Подать объявление

"Авантаж" в 2009 году начнет строить два жилых объекта в Харькове

30 июль 2009 10:02

Инвестиционно-строительная корпорация (ИСК) "Авантаж" (Харьков) планирует в 2009 году приступить к реализации проектов по строительству многоэтажного жилого дома эконом-класса и жилого комплекса премиум-класса в Харькове.



Читать дальше >>

30 июль 2009 10:02
БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!
ТОВ Завод алюмінієвих та металопластикових конструкцій «Гласстек»
НЕ ВИКОНУЄ СВОЇ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ПЕРЕД КОНТРАГЕНТАМИ!


Доводимо до Вашого відома, що Товариство із обмеженою відповідальністю Завод алюмінієвих та металопластикових конструкцій «Гласстек», м. Харків (код ЄДРПОУ34391096) не виконує свої зобовязання перед контрагентами та, із огляду на ряд незаперечних факторів, на нашу думку, може перебувати у фінансовому стані, що передує банкрутству підриємства
За даними нашого клієнта, перебуваючи у господарських відносинах із ТОВ «Явал Україна» (м. Харків, код ЄДРПОУ 30988447), Товариство із обмеженою відповідальністю Завод алюмінієвих та металопластикових конструкцій «Гласстек», м. Харків (код ЄДРПОУ34391096), накопичила заборгованість за поставлену продукцію у розмірі біля 30 000 гривень, що підтверджується відповідною документацією.
Поведінка керівництва боржника, а, в особливості, комерційного директора підприємства Сарочан Вероніки Олександрівни, свідчить про те, що взаємини із контрагентами та репутація підприємства є більш ніж другорядними факторами для поважних представників підприємства «Гласстек». Чого лише коштує фраза пані Сарочан, яку вона використала при перемовинах із нашими співробітниками «Це ж Явалу потрібні їхні кошти, нехай вони і турбуються як їх у нас отримати»(!!!)
Ще раз наголосимо, що тенденції щодо нехтування керівництвом ТОВ ЗАМК «Гласстек» традицій добропорядного господарювання, на нашу думку, можуть свідчити про недобросовісність цих людей та, взагалі, можуть призвести до банкрутства підприємства.
Зважаючи на вищевказану інформацію, рекомендуємо мати на увазі, що за даними наших клієнтів, ТОВ ЗАМК «Гласстек» не завжди є надійним партнером, може завдати своїм контрагентам значних фінансових збитків, керівництво підприємства не в повній мірі є добропорядним у питаннях ведення бізнесу.
При можливості, просимо Вас звертати увагу керівництва ТОВ ЗАМК «Гласстек» (код ЄДРПОУ34391096) на необхідність платити за отриману продукцію (у тому числі, що стосується ТОВ «Явал Україна», м. Харків), врахувати вищенаведене при намірі укладення угод з даною фірмою.

Із повагою,

«Служба повернення боргів» (м. Київ)
03 авг 2009 09:06
Очень интересное сообщение от "Службы возврата долгов".Наша фирма профессионально занимается услугами и работами в строительстве. "Гласстек" нам советовали с такой "Аннотацие" вроде бы известная фирма,но работать с ними надо осторожно,могут кинуть по деньгам. А данное сообщение подтверждает то,что нам говорили опытные люди. Так что ,от "Гласстека" мы отказались.И вам рекомендуем подумать над этим!
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее