Подать объявление

ЖК Desna Residence | Десна Резиденс | Альпійське Містечко | с. Зазимье

ЗастройщикDesna PRO
Сдача ЖК2016 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 99.
7/7%
6/6%
8/8%
24/24%
54/55%
1. . .120122. . .145
30 март 2019 09:58
Цитата "Evgeniy1989":

Станом на сьогодні побудовано та здано в експлуатацію шість 5-ти поверхівок та 2 Шале.
2 будинки (1-ої та 2-ої черги) об'єднані в 1-не ОСББ (ОСББ "Десна").
Для будинку 3-ої черги та Шале офіс забудовника "провів" збори, на яких вони, нібито, проголосували за приєднання до ОСББ "Десна". Але протоколи опубліковані не були, тому все зі слів забудовника.
Будинок 4-ої черги проводив загальні збори в місцевій школі в червні 2018 року, на якому обговорювались 2 варіанти: приєднання до ОСББ "Десна" або створення ОСББ та об'єднання всіх ОСББ в асоціацію. Ці збори були зірвані. Тому жодне з рішень не набрало необхідної кількості голосів.
Будинки 5-ої та 6-ої черги ще в процесі оформлення документів та початку ремонтів.
Щодо діяльності ОСББ "Десна"
Його створили в 2017 році, обрали правління та підписали договір з керуючою компанією забудовника.
Фактично правління ОСББ не виконує покладених на нього функцій, всі рішення приймаються забудовником та керуючою компанією. Правління навіть не знає, де і в кого знаходяться оригінали документів по будинках та ОСББ.
З часу створення ОСББ жодних документів не опубліковано (ні протоколів зборів співвласників, ні протоколів зборів правління, ні звіти керуючої компанії).
Щодо передачі землі, трансформаторної підстанції та списання боргу ОСББ "Десна"
В приватних бесідах та на наших зборах (в червні) забудовник сказав, що земельну ділянку, трансформаторну підстанцію він передасть тільки при вступі в ОСББ "Десна".
Борг ОСББ "Десна" перед керуючою компанією забудовника вони теж "простять", якщо ми не "будемо все вирішувати самостійно" (це майже дослівна цитата).



Євгене, дякую за таку розгорнуту та вичерпну відповідь! Бажаю вам якомога швидше дійти згоди та порозуміння між забудовником, УК, ОСББ та мешканцями!
30 март 2019 12:50
Шановні інвестори житлового комплексу!

Вважаємо за необхідне висловити офіційну позицію Забудовника щодо деяких питань, які виникають на форумі.
Станом на сьогодні житловий комплекс складається з восьми багатоквартирних будинків та лінії таунхаузів, що були вчасно введені в експлуатацію та підключені до всіх необхідних мереж. Всі інвестори набули право власності на свої квартири. З метою утримання охайної прибудинкової території була створена керуюча компанія, яка щороку публічно та відкрито надає звіт про свою діяльність, фінансові витрати та структуру тарифу. Керівником компанії було призначено за конкурсом одного із власників квартир.
Для нас на першому місці завжди стоїть – комфорт, ми пропонуємо нашим мешканцям нову якість життя і дбаємо про розвиток інфраструктури.

Щодо ОСББ.
Ані керуюча компанія, ані забудовник не мають відношення до ОСББ. При створенні ОСББ «Десна» куди входять три будинки за проханням мешканців забудовником була надана консультативна допомога. Однак подальше існування та розвиток ОСББ залежить виключно від волі співвласників житлового комплексу. Забудовник погодиться з будь-яким рішенням власників квартир щодо створення Асоціації ОСББ або приєднання інших будинків до діючого ОСББ «Десна», однак таке рішення повинне слугувати розвитку житлового комплексу. Ми виходимо з того, що територія житлового комплексу спільна, тариф має бути доступним та обґрунтованим, а послуги – надаватися якісно та вчасно.
Після приєднання інших будинків до діючого ОССБ або створення Асоціації ОСББ забудовник негайно передасть їм безкоштовно у власність земельні ділянки, трансформаторні та газорозподільні підстанції.
З моменту створення керуючої компанії жоден з її засновників не отримав ні копійки вигоди, навпаки вона є дотаційною, оскільки утримання прибудинкової території потребує значних фінансових затрат. Крім того, дотаційність компанії пов’язана з тим, що деякі власники несвоєчасно сплачують рахунки за обслуговування прибудинкової території.
Переконані, що кожен власник повинен приймати участь в подальшому утриманні своїх будинків та прибудинкової території і насолоджуватися комфортним життям в ЖК «Десна резиденс».
01 апр 2019 10:23
Дякуємо усім, хто долучився до толоки!

Ви не просто робите добру справу, а й допомагаєте нам розвивати місце в якому живете — Зазим’є. З суботника ми дали умовний старт будівництву першого парку у Зазим’ї, а Ви стали тими, хто заклав першину «цеглинку».

Забудовник ЖК «Десна Резіденс» у цьому році розпочинає благоустрій 5 га території, яка в майбутньому стане першим парком для відпочинку у Зазим’ї.
Вже незабаром бур'яни та непролазна гущавина перетворяться на місце, де можна буде провести з комфортом цілий день. Тут з'являться зони відпочинку, барбекю, велодоріжки, бігові дорожкі, освітлені пішохідні та велосипедні доріжки, встановлять лавки та урни. Також для зручності облаштують дерев'яні настили, по яким буде зручно прогулюватися, як мамам з колясками так і літнім людям.
За своїми масштабами й за задумом це місце має перетворитися в справжню зону комфорту, де кожен відпочивальник зможе знайти заняття для душі. Сподіваємось, парк стане одним з найулюбленіших місць зазимчан для прогулянок. Адже доцього відпочити ні дорослим, ні дітям було просто ніде.

Забудовник ЖК «Десна Резіденс» завжди приймає активну участь в житті села, наш комфорт не завершується за дверима комплексу, ми прагнемо, щоб Зазим’є стало сучасним й привабливим передмістям!!! Завдяки забудовнику у селі побудований новий державний дитячий садок, відреставроване футбольне поле, що дозволило працювати зазимській дитячій футбольній секції, встановлені дитячі та спортивні майданчики, облаштовано місця відпочинку, в цьому році вперше за роки незалежності відбулось зариблення річки Десна та подарована квартира сімейному лікарю, а тепер ми раді бути причетними до розвитку дозвілля зазимчан.

Ми прагнемо зробити Зазим’є сучасним, заможним та успішним!!!
02 апр 2019 09:44
Шановні власники квартир на верхніх поверхах, розглядаю таку квартиру в "Давос" (розумію що будики інші зовсім, та все ж), поділіться будь ласка відгуком, як себе почуває дах після зимівлі?

Чи були якісь претензії до якості крівлі, підтікання, і таке інше?

І взагалі, (мабуть більше до Відділу Продаж питання) яким чином регулюється дане питання в разі виникнення прецеденту? Чи несе відповідальність забудовник і можна розраховувати на допомогу у вирішенні/компенсацію?

Дякую за інформацію! :)
03 апр 2019 07:23
Цитата "blackout":
Шановні власники квартир на верхніх поверхах, розглядаю таку квартиру в "Давос" (розумію що будики інші зовсім, та все ж), поділіться будь ласка відгуком, як себе почуває дах після зимівлі?

Чи були якісь претензії до якості крівлі, підтікання, і таке інше?

І взагалі, (мабуть більше до Відділу Продаж питання) яким чином регулюється дане питання в разі виникнення прецеденту? Чи несе відповідальність забудовник і можна розраховувати на допомогу у вирішенні/компенсацію?

Дякую за інформацію! :)


Доброго дня, на це питання відповідали, але повторимося. Незалежно від того, чи це останній поверх, чи будь-який інший — забудовник несе відповідальність перед інвесторами. У разі виникнення зауважень, проблем, труднощів, представник забудовника разом з власником квартири складають дефектний лист і в розумні терміни виправляють. Представники забудовника і сам забудовник завжди на зв’язку і допомагає розв'язувати будь-які питання. На сьогоднішній день до Керуючої Компанії жодної заявки щодо проблем з дахом не надходило.
03 апр 2019 09:24
Добрий день, дякую за відповідь. Приємно чути, що ви відкриті до діалогу :)
Я читав на форумі, що проектна документація проходила експертизу, і що все ОК та відповідає держ. нормам з будівництва.

Якщо я замовлю власну незалежну експертизу, чи зможете ви надати відповідні документи? Дякую.

І питання в тому числі до інших інвесторів - чи виконувалась кимось експертиза проектної документації, а також відповідності власне будівництва до документації?
03 апр 2019 20:09
Цитата "blackout":
Добрий день, дякую за відповідь. Приємно чути, що ви відкриті до діалогу :)
Я читав на форумі, що проектна документація проходила експертизу, і що все ОК та відповідає держ. нормам з будівництва.

Якщо я замовлю власну незалежну експертизу, чи зможете ви надати відповідні документи? Дякую.

І питання в тому числі до інших інвесторів - чи виконувалась кимось експертиза проектної документації, а також відповідності власне будівництва до документації?

Радий чути, що не лише мене цікавить технічна сторона будівництва. Сам задавав тут питання з приводу якості будівництва, та відповідності нормам, технологій які використовуються. Отримав у відповідь технічні характеристики будинків. Про реальну,. А не паперову якість будівництва, ще не знайшов як дізнатись. Лише придивляюсь до жк, але хотілось би бути впевненим, що все сплановано і побудовано добре, перш ніж купувати. Якщо будете уживати заходів у напрямку вирішення цього питання - напишіть тут на форумі. Дякую
05 апр 2019 12:12
Приємні новини для інвесторів та мешканців ЖК «Desna Residence»!

Як і обіцяли, сьогодні розпочали спорудження нової трансформаторної підстанції.

Встановлення нової БКТП дозволить модернізувати електричні мережі, ліквідувати можливі перепади напруги, забезпечити мешканців комплексу більш якісним, а найголовніше, БЕЗПЕРЕБІЙНИМ постачанням електроенергії. Нова трансформаторна підстанція матиме потужність 2 МВт.

Незабаром розпочнемо демонтаж повітряних електромереж.
09 апр 2019 10:57
Твоє здоров'я — це чисте повітря!

Весна прийшла і саме час багато гуляти на свіжому повітрі, а коли ЖК «Desna Residence» зведений у самісінькому сосновому лісу, який насичує повітря цілющим хвойним ароматом цього не робити – просто злочин.

Надходження потрібного обсягу кисню в організм позитивно впливає на діяльність серця, легенів, шлунково-кишкового тракту й судин, психіку й нервову систему, зміцнює пам'ять, позбавляє від неуважності й негативних почуттів.

Беріть дітей, родичів, домашніх улюбленців і скоріш на свіже повітря. До речі, ми плануємо повторно замовити незалежну експертизу повітря на комплексі та біля нього, а ось результати минулої перевірки.
10 апр 2019 06:19
Що означають дані в наведеній таблиці? Де опис колонок? Дякую.
15 апр 2019 07:33
Запрошуємо усіх на весняну суботню толоку!!!

Давайте зробимо не тільки наш улюблений комплекс ще чистішим та привабливішим, а й приберемо схил за межами ЖК від сміття вздовж залізної дороги!

Захід розпочнеться 20 квітня об 11:00, збір біля великого мангала між 1м та 2м корпусом.
При собі мати гарний настрій. А весь інший інвентар для роботи надасть Керуюча компанія.
16 апр 2019 09:34
Для зручності й комфорту на території ЖК "Desna Residence" встановили контейнер із пакетиками для прибирання за домашніми улюбленцями. Турбуємось про чотирилапих друзів та їх господарів.
20 апр 2019 20:28
Уважаемые инвесторы и владельцы. Какой размер налога Вам неободимо было оплатить при оформлении покупки квартир?
22 апр 2019 09:11
Величезне дякуємо всім небайдужим жителям нашого комплексу за те, що відгукнулися і приєдналися до толоки! В наших руках те, в якому дворі й житловому комплексі будемо жити ми й наші діти! Суботник - це прекрасна можливість познайомитися та поспілкуватися з сусідами й провести час на свіжому повітрі. Дякуємо, друзі!
23 апр 2019 06:56
Графік роботи на Великдень та травневі свята!🐣🐣🐣

Друзі, наш відділ продажу працює у звичному режимі без змін.

28.04 – вихідний
29.04 – 01.05 – 9:00- 20:00
09.05 – 9:00 – 20:00

Бажаємо чудового відпочинку і чекаємо Вас у гості!
23 апр 2019 13:23
Доброго дня. Подскажите, вроде ранее слышал, что планируется бассейн открытого типа на территории ЖК. Сейчас это планируется сделать или всё поменялось? Если планируется, то где именно он будет и какой?
Спасибо.
24 апр 2019 20:21
05 май 2019 15:20
Хотел бы поинтересоваться у отдела продаж. После постройки Альпийского городка, какие дальнейшие планы застройщика ? Очень хочу приобрести квартиру у вас, но к сожалению пока не могу.Планируется ли продолжение строительства, какие будут дома, и в каком месте все будет строится ?
09 май 2019 12:39
ЖК «Desna Residence» подарував нову форму гравцям ФК «Зазим’є»

Забудовник «Desna Residence» та один зі співзасновників комплексу Сергій Максименко придбали й подарували футбольному клубу «Зазим’є» нову ігрову форму. Екіпірування бренду JOMA, в якій грає національна збірна України, а сьогодні зіграли й зазимчани.

ФК «Зазим’є» та ФК «Тарасівка» зійшлися у фінальному матчі футбольного чемпіонату Броварського району. Перше місце й головний кубок змагань здобули господарі змагань - команда ФК «Зазим’є»! Срібними призерами чемпіонату стали Тарасівські футболісти. Вітаємо наших переможців!

Вже чотири роки забудовник ЖК «Desna Residence» є постійним спонсором зазимського футбольного майбутнього. За його ініціативи й підтримки відбуваються дитячі та дорослі турніри на які запрошуються світові легенди київського Динамо, побудовано нове футбольне поле, розвивається дитяча футбольна секція та забезпечує якісним екіпіруванням футболістів.
10 май 2019 07:02
Цитата "Souchastnik":
Хотел бы поинтересоваться у отдела продаж. После постройки Альпийского городка, какие дальнейшие планы застройщика ? Очень хочу приобрести квартиру у вас, но к сожалению пока не могу.Планируется ли продолжение строительства, какие будут дома, и в каком месте все будет строится ?


Здравствуйте, пока все наши силы направлены на "Альпийский городок". Планов много, так что следите за нашими обьявлениями на сайте, в социальных сетях и здесь на форуме.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .120122. . .145
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее