самим набором послуг. Забудовник та мешканці, звичайно, не підтримали таку ініціативу.

Цитата:
Нетрудно посчитать, сколько платят собственники.


Дуже просто рахувати чужі гроші. На жаль, у комплексі є мешканці, які взагалі не платять за прибудинкову територію і сьогодні борг усіх цих людей складає – понад 450 тис.грн! Окрім зарплати охоронця є ще працівники, яким ЩОМІСЯЦЯ (не залежно від того оплатили мешканці комплексу, чи не оплатили) потрібно виплачувати зарплатню і оплачувати послуги, які Вам надаються. Компанія не розвивається, а займається вибиттям боргів у мешканців.

Цитата:
уточніть, чому я, співвласник, який платить згідно з договором, не отримую відповідний рівень послуг через те, що не платять інші? як Ви працюєте з боржниками?


Рівень послуг залишається незмінним і Ви їх отримуєте. За рахунок чого? За рахунок кредитування Керуючої Компанії! Компанія не розвивається. З боржниками працюють ЩОДЕННО відповідно до закону. По декількох боржниках вже подані судові позови. Раніше, вже по одній особі з групи боржників, які цілеспрямовано не платили за послуги Керуючої Компанії, був поданий позов. В подальшому був відкликаний у зв’язку з тим, що між Керуючою Компанією та вищезгаданою групою боржників було досягнуто консенсусу щодо умов договору та подальшого співіснування.

Цитата:
Проще добавит лишних 30 грн в платежку и ставить пост гос охраны за 100к


Будь ласка. Державна служба охорони розцінки:
- озброєна людина 140 грн/година. 24*30*140= 100 800 грн/місяць. ЦЕ ВАРТІСТЬ ОДНІЄЇ ОЗБРОЄНОЇ ЛЮДИНИ! Але вивчивши відгуки не радимо з ними зв’язуватися. Рейтинг і відгуки про ДСО у вільному доступі можна почитати в інтернеті.

Поки йде будівництво, поки мешканці роблять ремонти, питання охорони, повної закритості території, незнайомих людей на комплексі — можливо закрити частково (ви повинні розуміти, що на разі усіх людей ви повинні зустрічати на охороні). Неможливо виключити усі ризики і того, що чийсь робітник не захоче подивитися, що у сусіда у коморі, чи влаштувати «алкопаті» на дитячому майданчику. Для того щоб убезпечити себе потрібна сукупність чинників. Чи будете викликати поліцію, чи оберете варіант поскаржитися у чаті? Бачиш когось підозрілого - приймаєш заходи. Якщо просто за цим спостерігати, то ніякі паркани та два охоронці не допоможуть.

Але найбільше дивує те, що ті самі люди, сьогодні пишуть про те, що територія повинна бути під охороною, а на наступний день викликають поліцію щоб знести шлагбаум та будинок охорони.
30 июль 2019 20:09
Доброго дня, шановний Відділ продажу. 30.07.2019 біля першого підїзду 4 будинку було вивішено список боржників по оплаті послуг, які надає Керуюча компанія "Альпійське містечко -Десна". У список внесена і я, 24 квартира, з боргом 1048,75 грн (за червень і липень 2019 року). Сьогодні 30 липня 2019 року до поштового ящика також надійшла паперова квитанція за червень та окремо за червень-липень. Мною не було сплачено послуги Керуючої компанії "Альпійське містечко -Десна" за червень 2019 року, оскільки Керуюча Компанія не надала рахунок на паперових носіях, хоча за попередні місяці я маю такі паперові рахунки і подавала запит на отримання саме паперових рахунків. Оплачувати електронні рахунки, що виставляються на сайті desna.idom.ua, не можу, оскільки інформація у моїх рахунках на сайті desna.idom.ua змінюється без повідомлення (маю скріншоти). Рахунок за липень виставлено 30 липня (сьогодні, відповідно, боргом він не може вважатися). Отже, вимагаю прибрати моє прізвище зі списку боржників, оскільки це протиправна дія з вашого боку.
31 июль 2019 05:52
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

Поки йде будівництво, поки мешканці роблять ремонти, питання охорони, повної закритості території, незнайомих людей на комплексі — можливо закрити частково.
Бачиш когось підозрілого - приймаєш заходи. Якщо просто за цим спостерігати, то ніякі паркани та два охоронці не допоможуть.

Отдел продаж DESNA residence, вы серьезно?! :faceoff:


ВОПРОС НОМЕР ОДИН
Вы предлагаете мне и каждому жителю жк следить, принимать меры по отношению всех незнакомых или подозрительных людей в комплексе до момента окончания ремонтов?
Принимать какие именно меры? Останавливать, докапываться, допрашивать, вызывать охрану, лить перцем, проверять документы, интересоваться целью визита? И это при том условии, что внешний вид вора или злоумышленника обычно не вызывает подозрений.
По каким именно признакам мне идентифицировать таких людей?
Отдел продаж DESNA residence или управляющая компания, кто там из вас занимается вопросом охраны? Вам не кажется, что вы перекладываете свои обязанности обеспечения безопасности комплекса на жителей?


Во-первых, для начала можно хотя бы включить магнитную дверь на центральном проходе комплекса. В чем проблема с ней? Почему она стоит и не работает?!

Во-вторых, почему бы не поставить магнитный замок на другие двери комплекса? Человек, который перелезает забор со стороны леса вызовет больше вопросов и подозрения, нежели тот, который просто свободно заходит через калитку.

В-третьих, почему бы всем строителям и временным посетителям комплекса ( в кафе, салон красоты, коворкинг и т.д.) не выдать временные пропуска с мокрой печатью?? На разовое посещение, на месячное посещение, для строителей другое. Разовых посетителей фиксировать в журнале у охраны.
Стоит такое нововведение копейки - взял разноцветную бумагу и распечатал пропуска, поставил печать.



ВОПРОС НОМЕР ДВА
Отдел продаж DESNA residence, вы или слепы или почему игнорируете серьезные вопросы?
Внимание, повторяю.
Цитата:
Кстати, как там ситуация с семьей, воспитывающей особенного ребенка, чей автомобиль забросали яйцами?
31 июль 2019 08:40
Цитата:
боржники_08_2019 (1).pdf


На позицію бухгалтера не претендую, але складається враження, що інформація щодо "Борг на початок періоду" подана не зовсім коректно.

Напрошується операція віднімання, а саме: від 443396,99("Борг на початок періоду", я так розумію, що це на 01.07.2019 ) відняти суму 194758,72("Сума оплати", це те що надійшло від мешканців на протязі Липня за Червень), таким чином отримуємо 248638,27 грн боргу.

Стосовно "Борг на кінець періоду" 451737,46. Відчуття, що сюди вже вписали борг по всім майбутнім надходженням від мешканців за Липень, але ще Червень, та в idom платіжка за Липень відсутня.
31 июль 2019 08:53
Цитата "Ridd":

Да,но там где цель зарабатывать деньги, правило малоэффективны, только закон может регулировать споры. И тогда, как мы жители единого комплекса, создаём и входим в ОСББ, по закону можем регулировать любые изменения в составе своего общего имущества. Нужно исходить из реалий которые уже состоялись. Если ничего не делать, то и стриптиз уже поговаривают не за горами.


Я могу ошибаться, но, пока нет ОСББ, можно через управляющую компанию ввести правила прохода на территорию закрытого комплекса.
Довести ее до сотрудников охраны.
31 июль 2019 09:37
Цитата "MKPT4":
можно через управляющую компанию ввести правила прохода на территорию закрытого комплекса. Довести ее до сотрудников охраны.

если это было так просто - наверное сделали бы уже))
на сколько я понимаю, комплекс уже продолжительное время борется с этой проблемой, а управляющая компания элементарных вещей не может сделать
31 июль 2019 11:53
Добрый день УК, судя по вашему списку должников, есть не точности или не полная информация. Квартира под номером 7 во втором доме, это двухкомнатная квартира площадью больше 50 квадратов, а у вас 35,3 квадрата. Внесите пожалуйста изменения.
31 июль 2019 12:18
Цитата "MKPT4":


Я могу ошибаться, но, пока нет ОСББ, можно через управляющую компанию ввести правила прохода на территорию закрытого комплекса.
Довести ее до сотрудников охраны.

ОСББ давно уже существует но не все дома входят в это ОСББ. Многие не согласны с правилами которые нужно подписать. Подумайте сами,почему так и кому это выгодно?
31 июль 2019 13:45
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

На жаль, у комплексі є мешканці, які взагалі не платять за прибудинкову територію і сьогодні борг усіх цих людей складає – понад 450 тис.грн!

У наведеному Вами файлі таких боржників 44. Скільки з них має підписаний договір з КК?
Після перевірки загальна сума боргу виходить не 450 тис, а 306 тис. грн. Де правда?
Ті списки, що сьогодні вивісила КК на підїзди містить неіснуючі борги людей. Яка сума СПРАВЖНЬОГО боргу?

Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

Рівень послуг залишається незмінним і Ви їх отримуєте.

Не отримую. Хочу мати ЗАКРИТИЙ комплекс, як Ви обіцяли при продажу квартири.

Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

З боржниками працюють ЩОДЕННО відповідно до закону. По декількох боржниках вже подані судові позови.

Те ж саме я чув на зустрічі з КК в березні 2019 року. При цьому, я моніторю судові реєстри, а позовів все немає. Крім одного. Ви їх чим мотивуєте? Наклейками претензій на двері?

Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

було досягнуто консенсусу щодо умов договору та подальшого співіснування.

Так, я знаю. Я один з учасників групи. Консенсус передбачає виконання сторонами свої зобовязань. Ви нам обіцяли закрити калітки в ліс до 1 квітня 2019 року. Тепер вони мали б бути закриті з 26 липня 2019 року.

Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

Будь ласка. Державна служба охорони розцінки:
- озброєна людина 140 грн/година. 24*30*140= 100 800 грн/місяць. ЦЕ ВАРТІСТЬ ОДНІЄЇ ОЗБРОЄНОЇ ЛЮДИНИ! Але вивчивши відгуки не радимо з ними зв’язуватися. Рейтинг і відгуки про ДСО у вільному доступі можна почитати в інтернеті.

Крім даної організації, є ще багато інших. В них один пост охорони коштує 25-30 тис. Чи це через те, реклама ДСО висить на вході в ЖК?

На зустрічі в березні 2019 нам обіцяли ввести 1 червня 2019 року ІІ вїзд. Разом з ним – ще 2 консєржів на зміну (всього 3). Зараз на 2,5 га території працює один консєрж. По другому вїзду вже стоїть термін 1 вересня 2019 року (Ваше повідомлення на формі від 25.07.2019 13:42). А що заважає ввести ще хоча б одну людину на зміну зараз?
коментарі співвласників до списку боржників
31 июль 2019 17:44
Наш Застройщик в лице отдела продаж нашёл один единственный способ для общения с нами – на этом форуме.

Кстати, будущие соседи, Добро пожаловать в наш клуб! У нас, оказывается, этот форум является самым эффективным способом комуникации.

1. По - поводу долгов. Опять обман со стороны УК .

Публикуют документ якобы на сумму 450 000 грн. А при подсчёте оказывается 300 000 грн. Спасибо внимательным жителям за подтверждение.

Соответственно, возникает вопрос: а существуют ли эти наши долги вообще?

Если Застройщик позволяет себе «рисовать» разные суммы всё время. Причём без зазрения совести публикует перечень якобы должников с выдуманной общей суммой.

2. По- поводу, якобы нашего «кредитования» УК и «чужих денег»

Деньги, которые мы платим как раз не чужие, а наши собственные. И мы платим за содержание нашего имущества. Мы имеем полное право знать, как и на что они тратятся.

Чтобы оценить суммы «кредитов» от УК для нас, необходимо, предоставить полный отчет о суммах затрат. Такой документ уже несколько лет скрывается от нас Застройщиком.

Несмотря на это, Застройщик позволяет себе писать о судебных исках. Ни одного иска в судах нет сегодня. Более того, ни один собственник не получал официальных претензий по долгам.

А про историю с судебным иском к тем, кто якобы «целенаправленно не платил» известно многим нашим жильцам.

Когда активная группа собственником решила не подписывать кабальный договор и предложила свои изменения, УК полгода не отвечала на официальное письмо.

А потом не придумала ничего лучше, как поставить в договоре подпись вместо собственника и подать иск о взыскании долга. В последний момент отозвали иск.

3. Управляющая компания оказывается не развивается из-за наших долгов?!

Давайте подсчитаем полученные деньги за услугу консьерж-сервис. Мы платим 150 грн. с квартиры (с автомобилем) и 110 грн.( без автомобиля).

На сегодня сданы следующие дома:
Дом №1 Придорожная, 1, корп. 1 – 50 квартир
Дом №2 Придорожная, 1, корп. 2 – 50 квартир
Дом №3 Придорожная, 1, корп. 3 – 50 квартир
Дом №4 Придорожная, 2 – 110 квартир
Шале Придорожная, 4 – 20 квартир
Шале Лесная, 63 – 10 квартир
Дом №5 Придорожная, 3 – 100 квартир
Дом №6 Придорожная, 5, – 100 квартир

Почти 500 квартир по 150 грн.= около 70 000 грн.

Два консьержа получают 15 000 грн. в месяц на двоих.
Где же остальные 55 000 грн.?

Прежде чем, утверждать, что «Компанія не розвивається, а займається вибиттям боргів у мешканців», предоставьте полный отчёт о затратах наших денег, которые мы все платим.

Только после этого, сможете рассказывать сказки о «кредитовании» нас за НАШИ ДЕНЬГИ.
Обман КК о сумме долга жителей
01 авг 2019 07:50
Цитата "Victoria_M":
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, где ближайший роддом от данного ЖК и куда будущие мамы становятся на учет (какие женские консультации есть поблизости)?
Мечтаем приобрести недвижимость у вас, но в марте ожидаем малыша. Так что озадачены) ведь вероятны разные ситуации (например, если экстренно придется вызвать скорую ночью, доедет ли туда машина скорой помощи).
И второй вопрос тоже касается медицины: в Зазимье есть педиатры?

Заранее спасибо за ответ!


Доброго дня. Сімейний лікар(терапевт/педіатр) проживає в нашому комплексі. В селі працює сімейна амбулаторія, акушер - в сусідньому населеному пункті - Погреби (5 хв.). Найближчий пологовий в Броварах в 20 хвилинах від комплексу там і жіноча консультація, де ставлять на облік. Швидка приїжджає без проблем.
01 авг 2019 09:24
Добрый день.

В предоставленном документе указаны только те должники, которые имеют сумму долга больше 1000 грн.

Все у кого есть вопросы – приходите в офис УК, объясним, покажем, расскажем, поможем решить. Все жалобы, предложения, возражения оформляются в виде заявки лично в офисе УК или через специально созданные для этого каналы связи.

Управляющая компания работает по графику:
Пн-пт с 10:00 до 18:00
Сб с 10:00 до 15:00
Вс - выходной
P.S в ближайшее время планируется изменение в графике работы о котором мы обязательно сообщим.

Ждем всех.
01 авг 2019 14:08
Цитата:
Добрый день.

В предоставленном документе указаны только те должники, которые имеют сумму долга больше 1000 грн.


Дякую за відповідь.
305 тис. це заборгованість 160 мешканців, наведених в файлі.
150 тис. це заборгованість мінімум 150 мешканців(при умові боргу < 1000 грн)
Виходить, що невчасно платять мінімум 60% мешканців ((( Це сумно.. ,але можливо реальність. Цікаво знати статистику роботи інших КК в цьому напрямку (наприклад Броварів).

Є пропозиція для КК, можливо це зацікавить більшість мешканців платити не тільки вчасно але і заздалегідь. Розробити через idom щось типу "депозиту", на який мешканець перераховує гроші, більш ніж треба і отримує за це дісконт на наступні проплати за ЖК послуги. Всі в плюсах: люди отримують знижку, а КК має додаткові та своєчасні кошти.
Якщо правомірність цієї пропозиції в рамках закону, чому б і ні?
02 авг 2019 06:15
Добрый день! Когда планируется сдача дома Давос №5.
02 авг 2019 08:11
Отдел продаж и УК DESNA residence, почему вы игнорируете мои вопросы? если вам нечего сказать - так и говорите. потому что молчание наталкивает на неприятные мысли о вашем отношение к проблемам комплекса, жильцам и инвесторам.
02 авг 2019 08:21
В зв'язку с кризою управління сьогодні відбулась зустріч із представником забудовника. Обговорили наступні питання:
1. Діяльність керуючої компанії.
Домовились створити наглядову раду з представників співвласників, яка організує конкурс на заміщення посади директора керуючої компанії.
В подальшому наглядова рада буде здійснювати планування, моніторинг та контроль діяльності керуючої компанії.
Перед забудовником новий директор буде відповідальний в частині фінансового результату. Перед власниками - за якість і своєчасніть наданих послуг, ефективне використання отриманих від них коштів.
2. Створення ОСББ та асоціація ОСББ.
Домовились, що в побудованих будинках співвласники створюють ініціативні групи та починають готувати установчі збори. Забудовник допоможе зі зв'язком між сусідами та надасть контакти.
02 авг 2019 10:46
Шановні наші власники квартир! Для того щоб ні в кого не виникало зайвих питань, ніхто не рахував чиїсь кошти, представник забудовника зустрівся з одним із членів ініціативної групи, яка існує в комплексі і за наслідками цієї розмови пропонує для вашого обговорення наступні пункти.

Для подальшого комфортного існування ЖК треба зробити:
- створення наглядової ради за діяльністю Керуючої компанії, з числа власників нерухомості в кількості однієї людини від будинку.
- проведення виборів на посаду керівника КК
- погашення заборгованості мешканців перед КК в обумовлені терміни за допомогою наглядової ради
- створення асоціації ОСББ на всій території комплексу (Десна Резиденс та Альпійське містечко)
- передача КК в управління мешканців комплексу після погашення боргу перед засновниками

Окрім прав є ще обов’язки, яких потрібно дотримуватися, наглядова рада - це не тільки орган, який дає вказівки, але й несе відповідальність перед мешканцями, які їх оберуть!
02 авг 2019 10:50
Цитата "Evgeniy1989":
В зв'язку с кризою управління сьогодні відбулась зустріч із представником забудовника. Обговорили наступні питання:
1. Діяльність керуючої компанії.
Домовились створити наглядову раду з представників співвласників, яка організує конкурс на заміщення посади директора керуючої компанії.
В подальшому наглядова рада буде здійснювати планування, моніторинг та контроль діяльності керуючої компанії.
Перед забудовником новий директор буде відповідальний в частині фінансового результату. Перед власниками - за якість і своєчасніть наданих послуг, ефективне використання отриманих від них коштів.
2. Створення ОСББ та асоціація ОСББ.
Домовились, що в побудованих будинках співвласники створюють ініціативні групи та починають готувати установчі збори. Забудовник допоможе зі зв'язком між сусідами та надасть контакти.

Кто инициатор? И с кем это обсуждалось?
02 авг 2019 13:27
Цитата "Fisher29":
Добрый день! Когда планируется сдача дома Давос №5.


Доброго дня!
Цього місяця. Документи вже подані — чекаємо відповідь.
05 авг 2019 07:29
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":
А ось це вже наклеп і неправда. ... місць для паркування задосить ....





Вот и начинаются проблемы с парковкой. Это фото сегодня 7.20 утра. Номера машин затерты мной, ибо дело не в номерах, а в том, что даже при наполностью заселенном комплексе человеку приходится парковаться поперек, и это уже второй случай, который я наблюдала.
Да, выкупленные места под козырьками пустуют, может поэтому речь в цитате идет о "паркомест навалом" :sad:
Скоро вынуждены будем парковаться под окнами, на аллейках, в общем, как на Троещине той же.
А как все начиналось! Три дома по 50 квартир, сосен много, соседей мало ... :sad:
Вот и первые ласточки
Даже возле ворот, там, где "место неудобное"
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .132134. . .145
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее