Подать объявление

Будівництво по вул. Світлицького 35 в м. Києві

2
23 июнь 2008 08:48
Деякі аспекти будівництва ТОВ «Укрконтракт» офісного центру по вул. Світлицького, 35.
По перше, усім інвесторам показують рішення третейського суду про визнання права власності на об’єкт, але при цьому забувають сказати, що вказане рішення стосується лише перших 5 поверхів у дев’ятиповерховій частині.
Так, на сьогодні перша частина об’єкту передбачає 9 поверхів, а інша 16. Тому, виходить, що ТОВ «Укрконтракт» реалізує приміщення, які йому юридично не належать.
Що стосується рішення третейського суду, то останнє може бути оскаржене, будь якою третьою особою, що не брала участі у розгляді справи. І усі підстави для цього є. Так, юридична особа, що була попереднім власником даного об’єкту, належала до державної власності. В послідуючому вона була корпоратизована і перетворена в відкрите акціонерне товариство. Тобто, відносно цього об’єкту нерухомості може з’явитися державний інтерес. А це, пряма підстава для скасування судового рішення, оскільки згідно ст. 6 ЗУ «Про третейські суди» справи у спорах, що виникають при укладенні, зміні, розірванні та виконанні господарських договорів, пов'язаних із задоволенням державних потреб, а також справи у спорах в яких однією із сторін є орган державної влади, орган місцевого самоврядування, державна установа чи організація, казенне підприємство не підвідомчі третейським судам.
Об’єкт будівництва також знаходиться в заставі, а тому без попередньої згоди банку укладення жодного інвестиційного договору є досить ризикованим. Більше того, на об’єкті є декілька приміщень, які були передані в іпотеку двом різним банкам. З урахуванням викладеного, можна з великою долею вірогідності з прогнозувати, що у випадку виникнення фінансових труднощів у забудовника, інвестори можуть залишитися лише з договорами, які вони підписали з ТОВ «Укрконтракт». Підтвердженням великих ризиків настання подібних обставин, можуть слугувати малі темпи будівництва конкретного об’єкта (чим довший строк будівництва тим більші затрати у забудовника); інфляційні процеси в Україні, зменшення купівельної спроможності у населення, обмеженість залучення фінансових ресурсів (збільшення процентних ставок на кредити) та мала привабливість об’єкта (офісний центр знаходиться на околиці Києва, біля промислової зони).
Звернути увагу також потрібно на те, що ТОВ «Укрконтракт» не надає інвесторам правовстановлюючі документи на земельну ділянку під об’єктом будівництва. За наявною інформацією земельна ділянка, до цього часу, так і не була відведена. Відповідно до п. 3.4.4. Правил забудови м. Києва «без рішення Київради про затвердження проекту відведення земельної ділянки у власність або надання в оренду із земель державної (комунальної) власності для реконструкції (будівництва) об'єкта містобудування, отримання акта, що посвідчує право на землю, замовник не має права затверджувати проект, виконувати будівельні роботи». Отже, ТОВ «Укрконтракт» здійснює незаконне будівництво та неправомірно укладає інвестиційні договори, оскільки в нього не має відведеної земельної ділянки, не має затвердженого проекту, та відсутній дозвіл на проведення будівельних робіт.
Відсутність необхідних документів є підставою порушення кримінальної справи за самовільне будівництво передбачене ст. 197-1 Кримінального кодексу України.
16 июль 2008 12:03
У них також підроблений договір купівлі-продажу!!!!!!!!!
23 июль 2008 09:55
мое враження що цей адвокат який зайшов на вогник представляє якусь конкуруючу фірму, та і расповсюджує всяку маячню, та дуре народ. звідкі він таке може знать,він що свічку тримав у цих людей, йому треба робить десь в верховній раді там його здібності не пропадуть.
23 июль 2008 11:14
Ай, дарагой...
Тот, кто захочет (потенциальный инвестор) - тот информацию возьмет и проверит.
Это же не сложно, правда? )
А вот если застройщик док-тов не предоставит - это уже будет информация к размышлению, правда?
Тут народ зубастый сидит...
А вот то, что "расповсюджує всяку маячню, та дуре народ..." - тут уже было бы неплохо конкретизировать...
Пока что у Вас голословные обвнения, ничего больше.
Ничего личного.
23 июль 2008 12:12
а чому ви так зацікавлені що робиться в чужих огородах, що вони вас образили особисто і чому ви так захищаете цього писаку.. тут пахне нечістотами... особисто мені склалося що це не правда... як кажуть дуже складно трезвоніт, пробачте за тафталогію. краще подивіться на вкруги що робиться куди не глянь всюди якись проблеми... це не вдосконалість системи і треба рубати рибу з голови, а не з хвоста, подивиться яка ситуація склалась у банківській сфері, в політиці, соціальній сфері, будівництві ,медицині.в цілому --- гайки закручують всім нам,і не питають подобається вам чи ні,а тупо ставлять перед фактом.. і нічього ви не зробити, бо зубасті ви тількі в інтернеті писати всяку маячню. ... тому пропоную вас припинити безглуздние марнування часу і сконцутрувати увагу на своЇх життєвих питаннях, а про зубастих ви гарно сказали.. зубасті батраки... як в 70 -их була мода на заводську інтелегенцію.
23 июль 2008 12:56
Я никого не защищаю, я констатирую факты.
А факты в том, что один только что зарегистрированный человек человек написал неподтвержденную (голословную) информацию, а второй только что зарегистрированный человек человек написал аналогичную неподтвержденную (голословную) информацию, при этом облив грязью первого.
Но у первого плюс - ошибок меньше, да и читать легче...
Все ИМХО.
"Цікавість - це шлях до майбутнього". (С). Класик
23 июль 2008 17:53
Цитата:
і нічього ви не зробити, бо зубасті ви тількі в інтернеті писати всяку маячню

Да шо вы говорите. Конечно мы ничого не зробим, сделаете вы - кинете и обманете покупателей.
Цитата:
зубасті батраки... як в 70 -их була мода на заводську інтелегенцію

Это сейчас у вас все батраки. Но хоть рот не закроете правду писать.

Думаю, что при таких раскладах и наглых наездах, этот Укрконтракт и их офисный центр надо десятой дорогой обходить.
23 июль 2008 18:02
Выступление Пашки заставляет запомнить данное название и никогда с этой конторой не пересекаться.
Пеши исчо, посторонний наблюдатель! Твои подзащитные быстрее утонут.
23 июль 2008 20:34

Исходя из просьбы "принять надлежащие меры в рамках компетенции", привожу цитаты из официального текста с кнопки "Жалоба".
Как абсолютно-независимая сторона, в лице Администрации Domik.net, так же хочу пореккомендовать всем спорящим сторонам приводить больше весомых аргументов в споре и соблюдать правила общения, дабы не потерять нить истины.

----------------------------------

Модератору было отправлено уведомление от пользователя пашка через кнопку «Жалоба»:

Цитата:
информация которая вылажена на форуме по поводу компании Укрконтракт не отвечает действительности. подрывает каноны честной конкурентной борьбы.. и очень плохо сказалась на нашей репутации. мы хотим обратиться в суд, для того чтобы разрешить проблему размещения не законной информации. убедительная просьба нас услышать и принять надлежащие меры что находятся в вашей компетенции. С Ув.компания Укрконтракт

Ответ модератора форума Domik.net:
Цитата:
Ув. пользователь.
Как известно вам и всем пользователям интернета, Форум является независимой платформой, где каждый имеет право высказать своё мнение. Другими словами, доступ у всех свободный и ограничений по информации - НЕТ.
Если вы не согласны с информацией в первом посте, я, как модератор ФОРУМА, могу предложить вам открыто написать вашу претензию в той же теме и доказать обратное.
Так же хочу обратить внимание, что форум Domik.net никак не связан с авторами, размещающими свои посты и является НЕКОМЕРЧЕСКОЙ платформой, где запрещены реклама, а модерация происходит согласно установленных норм и правил общения.

С ув. Модератор.


Не пойму только почему автор не написал этот текст в ответе не форуме. Здесь он имеет большую пользу (чем в "жалобе") где и размещается теперь.
Если информация в первом посте ложная и судя, по решимости, даже, подавать в суд (не понятно, правда, на кого), по всей видимости, имеются неоспоримые контр-аргументы, которые достаточно привести здесь для исчерпания проблемы.
23 июль 2008 20:36
Гляди, Пашка даже русский внезапно вспомнил!
24 июль 2008 10:28
2EkZ - респект.
Что удивительно, пользователь "пашка" пишет на форуме посты на укр. языке на уровне старшеклассника пгт.Цвяховзадивка...
А жалобу подает уже на рус. языке, причем уже какм нимиум, на уровне студента-первокурсника оттуда же... )
Более того - он подписывается как "компания Укрконтракт".
з.ы. Надеюсь, он там не директор, с таким-то правописАнием... n1
з.з.ы. Сочувствую Домику - это ж какое благодатное поле для исков... Написал кто-нить "КГС - задерживает сдачу" или "ГрандЛайф кидалы, т.как отказываются предоставить док-ты" - и все! Иск о защите деловой репутации обеспечен. 130
24 июль 2008 18:45
Перед тим, як подавати позов про захист ділової репутації, треба мати ділову репутацію. 130
24 июль 2008 18:48
Не поспоришь.
24 июль 2008 20:37
Фальсифікація забудовником договору купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва по вул. Світлицького, 35 в м. Києві.

Прошу звернути увагу на те, що в наданому договорі передбачено, що забудовник – це «закрите акціонерне товариство». Однак, на печатці вказано, що організаційно-правова форма підприємства – «товариство з обмеженою відповідальністю». Тобто, на момент фактичного підписання договору організаційно-правова форма забудовника вже була змінена. Договір купівлі-продажу був складений набагато пізніше дати, яка зазначена в ньому. Підтвердженням цього, слугує наявність у забудовника договору про пайову участь у будівництві № 2/02 від 21.02.2005 року. Відповідно до цього договору забудовнику належало лише 60% загальної площі, після проведення добудови 9 поверхового приміщення по вул. Світлицького, 35 в м. Києві. Саме на підставі цієї угоди залучалися інвестори в продовж усього 2005 року. Жодного разу їм не показували договір про купівлю-продаж об’єкта незавершеного будівництва. Особливу увагу потрібно звернути на підпис та печатку продавця по договору, оскільки вони не відповідають тому договору, який сьогодні пред’являється забудовником на ознайомлення інвесторам. За наявною інформацією, замість керівника продавця підписався та поставив підроблений відтиск печатки, близький родич керівника ТОВ «Укрконтракт».
26 июль 2008 19:35
Прошу адміністратора сайту закрити вказану тему, у зв’язку з необхідністю перевірки нової інформації, щодо одержання ТОВ «Укрконтракт» дозвільної документації по будівництву об’єкта незавершеного будівництва по вул. Світлицького, 35 м. Києві.
Дякую.
19 авг 2008 11:14

Фальсифікація забудовником договору купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва по вул. Світлицького, 35 в м. Києві.

Прошу звернути увагу на те, що в наданому договорі передбачено, що забудовник – це «закрите акціонерне товариство». Однак, на печатці вказано, що організаційно-правова форма підприємства – «товариство з обмеженою відповідальністю». Тобто, на момент фактичного підписання договору організаційно-правова форма забудовника вже була змінена. Договір купівлі-продажу був складений набагато пізніше дати, яка зазначена в ньому. Підтвердженням цього, слугує наявність у забудовника договору про пайову участь у будівництві № 2/02 від 21.02.2005 року. Відповідно до цього договору забудовнику належало лише 60% загальної площі, після проведення добудови 9 поверхового приміщення по вул. Світлицького, 35 в м. Києві. Саме на підставі цієї угоди залучалися інвестори в продовж усього 2005 року. Жодного разу їм не показували договір про купівлю-продаж об’єкта незавершеного будівництва. Особливу увагу потрібно звернути на підпис та печатку продавця по договору, оскільки вони не відповідають тому договору, який сьогодні пред’являється забудовником на ознайомлення інвесторам. За наявною інформацією, замість керівника продавця підписався та поставив підроблений відтиск печатки, близький родич керівника ТОВ «Укрконтракт».
//picasaweb.google.com/aaazazelllo/35

15 сен 2008 08:03
) ) )
19 сен 2008 10:19
Надаємо повну інформаційну підтримку працівникам, яким ТОВ «Укрконтракт» або ПП «Антарія-Буд-Інвест» не виплатили заробітну плату. У зверненні до нас потрібно вказати своє П.І.П. та період протягом якого робітник здійснював трудову діяльність.
Email advocat-ua@mail.ru
25 сен 2008 14:54
//blik.ua/content/view/10707/

Вторник, 02 Сентябрь 2008
Все больше горожан становятся заложниками долгостроев. Ни квартир, ни денег! Дома, в которых люди приобрели новенькое жилье – есть, но они не достроены. Проехавшись по городу, «БЛИК» обнаружил массу незаконченных новостроек.
07 окт 2008 11:39
//www.dsnews.ua/real-estate/art32386.htm l

Девелоперский «кидок». Срыв сроков сдачи офисных центров провоцирует рост арендных ставок

Недвижимость


№37(331) от 10 сентября 2007
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
2
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее