Подать объявление

25 жовтня на сесії Львівської міськради стане відомо, чи хочуть депутати «вирішити питання ринку «Торпедо» мирним шляхом»

25 окт 2007 10:44

У четвер, 25 жовтня, на сесії Львівської міської ради розглядатимуть питання щодо виділення земельної ділянки під облаштування ринку господарських товарів ТзОВ «Підприємці «Торпедо» на вул. Кукурудзяній. Нарешті з’явилася можливість вирішити питання ринку «Торпедо» мирним шляхом, що має задовольнити обидві сторони: підприємців, які відокремились від власника і створили ТзОВ «Підприємці «Торпедо», та самого власника ринку Валерія Перкіна, – про це під час прес-конференції на тему «Створення самоврядного ринку господарських товарів у м. Львові» заступник голови правління ТзОВ «Підприємці «Торпедо» Віктор Ковалів.

Читать дальше >>

25 окт 2007 10:44
Я взагалі вважаю, що таких підприємців, як цей Перкін, взагалі потрібно позбавляти прав оренди на міську землю. Я на 99,9% впевнений, що напад на Голову правління ТзОВ "Підприємці Торпедо" - справа рук сьогоднішнього орендаря Торпедо. Чому влада не запитає де відрахування державі з ринкових зборів цього базару (сума більше $1млн.). В чиїй вони тепер машині.
Така вона правда в нашій державі хтось роз"їжджає на джипах, а хтось мерзне кожен день на базарі і щей повинен платити 2000$ оренди за 1м2 цій "людині".

Gambit/
04 ноя 2007 18:28
Все неправда. Ми підпрємці ринку "Торпедо" не бажаєм нікуди йти. Для нас це дуже великі гроші-встановлення нових павільйонів, вони хочуть 3000$ за квадратний метр на Кукурудзяній, там знаходиться високовольтна лінія.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее