Подать объявление

Депутати Львівської міськради вважають нелогічним підхід до розрахунку двоставкового тарифу за тепло

20 май 2008 06:54

Депутат Львівської міської ради від УНП Михайло БАЛЯС під час сесії міської ради, зачитав депутатський запит до міського голови щодо ситуації, яка склалась у Львові з нарахуванням тарифів за спожите тепло. Про це ЗІК повідомила прес-служба ЛОО Української народної партії у Львівській області.



Читать дальше >>

20 май 2008 06:54
Весь этот тариф просто бандитский наезд на город
банды во главе с мером.
Приеднаный тариф не имеет никакого технического обоснования
и взят с потолка.На лето 2008 реальный тариф составляет уже под 300гр за гкал.Куда идут деньги вот в чем вопрос.А теплокоммунэнерго всегда нерентабельно.Скорее всего воруют
26 июнь 2008 13:04
А как с этим бороться?
30 апр 2009 11:13
Як мені зрозуміти, що під час опалювального сезону, починаючи з листопада до квітня двоставковий тариф збільшився у два рази, а опалення згідно з лічильником в три. Наведу фактиу січні, лютому, в березні за опалення по лічильнику нараховували від 350 до 450 грн. плюс двоставковий тариф зріс від 78 грн, до 145 кожного місяця, в сумі виходило 641 грн в місяць? Це вигрібали з моєї кишені. Хіба це економія моїх коштів7 адже це відкритий грабунок! Чому він можливий у Львові. Чому КРУ не перевіряє начислення рахунків за теплоенергію і двоставкове приєднання? Куди йдуть гроші, коли нічого по ремонту не роблять? Чому я повинна платити за те, що не споживаю при електробойлері і власній вентиляції?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее