Подать объявление

автостоянка на Героев Сталинграда 2б. Кто следующий?

16 авг 2007 11:51
На Героев Сталинграда 2б (Оболонь) снесли стоянку (причем городскую!) - хотят построить бизнес-центр,
стоянки лишились 600 автовладельцев,
Потом еще в центре Киева снесли - тоже люди лишились стоянки
, теперь автовладельцам покупать паркоместа в бизнес-центрах и платных парковках за десятки тысяч долларов?
Зачем? Не ради ли земли, которую можно продать за миллионы?
20 авг 2007 08:15
Гаражники вул..Героїв Сталінграду 2 б заявляють про свої права



У Києві знову намагаються порушити права громадян на користування земельними ділянками відведеними під стоянку. Вже не вперше майданчик для гаражів, що розташований по вул. Героїв Сталінграду 2-б, стає об’єктом посиленої уваги з боку забудовників. Гаражний комплекс № 47, що розташований майже на 5 га у центрі Києва, звичайно зацікавить забудовників.

Гаражі розташовувались тут з 1984 р., і власниками їх стали члени Київської організації автомобілістів на підставі рішення Київради № 102/8 від 06.02.1984 р. З часом забудовники прилеглих територій розмістили навколо численні будівлі, які, проте, не були забезпечені відповідними гаражними комплексами. Гаражний комплекс № 47 залишився чи один не з останніх, що розташовані на Оболоні і здатен забезпечувати потреби своїх власників. Члени організації автомобілістів звертались і до київської влади, і до самих забудовників з проханням не позбавляти місць для розташування автомобілів для більш ніж 600 користувачів гаражного комплексу.

З 400 побудованих паркувальних місць, тільки 10% (40 паркувальних місць) з них забудовники планують виділити для користування членами організації автомобілістів. Це у десять разів менше, ніж користувачів автостоянки Забудовники і зараз не полишають намірів звести на місці гаражів житлово-офісний центр з паркінгом.
24 авг 2007 12:48
Но для этого же надо было как минимум новое решение нашей Космической Киеврады, вернее два, об отмене предыдущего и о новой застройке. Они есть? если нет значит в прокуратуру надо идти а не на форум писать.

И что без всяких компенсаций вот так тупо снесли и все?
26 авг 2007 12:24
Так, обращались уже в прокуратуру. Были решения Киеврады дело в том, что они заключили договор с предприятием «Метал-Сервис», которое не имеет право собственности на эту землю. А 27 августа 2007 в 16.00 состоится первое заседание в Шевченковском районном суд/ Ответчики Металл-Сервис
31 авг 2007 09:18
Мда.. Это что, скоро людям придется на тротурарах парковаться? Или идти пешком несколько сотен метров?
Мне кажется, всему виной - коррупция в нашей стране...
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее